1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Planá proti Svinům bojovala, ale na první body si musí počkat


Branky


83. A. Vachta - 17. J. Petr , 39. A. Perfoll
0

Na hornoplánském hřišti se setkaly celky, kterým to v úvodu soutěže nevycházelo podle představ. A tak byly týmy pod velký tlakem - kdo s koho?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standardky hrály pro hosty

Hornoplánští minule zklamali svého kouče přístupem k zápasu v Krumlově. Tentokrát už sice předvedli solidní výkon, ale první branky vstřelily Trhové Sviny. Nejprve výborný hlavičkář Jaroslav Petr využil prudkého centru z rohu a hosté vedli 1:0. A protože hornoplánští fotbalisté své příležitosti nezužitkovali, radovali se podruhé hosté. Tradiční exekutor trhosvinenských standardek Aleš Perfoll z trestného kopu poslal na plánskou branku tak dlouhý centr, který dolétl až do rukou gólmana Truhláře, kterému však míč propadl do brány a Sviny po hrubce muže v rukavicích slavili vedení 2:0.

Domácí uspěli jen z penalty, to nestačilo

Druhý poločas toho mnoho zajímavého nenabízel. Na šance se čekalo marně, a to prakticky až do své 82. minuty. To rozhodčí Řehoř totiž nařídil penaltu ve prospěch domácího týmu, a jeho výrok se hostům vůbec nezamlouval. Vysloužili si za své protesty ale jen žluté karty (těch nakonec v zápase viděli Trhosvinenští hned šest). Adam  Vachta z penaltového puntíku snížil na 1:2. Jenomže to bylo z domácí strany vše a Trhové Sviny se tak radovaly z důležitého vítězství, od kterého se chtějí po matném úvodu odrazit za útokem na ty nejvyšší pozice. Horní Planá si musí počkat na další kola…

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Karel Souček (trenér Horní Plané): "Opět nám to nešlo. Máme šance, gól nedáme. A pak blbého dostaneme, tentokrát se a druhém obdrženém podepsal obrovskou chybou brankář. Zatím to pořád nejde. Přesně jsme okopírovali průběh zápasu s Dřítní. Byli jsme ze začátku lepší, nevyužili toho, pak převzali iniciativu hosté a trestali. Měli výškovou převahu, my jsme zase takoví menší, takže každá standardka vzduchem od Svinů hrozila. Bojujeme, ale branky nedáváme."

TJ Spartak Trhové Sviny
Zdeněk Bebčák (vedoucí T. Svinů): "Přijelo za námi takovou dálku hodně našich fanoušků, a to nás hnalo k vyššímu výkonu. První poločas jsme si vytvořili několik šancí, dva góly jsme dali, branka Perfolla pro nás byla uklidněním. V druhé půli to bylo z obou stran spíš o bojovnosti a faulech než o fotbale, a z naší nervozity začal těžit soupeř. Ovšem z tlaku před naší brankou nakonec těžil hlavní sudí, který odpískal dost přísnou penaltu, po které nestačil mávat žlutou kartou a domácí snížili na 1:2 a tak taky zápas skončil. Nikdy jsem nahlas nehodnotil rozhodčí, ale musím použít slova Lukáše Rešla z J. Hradce B - jen škoda, že obětujeme čas a cestu... protože okresní pan pomezní by si mohl uvědomit, že fotbal se hraje pro radost všech, ne jen domácích. Ale budiž, body jsou doma a musíme se soustředit na další zápasy. Hodně nás svými zákroky v bráně podržel ve druhém poločase výborný Karel Brůha, zlikvidoval samostatné nájezdy plánských útočníků a čelil i několika nebezpečným střelám."



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - I. Didkivský [-] (46. T. Komžák [-] ) , J. Boháč [-] , A. Kvasnička [-] , L. Parai [-] - A. Kvasnička [-] , T. Klik [-] , M. Bednář [-] (78. J. Foltýn [-] ) , A. Vachta [-] - M. Truhlář [-] , F. Švábirt [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - F. Štrachal [-] , J. Šafránek [-] (71. J. Gažák ml. [-] ) , J. Petr [-] , A. Perfoll [-] - R. Horelica [-] (78. J. Novák [-] ) , O. Kolář [-] , M. Švepeš [-] , D. Tomek [-] - M. Valut [-] (61. D. Mendel [-] ) , J. Fabián [-] (56. L. Ebenhöh [-] )

ŽK: 57. M. Truhlář - 45. J. Fabián , 66. R. Horelica , 82. F. Štrachal , 82. O. Kolář , 90. J. Petr , 90. L. Ebenhöh .
Hráči zápasu: K. Brůha .
Místo: Horní Planá. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Řehoř Petr - Ambrožová, Gondek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.