Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv zlomily vstupy do poločasů, Nemanice jsou dál suverénní


Branky


0

18:3. To je skóre nemanických borců po třech zápasech. Ti potvrzují, že patří k hlavním favoritům na prvenství v soutěži. Zliv na budějovickém hřišti předvedla, že směrem dopředu zahrozit umí, ale vzadu jí to hodně neklape... Do zlivké sestavy se vrátil Rys, za domácí zaznamenal tři fíky Kochlöfl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kochlöfl umí...

Domácí měli do utkání raketový start. Běžela druhá minuta a na světě byl první gól. Novotný házel aut do vápna na Zacha, který zacentroval, míč propadl Vondrkovi mezi rukama, na první tyči byl připravený Kochlöfl a dokopl míč do prázdné brány – 1:0. A Kochlöfl se zasloužil i o další branku. Zliv ale dokázala najít odpověď - Kubeš po krásném nákopu Bittnera proměnil těsně před poločasem až svou čtvrtou šanci v zápase. Zliv totiž v první půli rozhodně mohla slavit vícekrát…

Zliv mohla na úspěch rychle zapomenout

Ale ani vstup do druhého dějství Zlivi nevyšel. Nevosad a potřetí Kochlöfl v rychlém sledu upravili na 4:1 a bylo jasno. Pak sice snížil Bican, kdy tento matador zkušeně zavěsil levou nohou k tyči po hezkém vysunutí Bittnerem. Na 5:2 ale zvýšil střelec Zach a poslední branku vstřelil Schönkypl - Křiváček střílel, Vondrka míč vyrazil, obránci ale odvrátili balón jen na vápno, kde Schönkypl vystřelil placírkou. Hostující brankář chtěl míč odehrát nohou, ten mu ale podjel pod nohou, brankář spadl na záda a bylo to 6:2.  A tak to i skončilo.



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Petr Böhm (Nemanice): "Začalo to pro nás, jak nejlépe mohlo, když jsme rychle vedli. Ale Zliv pak přidala a kolikrát nás zachránilo i štěstí. Pak jsme dali 2:0, ale trochu nám dnes zaskřípala obrana a hostům se podařilo snížit. A mohli vyrovnat, byli jsme rádi, že je poločas. Ve druhém poločase se ale do pěti minut vše zlomilo a zápas už se jen dohrával. Útočně je na tom Zliv mnohem lépe, než v defenzivě, kde de facto hoří a být to jen na ní, tak jde o špatný tým. Předek ale mají fakt dobrý, promyšlený útok s rychlými kluky."

SK Zliv
Vadim Rys ( Zliv): "Všechny tři zápasy sezóny byly jako přes kopírák. Opět od druhé minuty prohráváme, to nás malinko probere, ovšem své šance neproměníme, přesto jsme do kabin odcházeli za přijatelného stavu 1:2. Před poločasem si něco řekneme a… v 51. minutě prohráváme 1:4. A je po zápase. Nutno říct, že Nemanice hrají fotbal, co má hlavu a patu, nad všemi ční Nevosad s Kochlöflem, kteří hře dávají řád. Řadím Nemanice mezi favority soutěže a gratuluji jim k zaslouženému úspěchu. Já jsem hrál, jako bych nehrál . Po deseti měsících k soutěžnímu zápasu skoro bez tréninku - nejsem typ člověka, který je schopen hrát bez tréninku. "



Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - S. Dubský ml. [-] , K. Zatloukal [-] , A. Motl [-] - J. Křiváček [-] , M. Novotný [-] , R. Kochlöfl [-] (81. M. Strnad [-] ) , J. Nevosad [-] , P. Čech [-] (52. J. Hucek [-] ) - M. Zach [-] , P. Schönkypl [-] (85. P. Böhm [-] )

SK Zliv
J. Vondrka [-] - M. Novotný [-] , T. Trávníček [-] (46. R. Bican [-] ) , J. Zrun [-] , R. Nečas [-] - A. Bittner [-] , V. Rys [-] , J. Szabó [-] (59. F. Hamáček [-] ) , J. Kubeš [-] - D. Egner [-] , J. Ira [-]

Hráči zápasu: R. Kochlöfl - A. Bittner .
Místo: Nemanice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.