Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšší Brod předvedl velkou efektivitu v zakončení a slaví


Branky


0

Vyšší Brod šel rychle do dvougólového trháku a vedení nakonec udržel až do konce duelu. Netoličtí mohli žehrat na zahozené šance, které měli k dispozici za stavu 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do utkání vlétli

Vyšebrodští vstoupili do utkání velmi dobře. Už v 5. minutě se k trestnému kopu z 25 metrů postavil Rapčan a svou střelou orazítkoval břevno Nárovcovy branky, odražený míč dobíhal Dibďák, ale hlavou jej netrefil ideálně. Naštěstí pro domácí se k míči dostal Krauskopf a nekompromisní střelou na zadní tyč prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1:0. Hned tři minuty na to ale mohlo být srovnáno, když po rohu hlavičkoval osamocený Urban těsně nad. Domácí ale byli nadále aktivnější a dočkali se další vstřelené branky. V 16. minutě se o zvýšení domácího vedení postaral Kročák, který střelou zpoza pokutového území uklidil míč přesně k levé tyči branky – 2:0. Po druhé brance Vyšebrodských se do hry více dostali hosté z Netolic a domácí jasně přehrávali. V 18. minutě se Vlášek otočkou šikovně zbavil domácího stopera a střílel těsně vedle Mayrovy branky. Ve 30. minutě hosté svou převahu ale již zužitkovali. Po dlouhém nákopu ze standardky si za obranu naběhl Pešek a zcela osamocen hlavou překonal domácího gólmana.

Netoličtí své šance nevyužili

Hned v úvodu druhého dějství mohli hosté výsledek otočit, ale dvakrát při svých vyložených šancích ztroskotali na domácím gólmanovi Mayrovi, na kterého nevyzráli Pešek s Reindlem. Domácí po chvíli opět zvýšili aktivitu a byli lepší. A hned v 59. minutě odskočili svému soupeři o dvě branky. Gondek vybojoval na středu hřiště míč a a posunul na stranu na Krauskopfa, který z jednoho doteku našel na vápně osamoceného Jirkala, jenž s přehledem potvrdil domácí vedení – 3:1. Deset minut na to postupoval po pravé straně Krauskopf, ale jeho nebezpečná střela skončila pouze na boční síti. V 73. minutě nechali domácí obránci opět trochu prostoru nebezpečnému Vláškovi, ten sice jejich zaváhání využil, ale střílel těsně vedle domácí svatyně. Šest minut před koncem domácí potvrdili vítězství. Mladý Bäuml se výborně uvolnil do středu hřiště a přenesl hru na nabíhajícího Pomijeho, který sice chtěl centrovat na nabíhající spoluhráče, ale míč mu sjel po noze a zapadl k zadní tyči – 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (vedoucí mužstva Vyššího Brodu): „Jsem velmi rád, že jsme domácí utkání s tak kvalitním soupeřem zvládli vítězně. Vyhrát jsme si určitě zasloužili, ale musím také přiznat, že konečné skóre je pro hosty velmi kruté. Rozhodně neodpovídalo obrazu hry. Byli jsme ‚hladovější‘ po vítězství a po většinu utkání o něco lepší, ale rozhodně ne rozdílem třídy. My jsme skvěle zvládli úvod utkání, ale po naši druhé brance jsme úplně vyklidili pole a hosté byli až do konce půle jednoznačně lepší a v obraně jsme měli opravdu vítr. V druhé půli jsme se sice opět zvedli, ale hosté byli stále velmi nebezpeční. Jejich brejkové situace opravdu zaváněly. Rozhodující moment přišel na začátku druhého poločasu, kdy nás opět podržel gólman. A naopak my jsme rychle odpověděli vstřelením třetí branky.“

1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér Netolic): "Špatně jsme vstoupili do zápasu a brzy po střelách z dálky prohrávali 0:2. Pak se nám podařilo hru srovnat, dokázali jsme podržet míč vypracovali si pár šancí a standardek a z jedné z nich snížili. Po půli jsme chtěli rychle vyrovnat, ale odmítli jsme tři jasné šance, Černou podržel brankář. Naopak my jsme po rychlém kontru a našem nedostoupení hráče na půlce dostali třetí gól. Špatný výkon vyvrcholil tím, že jsme dostali po polostřele polocentru na zadní tyč na 4:1 a bylo po zápase. Domácí bojovali, chtěli vyhrát víc než my, výhru si zasloužili. My se nedostali do tempa, střídali jsme dobré momenty se špatnými, kterých ale bylo bohužel víc. Domácí nás sice nepřestříleli, ale byli maximálně efektivní. Příště nás čeká derby s Lhenicemi, což je těžký soupeř."



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
L. Mayr [-] - P. Prochaska [-] , V. Pomije [-] , F. Klíma [-] , M. Sosna [-] - K. Krauskopf [-] , L. Rapčan [-] , A. Jirkal [-] , F. Kročák [-] , T. Dibďák [-] (62. R. Bäuml [-] ) - J. Gondek [-] (78. V. Marek [-] )

1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - J. Lukáš [-] , M. Řehoř [-] , J. Pivoňka [-] , J. Urban [-] (87. P. Kvapil [-] ) - M. Pešek [-] , V. Vlášek [-] , D. Andres [-] (67. F. Rokůsek [-] ) , S. Šulc [-] - L. Kisvetr [-] , P. Reindl [-]

ŽK: 39. F. Kročák , 64. V. Pomije , 78. J. Gondek , 82. P. Prochaska - 34. J. Pivoňka , 41. M. Řehoř , 88. P. Kvapil .
Hráči zápasu: L. Mayr , A. Jirkal .
Místo: Vyšší Brod. Počet diváků: 103. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - Slepička, Gondek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.