Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlivské zatmění ve druhém poločase


Branky


17. J. Vondrka , 23. J. Kubeš - 16. J. Carda , 39. I. Maurenc , 57. P. Vnuk , 72. J. Carda , 79. J. Poláček , 85. J. Houska
0

První poločas skončil po vyrovnaném průběhu 2:2. Druhý poločas už byl ale o něčem jiném...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Každý chvilku tahal pilku...

Domácí do utkání vedl Pavel Cepák, který se pokusí klubu ze Zlivi napumpovat novou krev do žil a odrazit ji za lepšími výsledky. Zliv toužila po přerušení nemilé série výsledků, ale mladíci z Krumlova byli od úvodu proti. V 16. minutě po krásné přihrávce za obranu ze samotného úniku zakončoval Carda na přední tyč - 1:0. Jenomže domácí zareagovali, jak nejlépe mohli, Vondrka o minutu později uspěl proti Kejšarovi a bylo to 1:1. A za sedm minut došlo k další chybě v defenzivě hostů a potrestal to Kubeš - 2:1 Krumlov ale ještě do poločasu stihl srovnat na 2:2, a to díky Maurencovi.

Opět čtyři branky, ale už jen do jedné sítě...

Po změně stran se po standardce a velké chybě domácích dostal Krumlov do vedení 3:2, když míč do sítě umístil Vnuk. Zlivi se vše začalo bortit a pořádně jí zavařila i červená karta pro Vondrku. Ta byla naprosto zbytečná a Krumlovu hodně pomohla. Za pár minut po vyloučení výstavní ránou slabší levou nohou vymetl Carda zpoza vapna šibenici - 2:4. Poté ještě po dalším velkém zaváhání, tentokrát gólmana domácích, který pustil za svoje záda gól z přímého kopu téměř z půli hřiště, zvyšoval Poláček na 5:2. A po další standardní situaci hlavou upravil na konečných 6:2 Houska.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Julius Szabó (hráč Zlivi): "Hráli jsme poprvé pod vedením nového trenéra Pavla Cepáka a do zápasu vstoupili aktivně, ale po cca dvaceti minutách jsme úplně přestali hrát fotbal a jen čekali, jak bude hrát Krumlov. Bohužel jsme dostali na 0:1, ale zvládli jsme to otočit. Přišli jsme o zraněného Novotného, což pro nás byla citelná ztráta a do šatny šli za stavu 2:2, řekl bych za vyrovnaného průběhu. To, co jsme předvedli ve druhém poločase, nechápu doteď. Absolutně pro to nemám vysvětlení. Absolutní nedisciplinovanost doposud dobře hrajícího Vondrky nás srazila úplně a soupeř si dělal na hřišti co chtěl a my se na to jen v chůzi dívali. Góly, co dostáváme, nedostanou žáci a dopředu hrajeme alibisticky bez chuti chtít hrát. Za naše aktuální výkony jsme pro ostudu... Nezbývá nám nic jiného, než se odrazit ode dna a uvidíme, co se stane ve Svinech."

FK Slavoj Český Krumlov B
Jiří Carda (hráč Č. Krumlova): "Nastoupili jsme ve velmi mladá sestavě a do utkání vstoupili aktivně. Po dvou obrovských individuálních chybách se ale dostali domácí do vedení. Zápas jsme otočili a pak Poté přišel zkrat útočníka domácích, který nepochopitelně zahrál ve vápně hostí rukou a po druhé žluté putoval ze hřiště. Po čtvrtém gólu bylo po zápase."



Sestavy


SK Zliv
D. Klepal [-] - M. Novotný [-] (33. J. Čejka [-] ) , R. Nečas [-] (53. P. Beneš [-] ) , T. Trávníček [-] , A. Bittner [-] - J. Kubeš [-] , J. Zrun [-] , J. Szabó [-] , J. Prček [-] - J. Vondrka [-] , D. Egner [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - J. Čabaj [-] , P. Vnuk [-] , J. Houska [-] , J. Lacko [-] (62. ) - J. Poláček [-] , N. Kotlár [-] , J. Rozkošný [-] , F. Hermann [-] - J. Carda [-] , I. Maurenc [-]

ŽK: 44. T. Trávníček , 53. J. Vondrka , 79. F. Hamáček . ČK: 63. J. Vondrka .
Hráči zápasu: J. Čabaj .
Místo: Zliv. Rozhodčí: Krejník Petr - Devera, Hora.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.