1:6
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:15

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček si pohrál se Zliví a vysílá jasný vzkaz: S námi se musí počítat!


Branky


22. J. Szabó - 3. P. Pavlis , 30. M. Sivák , 44. M. Koza , 75. K. Vrba , 78. K. Vrba , 80. K. Vrba
0

Skupina A I.B třídy zpozorněla - zatímco každý tým počítal, že z krumlovského okresu přibyl jen další otloukánek soutěže, Černá si suverénně poradila se Zliví a na jejím hřišti ji zaslouženě vysoko porazila. Čistý hattrick zaznamenal pravý záložník Vrba.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černá se pustila do soupeře zostra

Žádný ostych. Hosté se v I.B nerozkoukávají a od úvodu bodují. Platilo to i ve Zlivi, kde dokázali překvapit místní celek. Už ve 3. minutě totiž padl gól, a hned byl tím nejhezčím z celého duelu. Sivák načal svůj povedený výkon, od půlky běžel s míčem, zbavil se strážců a krásnou přihrávkou vybídl Pavlice ve vápně, který se podíval a kolem Hráče minulého kola, brakáře Remty, poslal míč nechytatelně k tyči - 0:1. Domácí dokázali ve 22. minutě odpovědět z kopačky Szabóa, ale jinak byla Černá na hřišti pánem. Hosté se pak dočkali penalty, která byla nařízena za jasný faul na Strnada a Sivák mířil spolehlivě. No a náskok dvou branek zařídil Černé těsně před poločasem Martin Koza.

Nakonec z toho byl debakl

Ani druhá polovina neotočila vývoj a rozložení sil v utkání. Zliv se sice pokusila o zdramatizování, ale její chvilkový tlak byl spíše jen platonický. Černá si počínala v obranné fázi zkušeně a držela domácí daleko od ohrožení brány Michala Kozy. Pak navíc přišly chvíle Karla Vrby. Ten totižze své pravé strany začal sázet góly jako přes kopírák, ze stejného místa, stejným způsobem – pálil na protilehlou tyč. No a to stačilo k úspěchu hned třikrát po sobě, čistý hattrick, radost pro pokladníka mužstva Černé a hlavně pro celý tým - ten si připsal vysoké vítězství 6:1. Příště ho ale čeká těžká zkouška, na malé hřiště Černé přijede Sedlec.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Vadim Rys (Zliv): "Před zápasem jsem upozorňoval, že Černá nebude žádný vyjukaný nováček a průběh mi dal za pravdu! Náš přístup byl od začátku strašidelný a opět jsme inkasovali hned ve 3. minutě. Podařilo se nám sice vyrovnat, ale zápas probíhal i nadále v režii Černé a na jejich hru se pěkně koukalo. Konečná podoby výsledku je hrozivá, jak už to ale bývá, hosté se vezli na vlně euforie a padlo jim tam všechno. My jestli se neprobereme, tak budeme mít velké problémy. Parta a týmový duch se však pozná, když se nedaří a teď je na nás, ať dokážeme sami sobě, že táhneme za jeden provaz."

TJ Černá v Pošumaví
Dominik Čerkl (Černá v Pošumaví): "Povedl se nám dát rychlý gól, kterým z nás spadla nervozita a od kterého jsme se odpíchli. Vyhovují nám široká hřiště, doma takové nemáme, tak si to na takových jako ve Zlivi dokážeme užít. V prvním poločase jsme byli kombinačně i nasazením lepší, byli jsme všude dříve. Ve druhém už jsme to snažili v klidu dohrát, nezmatkovat, dát si pozor na nástup soupeře. Tlak Zlivi povolil a pak už se utkání jen dohrávalo. Celý zápas byl v naší režii. Naším nejlepším hráčem byl Sivák, dřel pro tým, měl každou nahrávku, takhle už jsem ho dlouho hrát neviděl."



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] (53. J. Vondrka [-] ) - R. Nečas [-] (46. P. Beneš [-] ) , M. Novotný [-] , T. Trávníček [-] , K. Vojč [-] - F. Hamáček [-] , J. Szabó [-] , J. Zrun [-] , J. Boubal [-] (62. M. Trávníček [-] ) - R. Bican [-] , J. Kubeš [-]

TJ Černá v Pošumaví
M. Koza [-] - K. Strnad [-] , J. Černý [-] , M. Schober [-] , T. Kordík [-] (84. L. Brůha [-] ) - K. Vrba [-] , P. Pavlis [-] (88. D. Čerkl [-] ) , M. Sivák [-] , M. Uhlíř [-] (67. K. Zeman [-] ) - M. Koza [-] , J. Havierník [-]

Místo: Zliv.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.