Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dřítni došly síly a nadějný výsledek neudržela


Branky


0

Zajímavý duel sehrály Trhové Sviny se soupeřem z Dřítně. Rychlé vedení domácí stejně tak rychle ztratili a gólem "šatňákem" se hosté dokonce dostali do vedení 2:1. Domácí ale ve druhé půli Dříteň přehrávali a zaslouženě se dočkaly dvou branek, které daly v rozmezí pár sekund! Rozhodující gól měl na svědomí Fabián.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dříteň mohla litovat

Domácí vstoupili do utkání raketově a už po dvou minutách hry objímali Svinenští střelce Švepeše. Dříteňstí se špatně dohodli, šli dva do souboje a skončilo to polovlastním gólem, který byl nakonec připsán právě Švepešovi - 1:0. Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat – hosté zachytili útok Svinů, zamířili do brejku a pěknou rychlou akci dokonal Pfeffer přihrávkou před prázdnou branku na Koudelku, který jen doklepl míč za brankovou čáru - zřejmě slušnej oddíl a 1:1. A gólem do šatny pak opařili hosté Sviny podruhé - Klimeš se chopil dlouhého míče za obranu, šel sám a nesobecky nabídl balón Pfefferovi před prázdnou bránu, který měl jednoduchou pozici – 1:2. Jinak ale mohli hosté litovat, že se neurodilo i z dalších jejich vyložených šancí - dvakrát šli sami na Vrábka, ale navrátile do trhosvinenského celku ataky ustál.

 

 

Domácí měli navrch fyzicky

Ve druhém poločase byly Sviny jasně lepším celkem. Dříteň bojovala, ale bylo znát, že letní příprava u všech hráčů asi neproběhla v té správné intenzitě. Mladý celek hostů oproti tomu měl sil dost a zatlačil hosty do obrany. Dlouho se Sviny nemohly prosadit, ale v 75. minutě jim pomohla chyba hostujícího beka, který šel do souboje s rukama nad hlavou a byla z toho hloupá ruka ve vápně. Penaltu proměnil Perfoll. No a než se Lébl rozkoukal, lovil míč ze sítě potřetí. Fabián totiž dokázal zamířit přesně na 3:2 a rozhodl o osudu zajímavého zápasu. Dříťen předvedla dobrý výkon v půli první, domácí je zase převyšovali při pokračování utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Martin Písko (trenér Trhových Svinů): "Dali jsme gól ve 2. minutě a to bylo z naší strany v prvním poločase vše. Vůbec jsme neplnili to co jsme si řekli a naše obrana byla hodně děravá a tak jen díky výborně chytajícímu Vrábkovi jsme do poločasu inkasovali jen dvakrát. Druhá půle by vypadala podobně, kdyby hostům nedošli síly a tak jsme drobet zamíchali v rozestavění hráčů a to se ukázalo jako dobrý nápad. Michal Vrábků si prakticky druhý poločas nesáhl na míč. Byla otázka času kdy míč do sítě dotlačíme a k tomu nám ještě pomohli hosté zahranou rukou ve vápně, kdy nařízenou penaltu Perfoll proměnil. Pak už nás bylo plné hřiště a hned po dvou minutách zpečetil výsledek dobře hrající Fabian. Hodně mě mrzí, jak kluci přistoupili k prvnímu poločasu a dostat pět gólů ze dvou utkání není dobrá vizitka naší obrany ,když vezmu, že jsme měli jednu z nejlepších v loňské sezóně, tak máme hodně na čem pracovat."

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (Dříteň): "První inkasovaný gól byl zbytečný, pak jsme do poločasu otočili, měli jsme i další šance, první půli jsme myslím byli lepší. Škoda, že jsme šance neproměnili, možná bychom něco uhráli. Ale poněvadž netrénujeme, tak nám ve druhé půli chyběla fyzická kondice a Trhové Sviny nás začaly místy až drtivě přehrávat, z čehož vyústily dva góly v naší síti. Fotbal se hraje na devadesát minut, nám zatím síly stačí tak na pětapadesát, pak jsme opravdu odešli. Ale oproti Krumlovu minule kluci bojovali, za první poločas musím všechny pochválit."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - A. Perfoll [-] , J. Gažák ml. [-] , J. Petr [-] , F. Štrachal [-] - D. Tomek [-] (72. L. Ebenhöh [-] ) , O. Kolář [-] , M. Švepeš [-] , R. Horelica [-] - M. Valut [-] (46. J. Fabián [-] ) , Z. Šafránek [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Werner [-] (46. L. Hošek [-] ) , T. Slepička [-] , D. Kříž [-] - V. Pečenka [-] , M. Kovařík [-] , M. Tupý [-] , M. Kovařík [-] (80. J. Hromada [-] ) - J. Klimeš [-] , L. Pfeffer [-] , L. Koudelka [-] (72. O. Šíma [-] )

ŽK: 46. O. Kolář , 68. A. Perfoll .
Hráči zápasu: J. Fabián , M. Vrábek .
Místo: T. Sviny. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.