2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby žádnou hezkou podívanou nenabídlo, body si přičetla Dříteň


Branky


0

Zliv si za celý zápas nevytvořila gólovou šanci a tak si domácí připsali tři body zaslouženě...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kovaříkův gól uznán nebyl

První poločas přinesl po dvou žlutých kartách na každé straně, ale na braku se čekalo marně. I když vlastně - Dříteňští se přece jen jednou radovali. Marek Kovařík už slavil gól, ale rozhodčí předtím viděl zpracování rukou a branka uznána nebyla. Jinak bylo šancí poskrovnu a rozhodnout se mělo až v druhé půli.

Zliv byla neškodná

Úvodní branka padla v 51. minutě. Pfefferovi nahrával po pěkné akci Klimeš a dříteňský střelec vyrovnal v tabulce střelců svého spluhráče Koudelku, který tentokrát v sestavě chyběl. Tutovky si poté ani hosté, ani domácí nevypracováli, ale domácí byli znatelně aktivnější. Jenomže jí chyběla finální přihrávka. Šíma střílel ze strany neúspěšně, šanci měl i Klimeš, Remta si se střelami ze střední vzdálenosti poradil. Zliv si zacelý zápas žádnou šanci nevytvořila a bylo spíše jen otázkou času, kdy domácí přidají další gól. Ten se po hře na jednu branku zrodil v 79. minutě, kdy domácím pojistil výhru Šíma.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Slepička (obránce Dřítně): "Vezmu to krátce. Bylo to derby, úroveň okresního přeboru, hra děs běs z obou stran. Bylo to vyhrocené utkání, s hodně kartami, před pěknou diváckou návštěvou. Ve druhé půli jsme se myslím zcela zaslouženě ujali vedení. Nakonec z toho byly zasloužené tři body, ale extra výkon jsme nepředvedli. Ale hlavně, že se vyhrálo, tři body jsou doma a to je základ."

SK Zliv
Vadim Rys (Zliv): "Do sestavy se vrátil ještě ne zcela doléčený stoper Maňhal a na defenzivní hře týmu to bylo znát, ovšem hra dopředu byla naprosto tragická a za celý zápas jsme si nebyli schopni vypracovat jedinou gólovou šanci. Fotbal se prostě v chůzi hrát nedá a když v této krásné kolektivní hře, to kolektivní zdůrazňuji, nejsou někteří jedinci ochotni do zápasu dát alespoň trochu srdce a nasazení, pak herní projev vypadá tak, jak vypadá."



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - D. Kříž [-] , T. Slepička [-] , M. Werner [-] , L. Hošek [-] - M. Kovařík [-] (85. R. Klimeš [-] ) , V. Pečenka [-] (73. M. Černý [-] ) , M. Kovařík [-] , M. Tupý [-] (40. O. Šíma [-] ) - L. Pfeffer [-] (81. J. Hromada [-] ) , J. Klimeš [-] (88. R. Vo Son [-] )

SK Zliv
J. Remta [-] - M. Novotný [-] , T. Trávníček [-] , M. Maňhal [-] , R. Nečas [-] - J. Kubeš [-] , M. Trávníček [-] , J. Zrun [-] , J. Szabó [-] , F. Hamáček [-] - D. Egner [-]

ŽK: 43. M. Kovařík , 44. L. Hošek , 79. O. Šíma - 17. M. Novotný , 26. M. Maňhal , 55. J. Zrun , 84. T. Trávníček , 88. J. Szabó .
Místo: Dříteň. Rozhodčí: Tauber Lukáš - Kocina, Brom.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.