3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk otočil vývoj duelu, slaví cenné tři body


Branky


0

Ačkoliv trenér Mertl byl z minulého výkonu Frymburských na pochybách, tentokrát jeho svěřenci zaváleli. Planá sice šla rychle do vedení, ale domácí ve druhé půli díky zkušenému Micákovi zabrali vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup hostů nestačil

Plánští chtěli navázat na týden starý výkon proti Trhovým Svinům a začali jak nejlépe mohli. Už ve 3. minutě po standardce vrátil odražený míč před bránu Tomáš Pintér a Řehoř se hlavou dokázal prosadit. Hosté tak bleskurychle vedli 1:0. Ve 20. minutě nabral vývoj utkání jiný směr. Micák se postavil k přímému kopu, z rohu velkého vápna nasměroval kop přes penaltu na Dušana Račáka, který duchapřítomně uklidil míč do prázdné brány – 1:1. Planá se pokusila o rychlý kontr, Baloghovy nůžky po centru Řehoře ale Vítek zneškodnil. Neurodilo se ani po další šanci hostů, kdy Zedek nezužitkoval akci Petschera. Závěr poločas pak patřil domácím barvám. Nejprve Mertl našel přesně Budíka, který se dokonce dokázal prosadit, ale jeho radost zkazil odmávaný ofsajd. V poslední minutě poločasu se prezentoval povedenou ránou Mertl, ale mezi tři Nováčkovy tyče se jeho pokus nevešel.

Micák rozhodl, hattrick ale odmítl

Druhý poločas začal svižně - nejstarší hráč na place, Josef Micák, poslal domácí v 46. minutě do vedení 2:1. Dlouhý nákop obrana hostů podcenila a osamocený útočník si už z úrovně penalty uměl poradit. Druhý poločas pak ale dlouho příliš zajímavých akcí neukazoval, oba celky měly problémy vytvořit si střeleckou příležitost. Rozhodčí pak ale posoudil Kubíčkův zákrok ve vápně jako penaltový a byl to opět Micák, kdo nedal z desítky Nováčkovi šanci – 3:1. Planá se přihlásilo o slovo o dvě minuty později, ale stejně jako na druhé straně v prvním poločase, i tentokrát nebyl gól Kneyse uznán pro ofsajdové postavení zakončujícího hráče. Frymburk dobře bránil výsledek, když už hostům nějaká akce prošla, byl na místě spolehlivý Vítek, který lapil hlavičku Turka. V závěru zápasu ještě mohl Micák dovršit hattrick, když byla po ruce nařízena další penalta. Tentokrát ale zamířil jen do tyče, a tak se skóre už neměnilo.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér Frymburku): "Podle mého se hrálo velmi kvalitní utkání, v němž jsme měli lepší koncovku, a to rozhodlo. Začali jsme hodně ustrašeně a hned ve třetí minutě inkasovali gól, který nás ale spíš nakopl k dobré hře, kdy jsme byli v první části poločasu lepší a hostující obrana měla hodně práce. Náš tlak jsme ve 21. minutě korunovali vyrovnávacím gólem. Poté se hra vyrovnala a mírně navrch měli hosté, ale své šance nevyužili. Nám se ale povedl výborně vstup do druhé půle, kdy jsme asi po dvaceti vteřinách vstřelili vedoucí gól, který vstřelil nejlepší hráč na hřišti Micák. Jeho další únik zastavili hosté ve vápně a sám faulovaný s jistotou penaltu proměnil. My už jsme se snažili výsledek udržet a to se také povedlo i díky několika výborným zákrokům brankáře Vítka. Nakonec jsme v poslední minutě kopali další penaltu za ruku ve vápně, ale kanonýr Micák hattrick odmítl nastřelenou spojnicí branky. Myslím, že body zůstaly doma zaslouženě, i když hosté z Plané ukázali, že mají výborný tým a budou se určitě pohybovat v horních patrech tabulky."

SK Planá
Tomáš Pintér (SK Planá): "Nějak se nám to zase sešlo, absence hráčů, špatné výkony jiných, k tomu jsme přijeli v modrých dresech, které mají domácí. Začátek se nám ale vcelku povedl, ale místo abychom domácí v úvodu dorazili, tak jsme alibisticky přestali hrát. Pak jsme si při inkasovaném gólu nedokázali pokrýt hráče, jinak ale myslím, že jsme byli v první půli lepší, domácí se nedostali k ničemu. Vepředu jsme ale byli jaloví, hráli jsme po vápno, místo jednoduchého řešení vymýšleli útočníci superkličky. Ve druhé půli jsme hráli špatně, neudrželi míč, až později jsme konečně začali využívat strany hřiště. Při penaltě šli hráči tělo na tělo, jen ten frymburský spadl. Podělali jsme si ten zápas sami."



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - D. Račák [-] , J. Ribár [-] , J. Grohman [-] , M. Janáček [-] - M. Račák [-] (89. F. Malina [-] ) , J. Micák [-] , J. Šisler [-] , R. Mertl [-] (86. L. Matúš [-] ) - E. Koršala [-] (73. K. Malák [-] ) , S. Budík [-] (59. T. Kaňa [-] )

SK Planá
J. Nováček [-] - M. Turek [-] , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] , R. Kubíček [-] - M. Beran [-] (46. T. Plojhar [-] ) , T. Řehoř [-] , J. Pintér [-] , J. Zedek [-] - L. Balogh [-] , P. Petscher [-] (69. L. Fujdiar [-] )

ŽK: R. Kubíček .
Hráči zápasu: D. Račák , J. Micák .
Místo: Frymburk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.