T. Kordík 70. (vl.)
R. Pořádek 90.
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malý domácí "záškodník" pomohl vychytat Černou


Branky


70. T. Kordík (vl.) , 90. R. Pořádek
0

Lhenice byly v zápase favoritem a herně svého soupeře převyšovaly. Ale kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby nebylo situace ze 60. minuty. Černá měla jít do vedení, ale nestalo se tak z hodně kuriózního důvodu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhenický tlak gól nepřinesl

Domácí tým na soupeře nastoupil ve velkém stylu a vytvořil si rychle šance. V úvodní čtvrthodince to byly dokonce tři čisté gólovky. Hned V 1. minutě Pavel Prenner přestřelil prázdnou bránu.  Pak měl šanci Iliev, který se prodral před gólmana, Bublík ale jeho zakončení vykopl. A pak ještě třetí tutovka - Tůma hlavičkou opět nevsítil. Hosté měli pouze sporadické brejky a vytvořili si v prvním poločase jen jednu příležitost. Lheničtí měli tlak a bylo otázkou času, kdy dají branku. Ale v první půli to nakonec nebylo.

Pozor, dítě na hřišti!

Jenomže druhá půle pro Lhenické vůbec neprobíhala šťastně, zranil se Prenner (kotník), za chvíli Tůma a do třetice kvůli zranění odstoupil Růžička (sraženina v oku). A nastalé situace a proměny v řadách domácího celku Černá v Pošumaví dokonale využila a srovnala hru. V 60. minutě pak došlo ke kuriózní situaci, kdy postupovali hosté sami na Dvořáka. Vystřelili „šmudlu“, která by ale s největší pravděpodobností skončila v bráně, když kde se vzalo, tu se vzalo, do hřiště vběhlo malé, přibližně pětileté dítě, které fotbal sledovalo u tyčky, no a ukázalo, že lhenický fotbal se může těšit na dobrého brankáře či stopera – míč směřující za brankovou čáru odrazilo  zpět na nohu hráči Černé. Ten ještě v překvapení rychle zareagoval a dokopl míč do brány, ale málo platné, rozhodčí branku uznat nemohl. A tak se radovali hráči na druhé straně. Pořádek vnikl v 70. minutě do vápna a míč špatně trefil, ale Kordíkem tečované zakončení přeletělo brankáře a situaci ještě jistil Mrkvička, který se ale míče dotkl už v okamžiku, kdy byl za čárou – 1:0. Černá v druhé půli předvedla zlepšený výkon, ale kromě oné nešťastné situace šance neměla. A tak na konci přidali domácí druhý gól, Mahák sebral balón stoperovi a šel s Pořádkem sám na brankáře. Druhý jmenovaný dostal dáreček v podobě přihrávky do prázdné brány a zápas tak skončil 2:0.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Pavel Hodina (trenér Lhenic): „Měli jsme problém se složením obrany, protože nám vypadli dva klíčoví hráči, potrestaný Kopf nemocný Pilát. Lepili jsme tedy obranu spíše ze záložníků. Ale první půli jsme byli jasně lepší a měli výraznou převahu, tři vyložené šance, Černá se dostala snad jen pětkrát na polovinu, Ve druhé půli ovlivnila naší hru střídání, hosté začali více hrát a mohli jít do vedení, ale kvůli kuriózní situaci k tomu nedošlo. Nakonec jsme vyhráli, našimi nejlepšími hráči byli krajní beci Josef Prenner a Bednár, pomáhali i dopředu.“

TJ Černá v Pošumaví
Jiří Daňo (vedoucí mužstva Černé): "První půle byla katastrofa, kdybychom prohrávali v 15. minutě 3:0, nikdo by se nemohl divit. Lhenice nás zatlačily, byly lepší, my hrozili jen z brejků, ale nějaký gól jsme klidně mohli dát. Nedali, ale remíza pro nás hrála. Ve druhé půli jsme hráli aktivněji, hra se vyrovnala a v 60. minutě nám místní dítě chytilo branku. Pak jsme dostali góly po našich chybách. Když to shrnu, byli domácí jasně lepší, mohli jsme nakonec ale něco urvat. Podržel nás gólman, který byl jednoznačně naším nejlepším hráčem. Jak jsme tu neuznanou branku nesli? Nemávli jsme nad tím rukou, ale co máme dělat, pravidla mluví jasně. Rozhodčí věc jasně popsal v zápise, nedostatečná pořadatelská služba, ale s tím už nic neuděláme, mohli jsme vést, mohlo se to vyvíjet jinak. To ale nic nemění na tom, že Lhenice byly lepší a vyhrát si zasloužily."



Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - M. Bednár [-] , K. Muška [-] , J. Růžička [-] (74. R. Sura [-] ) , J. Prenner [-] - P. Prenner [-] (50. J. Schön [-] ) , J. Beran [-] , T. Tůma [-] (65. M. Mahák [-] ) , J. Mrkvička [-] - R. Iliev [-] , R. Pořádek [-] (90. L. Burda [-] )

TJ Černá v Pošumaví
J. Bublík [-] - T. Kordík [-] , M. Frnka [-] , K. Strnad [-] (46. L. Brůha [-] ) , M. Schober [-] - K. Vrba [-] , P. Pavlis [-] , M. Sivák [-] , J. Černý [-] - J. Havierník [-] , M. Koza [-]

ŽK: 89. R. Iliev - 34. M. Koza .
Hráči zápasu: M. Bednár , J. Prenner - J. Bublík .
Místo: Lhenice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Formánek Luboš - Klimeš, Zloch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.