2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Dříteň, největší vášně vzbudil "červený" zákrok domácího Bláhy


Branky


0

Sedlec dvakrát vedl, ale nakonec odešel z utkání s prázdnou. Dříteň v závěru využila přesilovku po vyloučení Bláhy, jehož faul hnul Dříteňským pořádně žlučí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva údery po rozích

Z vyrovnaného úvodu vzešla první branka. Ve 14. minutě kopali domácí roh a Koch byl před bránou přesný. Hlavičkou zařídil Sedleci vedení 1:0. Hosté ale opláceli v závěru poločasu stejnou mincí - také uspěli po rohovém kopu. Ten sice domácí beci odvrátili, ale jen k J. Klimešovi, který míč nacentroval zpět "do ohně." Tam už na míc číhalo dříteňské "Cé-eRko" Hromada, který se prosadil hlavičkou. Hanzal si sice na míč sáhl, ale už ho nedokázal vytěsnit nad břevno a lovil míč ze sítě - 1:1.

 

Pfeffer rozhodl

Po přestávce zase vedení na domácí stranu strhnul po Peterkově centru Kučera - 2:1. Domácí pak měli několik šancí na zvýšení, ale Peterkovi chyběl před prázdnou bránou půlkrok a Borovka v dobré šanci netrefil. Přišel tak trest. Hromada vybojoval faul v blízkosti vápna a sedleckého gólmana z přímého kopu parádní trefou překonal Slepička - 2:2. Pořádné vzrušení pak přinesla 83. minuta, kdy Vo Sona nevybíravým zákrokem atakoval Bláha a po druhé žluté kartě putoval pod sprchy. Domácí zkázu po hloupém vyloučení dokonal před koncem ranou zpoza vápna Pfeffer. Tomu míč na vápno připravil Vo Son a dříteňský střelec číslo jedna nedal střelou Hanzalovi šanci. Sedlec tak mohl litovat, nadějně rozjetý duel opět nedotáhl do vysněného konce, Dříteň naopak pokračuje v krasojízdě.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník SK Sedlec): "Tohle byl náš zatím nejslabší výkon. I tak jsme myslím byli o trochu lepším týmem, dvakrát jsme vedli, jenže opět jsme udělali chyby v obraně a dostali dva góly ze standardek. Po úplně zbytečném vyloučení Bláhy tak dílo zkázy dokonala Dříteň chvíli před koncem. V samotném závěru se podle mého názoru měla pískat penalta, když byl brankář Dřítně pozdě venku, já jsem přes něj dloubnul míč a on do mě zajel. Bohužel rozhodčí asi zrovna mrknul. Škoda hloupé ztráty, byl to od nás tentokrát až moc profesorský fotbal."

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (stoper Dřítně): "Hra byla v úvodu z obou stran dost neurovnaná. Do poločasu se nám podařilo vyrovnat, gól dalo dřítenský „cé-erko“. O poločase jsme si něco řekli, a hned po třech minutách jsme dostali branku na 1:2… Pak to bylo vyrovnané, ale srovnali jsme, gól zase jako prase, což vám budu povídat. Pak udělal pan Bláha brutální faul, ne jako já kole v Horní Plané, kdy to byl zákrok tělem a jaký z toho byl poprask. Takový zkušený hráč a udělá takovýto faul, na mladého kluka, to je na kriminál. Rozhodčí mu dal jenom žlutou kartu, nechápu, jenom pro to, aby hráč nedostal vyšší disciplinární trest. Za tohle by ten člověk neměl hrát tak rok, nechápali to ani Sedlečtí, co udělal. Je to pro mě křupan a pacient, měl by se nechat léčit. Tohle na hřiště nepatří, kdyby Romana trefil naplno, tak toho budou dávat dohromady tak rok. Proti desíti jsme pak rozhodli. Až na ten zákrok to bylo normální, v klídku derbíčko. Jsme maximálně spokojení, řádně jsme to oslavili."



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Bláha [-] , J. Koch [-] , M. Pešek [-] , J. Vojtěšek [-] (70. V. Kozel [-] ) - P. Borovka [-] , M. Chromý [-] , J. Pavlíček [-] , M. Peterka [-] - K. Pekař [-] (46. J. Zíka [-] ) , T. Kučera [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - D. Kříž [-] (46. M. Kovařík [-] ) , T. Slepička [-] , M. Werner [-] , L. Hošek [-] - M. Tupý [-] , V. Pečenka [-] , O. Šíma [-] (89. R. Klimeš [-] ) - J. Klimeš [-] , J. Hromada [-] (77. R. Vo Son [-] ) , L. Pfeffer [-]

ŽK: 8. M. Chromý , 43. J. Vojtěšek , 68. M. Bláha - 32. D. Kříž , 40. J. Hromada , 82. V. Pečenka . ČK: 83. M. Bláha .
Hráči zápasu: T. Kučera - L. Pfeffer .
Místo: Sedlec. Rozhodčí: Šťastný Petr - Vejčík, Schwarz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.