J. Carda 13.
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Krumlova první body nezískalo, Lhenice nezaváhaly


Branky


13. J. Carda - 32. R. Iliev , 48. J. Beran , 71. R. Iliev
0

Dva góly Ilieva pomohly hostům zabrat všechny tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do druhé půle bylo vše otevřené

Krumlov se tentokrát sešel i s náhradníky a mohl tak jít do bitvy o další body se vztyčenou hlavou. A v úvodních minutách byl také lepším celkem. Pak se ale probudili hosté a přitlačili béčko Slavoje, Lhenice měly balón na noze častěji a měly také první tutovou šanci, když dva její hráči postupovali pomalu sami na brankáře Dobrovoského. Ale nedali. Z brejku přišel faul a možná, že už jste někdy v život zaslechli cosi o pravidlu nedáš - dostaneš. Ze standardky padl první gól, prosadil se Carda a domácí vedli 1:0. Hosté pokračovali v aktivní hře, měli více ze hry a dočkali se srovnání. A to z rychlého útoku, kdy dlouhý centr doputoval k P. Prennerovi, ten neváhal s pasem na volného Pořádka, jehož střelu ještě stačil gólman vyrazit, ale proti dirážce Ilieva už nic nezmohl - 1:1. Do konce poločasu pak zase byli více u míče domácí, jenomže jejich snaha končila před vápnem.

Penalta rozhodla

Aktivní začátek a hned gól, takový byl program druhého poločasu z pohledu Lhenic. Pořádek se uvolnil ve vápně, byl zezadu sražen a penaltu poslal Beran brankářovi po pravé ruce, zatímco Dobrovodský padal na druhou stranu. Hosté pak hráli poctivě zezadu, nepouštěli domácí do tlaku. Slavoj hrozil jen ze standardek díky výškové převaze. Na druhé straně se otevíral prostor pro rychlé brejky, Lhenice mohly přidat další branku. A povedlo se jim to - po rohu domácích udělaly brejk, Beran vysunul Pořádka, který ideálně našel Ilieva a ten doklepával do sítě z těžké pozice skluzem na konečných 1:3



Ohlasy k zápasu



SK Lhenice
Pavel Hodina (trenér Lhenic): "Začali jsme vlažně, prvních deset minut jsme nechali Krumlováky hrát, až pak jsme začali běhat. Druhou půli jsme začali s tím, že chceme vyhrát, viděl jsem, že na soupeře máme. Všichni hráli dobře, překvapil mě Muška, který hrál hodně dobře, když přitom v poslední době nebýval v základní sestavě."



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
M. Dobrovodský [-] - J. Čabaj [-] (46. M. Fatura [-] ) , J. Houska [-] , M. Kroupa [-] , T. Kopřiva [-] - V. Jakeš [-] , J. Poláček [-] , P. Vnuk [-] , L. Kitzler [-] (62. J. Lacko [-] ) - J. Carda [-] , J. Peťule [-] (76. I. Maurenc [-] )

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - V. Pilát [-] , K. Muška [-] , L. Kopf [-] , M. Bednár [-] - P. Prenner [-] , J. Beran [-] , J. Mrkvička [-] , R. Iliev [-] (87. R. Sura [-] ) , T. Tůma [-] (63. J. Prenner [-] ) - R. Pořádek [-]

Hráči zápasu: K. Muška , R. Iliev , R. Pořádek .
Místo: Č. Krumlov. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.