0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2015 17:30

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání, které moc krásy nepobralo, Planá zvládla


Branky


0

Domácí Zliv si za celý zápas nevytvořila jedinou vyloženou šanci. Ani favorizovaní hosté nepůsobili ve hře suverénním dojmem, ale nakonec si připsali jednoznačné vítězství. Nejlepším hráčem zápasu byl zlivský gólman Klepal, který si připsal několik výborných zákroků. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klepal držel naděje, nestačil na Kneyse

Planá do utkání vlétla a během prvních tří minut si vytvořila dvě tutové šance. A při obou se v zakončení ocitl stoper Kneys - nejprve ještě hlavou těsně netrefil povedený centr, napodruhé už byl po trestném kopu T. Pintéra úspěšný s dorážkou, ale gólovou radost mu překazil zdvižený praporek pomezního - ofsajd. Zlivští se po čtvrthodině hry museli vypořádat s nepříjemnou ztrátou - kapitán Rys, hrající teprve druhý zápas po vypršení dlouhého trestu a nemoci, musel ze hřiště kvůli poraněnému kolenu, ke zranění došlo po ataku ze strany plánského hráče. Poté přišly další šance hostů - Petscher si šikovně přehodil beka, ale z voleje sám před gólmanem nedokázal trefit prostor mezi tyčemi. Chvíli na to Balogh v těžké pozici netrefil míč ideálně a Klepal vytlačil míč na roh. Po něm hlavičkoval Petscher do břevna a odražený míč si našel agilní Kneys, ale jeho hlavičku tygřím skokem lapil Klepal. Ve 25. minutě se ovšem hosté branky už dočkali - hlavičku Petschera vytáhl z brankové čáry Hamáček, ale Kneysovi už tentokrát nic nebránilo ve vsítění - 0:1. N rozdíl dvou branek mohl upravit Petscher, který obdržel pěknou přihrávku do ulice od Čertíka, ale Klepal v souboji tváří v tvář uspěl. Pak se konečně osmělila Zliv - Nováček zasahoval po rohu Szabóa, stejný hráč zahrával i standardku v blízkosti šestnáctky. Rána Šperla se pak před koncem poločasu mezi tyče nevešla.

Čertík zajistil pohodlnější náskok

Domácí měli nadějný úvod druhé půle, dvakrát se do zakončení dostal Vondrka, ale přestřelil. Po deseti minutách neurovnaného fotbalu z obou stran se radovali Plánští. "On chytí čtyři tutovky a vy ho v tom necháte!," neslo se ze střídačky po situaci, kdy dorostenec Klepal zázračně vychytal J. Pintéra, aby následně míč dorazil do sítě důrazný Čertík - 0:2. Následovalo divácky nepříliš atraktivní dění - Zliv se bránila na své polovině, Plánšti defenzivu nedokázali přehrát a tak s míčem na kopačkách marně vymýšleli, jak ke Klepalovi. To zjistili až v 78. minutě - J. Pintér zatáhl míč po lajně a naservíroval střílený centr před bránu, kde šel do souboje před s obráncem Petscher a nejspíše vlastní gól zapříčinil vedení 3:0 pro hráče v modrém. Klepal se ještě vytáhl v 83. minutě proti utažené ráně Lexy, tři minuty před koncem ještě další střídající hráč Vobořil po svém průniku napálil míč do břevna zlivské branky. Domácí plánského brankáře Nováčka v zápase vůbec neprověřili, soustředili se jen na bránění plánských pokusů, které mnohdy vyznívaly do ztracena. Planá si ale připsala zaslouženou výhru.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Vadim Rys (kapitán Zlivi): "Ač jsme prohráli 0:3, jakkoliv to bude znít divně, tak já musím tentokrát kluky pochválit, vinou zranění máme mimo hru snad pět lidí a momentálně na víc nemáme, šanci dostávají dorostenci a ti se dospělému fotbalu teprve učí. Já mám teď od fotbalu opět na dlouhý čas pokoj. Chválím za výkon mé kamarády z plánského týmu, Honzu Pintéra a Řehyho."

SK Planá
Jan Pintér (záložník Plané): "Tentokrát dobré! Ze zápasu ve Zlivi jsem měl osobně trochu strach, protože na ně úplně neumíme. Navíc mají ve svém kádru řadu zkušených kluků. Ale musím dnes kluky za kolektivní výkon pochválit! Měli jsme slabší úsek mezi 46. a druhým gólem, ale po našich brankách už jsme si utkání pohlídali. Nakonec je výsledek ještě docela milosrdný, protože jsme několik jasných tutovek zahodili. Ale jsme rádi za důležité tři body!"



Sestavy


SK Zliv
D. Klepal [-] - M. Novotný [-] , D. Šperl [-] , T. Trávníček [-] (46. J. Zrun [-] ) , R. Nečas [-] - A. Bittner [-] , V. Rys [-] (15. J. Vondrka [-] ) , J. Szabó [-] , F. Hamáček [-] (75. P. Beneš [-] ) - R. Bican [-] , D. Egner [-] (83. J. Slavík [-] )

SK Planá
J. Nováček [-] - M. Turek [-] , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] , R. Kubíček [-] - J. Zedek [-] , J. Pintér [-] , T. Řehoř [-] , F. Čertík [-] (78. T. Plojhar [-] ) - L. Balogh [-] (68. Z. Lexa [-] ) , P. Petscher [-] (82. P. Vobořil [-] )

ŽK: 37. J. Vondrka , 60. R. Bican , 81. J. Zrun - 81. P. Petscher .
Hráči zápasu: D. Klepal - D. Kneys .
Místo: Zliv. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Lepič Jiří - Petričák, Škuthan, delegát Kučera.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.