Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Planá si podruhé v řadě připsala pořádný debakl


Branky


0

S Horní Planou to nevypadá dobře - minulé kolo inkasovala devět gólů doma od Nemanic, tentokrát si desítka statečných přijelo do částečné jmenovkyně, Plané, pro neskutečný nášup třinácti gólů. Po třech zápasech mají Hornoplaňáci hrozivé skóre 2:24.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm!

V Horní Plané asi tušili, jak zápas dopadne, už když se sešli při odjezdu na zápas 2. kola. Jen deset fotbalistů dorazilo do Plané, která si toužila spravit chuť po prohře s Frymburkem. A rychlo jí mohlo být jasné, že hosté pro ni žádnou překážku nepředstavují. S kapitánskou páskou domácích nastoupil tentokrát Zedek a byl to právě on, kdo otevřel v 6. minutě skóre. Hrálo se jen proti Truhlářově brance a brzy se začaly sypat další góly. Zedek s Čertíkem každý dvěma góly našlápli ke svému hattricku, ruku k dílu přiložil i Petscher, Beran a J. Pintér. 7:0 po poločase a největší otázkou bylo, zda hosté najdou odvahu a síly pokračovat v zápase.

Domácí brankostroj se zastavil v 69. minutě. Přinesl tři hattricky

A nutno říct, že hosté, ač druhý poločas hráli dokonce o devíti, zaslouží kredit za to, že z hřiště "nepláchli", i když si dorazivší hrdinové z Horní Plané asi uměli představit lepší program, než se v sobotním parném odpoledni nechat vozit na kolotoči domácích útoků. Proklínat mohli svoje spoluhráče, kteří je nechali ve štychu. SK Planá ale neměla slitování a pálila dál. Pálila v obou slova smyslech - hodně jejich střeleckých pokusů za Truhlářem skončilo, ale ukázali se i paliči v týmu trenéra Cimburka. Většina branek padla po střelách z větší vzdálenosti, ale našlo se místo i pro ťukesy do prázdné brány. Například Fujdiar v 69. minutě mohl střílet, ale naservíroval míč Baloghovi, který vstřelil 13. gól Plané - 13:0. Balogh tak dokončil svůj hattrick, to samé se již předtím povedlo Zedkovi a Čertíkovi. A trefil se i Řehoř. Pak ale domácí polevili a Horní Planá toho využila ke vstřelení dvou branek. A nutno dodat, že pěkných. První měl na svédomí Švábirt, který vytasil ukázkové pravé české bodlo alias kuchlo, kdy míč zapíchl po pravici Nováčka. V 76. minutě pak padl poslední gól duelu - od gólmana Truhláře putovaly přihrávky dopředu, parádní akce vyvrcholila brejkem a zakončením Klika - 13:2.

 



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (záložník SK Planá): "Hosté bohužel přijeli jen v deseti lidech. Což mělo vliv na celý průběh zápasu. Do druhé půle už soupeř nastoupil jen v devíti a ten výsledek mluví sám za sebe. Klobouk dolů před kluky z Horní Plané, kteří zápas dohráli až do konce. Ke konci zápasu už jsme úplně ztratili koncentraci a dostali dva góly."




Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - M. Turek [-] , M. Beran [-] (46. T. Pintér [-] ) , D. Kneys [-] , R. Kubíček [-] (66. L. Fujdiar [-] ) - J. Zedek [-] , T. Řehoř [-] (66. P. Vobořil [-] ) , J. Pintér [-] , F. Čertík [-] - T. Plojhar [-] , P. Petscher [-] (46. L. Balogh [-] )

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - A. Kvasnička [-] , P. Kalkuš [-] , A. Kvasnička [-] , V. Ryneš ml. [-] - M. Bednář [-] , P. Trančík [-] , F. Švábirt [-] , A. Kvasnička [-] - T. Klik [-]

Hráči zápasu: F. Čertík , J. Zedek .
Místo: Planá.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.