1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenicím stačila k úspěchu Schönova trefa


Branky


0

Netolice hledají střelce. A zatím marně. V dosavadních kolech nastřílely jen čtyři branky, ve Lhenicích přitom nehrály vůbec špatně...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Schönovi připravili gól spoluhráči

Domácí nasadili útočné rozestavení, kterým chtěli soupeře zaskočit a udělat rychlý krok k vedení. Jenomže Netolice byly proti a naopak to byly ony, kdo byl v první půli dlouho aktivnější. Dvořák ale zasahovat nemusel, útočné nápady hostů až k ohrožení branky nedospívaly. A tak udeřilo na druhé straně, gólová akce se zrodila ve 40. minutě. Pilát vyslal kupředu Pavla Prennera, který naservíroval míč na malé vápno Schönovi a ten už si věděl rady - 1:0. Poté přišly další příležitosti Lhenic, ale Plojhar už odolal bez ztráty.

Dvořák s Plojharem už neinkasovali

Druhou půli začaly o poznání lépe Lhenice, které si vytvořily tři gólové šance, Iliev ale při svých dvou pokusech v zakončení neuspěl, lépe si proti jistému Plojharovi nevedl ani Pilát. Hosté hrozili nejvíce ze standardních situací. A při honbě za kýženým vyrovnáním si vytvořili vlastně jen dvě šance, kdy Dvořák vychytal šanci Reindla. A největší příležitost měl v 87. minutě střídající Petr Beneš, který dostal ve vápně zpětnou přohrávku, jenomže z dobré pozice vysoko přestřelil. Netoličtí rozhodně měli na to ve Lhenicích bodovat, ale trápí je útočná fáze. Body tak zůstaly doma. Lhenice zažívají snový start v soutěži, jaký si možná ani nemalovali - pět zápasů, třináct bodů, kdo z vás to má? Netolice oproti tomu musí hodně přidat...



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Pavel Hodina (trenér Lhenic): "Začali jsme s rozestavením 3-5-2, chtěli jsme na soupeře vlétnout a hned na začátku rozhodnout. To se nám bohužel nepodařilo, ba naopak Netolice měly zkraje poločasu více ze hry, naštěstí bez šancí. My se dostávali dopředu jen málo. Ke konci poločasu jsme začali být aktivnější my. Ve druhé půli jsme bohužel neproměnili své šance a soupeř přidal, ale naštěstí hrál jen po vápno. Musím říct, že Netolice hrály docela dobře, měly více ze hry, my zase více šancí. Zápasu by slušela více remíza, ale oni byli vepředu bezzubí. Obranu a zálohu mají kvalitní, v útoku jsou slabší. Na obou stranách byli gólmani nejlepšími hráči, na našeho Dvořáka toho sice moc nešlo, ale byl jistý při všech centrech a gólovku na srovnání chytil."

1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér Netolic): "Zklamaný jsem ještě den po zápase… Z tohoto zápasu jsme si měli odvézt minimálně bod, bohužel nemáme ani jeden, přestože jsme předvedli dobrý výkon. V prvním poločase jsme si dokázali poradit s nakopávanými balóny domácích, možná jsme je trochu zaskočili naší aktivitou. Určitě jsme byli lepší, bohužel bez nějaké výrazné gólové šance. A navíc jsme inkasovali. Druhý poločas už měl trochu jiný obraz, domácí v úvodních minutách hlavně po pravé straně zvýšili aktivitu, vytvořili si několik šancí, které naštěstí pro nás neproměnili a my věřili, že se zápasem ještě něco uděláme. Opět jsme se dostali do hry, opticky jsme asi byli lepší, drželi jsme balón, jenomže bohužel hrajeme jen po vápno. Máme konkurz na střelce. Šance si vytváříme velmi těžko. Posledních dvacet minut se domácí dostali pod tlak, spoléhali víceméně na brejky, na které mají vhodné hráče, Ilieva a Pořádka. Do přehuštěné obrany jsme se jen těžko dostávali. Domácím blahopřeji, ale chválím celé naše mužstvo, speciálně bych vyzdvihl našeho sedmnáctiletého brankáře Plojhara, který skvěle zaskočil za Nárovce, když chytil dvě gólovky."



Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - V. Pilát [-] , L. Kopf [-] , J. Růžička [-] - P. Prenner [-] (82. R. Sura [-] ) , J. Beran [-] , T. Tůma [-] (68. K. Muška [-] ) , J. Schön [-] , J. Prenner [-] - R. Iliev [-] , R. Pořádek [-] (90. J. Exner [-] )

1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - J. Lukáš [-] , M. Řehoř [-] , J. Pivoňka [-] , M. Pešek [-] - J. Urban [-] , V. Vlášek [-] , F. Rokůsek [-] (54. D. Andres [-] ) , S. Šulc [-] - P. Reindl [-] , L. Kisvetr [-] (46. P. Beneš [-] )

ŽK: 32. L. Kopf , 51. J. Schön , 76. J. Dvořák , 77. R. Iliev - 35. F. Rokůsek , 88. J. Urban .
Hráči zápasu: J. Dvořák - T. Plojhar .
Místo: Lhenice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šíma Václav - Hladík, Trněný.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.