3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanický tlak na úvod zápasu opět nesl ovoce


Branky


10. S. Dubský , 13. M. Novotný (p.) , 55. P. Schönkypl - 61. P. Reindl
0

Útočný duel, fotbal nahoru dolů, který rozhodně mohl přinést více, než jen čtyři branky. Lídr tabulky nezaváhal a zkušení střelci opět zasadili důležité údery... 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dubský a Novotný zúročili nátlakovou hru

Nemanice do utkání vstoupily, jak je jejich dobrým zvykem, výborně a dokázaly Netolice zatlačit do defenzivy. Než se tak hosté stačili na nemanickém hřišti rozkoukat, prohrávali o dvě branky. Nejprve Kochlöfl nahrál ze středu hřiště míč na Zacha, ten si potáhl míč k lajně, předložil ho před bránu, kde už číhal Dubský a doklepával jednoduše l do prázdné brány – 1:0. Chvíli na to se probil skrz střed hřiště mezi stopery  Schönkypl, udělal kličku Plojharovi a mladý netolický brankář zatáhl za záchrannou brzdu a útočníka srazil faulem k zemi. Míč si na penaltovou značku postavil Novotný a suverénně proměnil. Domácí měli v prvním poločase další šance – Kochlöfl měl k dispozici přímák z rohu velkého vápna, brankář se jen otočil a sledoval, jak míč lízl břevno. I hosté ovšem v prvním poločase trefili břevno z velkého vápna.

Šancí hodně, branky jen dvě...

 Do druhé půle vstoupily Netolice s útočným pojetím hry a chodili do obrany Nemanic ve více hráčích. Domácí ale prostoru vepředu dokázali v 55. minutě využít - Zach po nákopu od obrany utíkal na brankáře s Schönkyplem, tomu byla adresována přesná přihrávka a „Šenky“ propálil Plojhara – 3:0. Spolupráce dvou nejlepších střelců soutěže tak znamenala pohodlný náskok. Netoličtí to ale nezabalili a dál působili nebezpečně. V 61.  minutě vykřesal naději Reindl brankou na 1:3. Následovala přehlídka neproměněných šancí - Dubský zkoušel lobovat a branku překopl, Kochlöfl podruhé v zápase z velkého vápna napálil tyč. Domácí rozhodně měli mnoho příležitostí na zvýšení náskoku. Žádná branka ale už k překvapení všech nepadla a domácí tak oslavili výhru 3:1.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Petr Böhm (hráč Nemanic): "Povedlo se nám opět na soupeře rychle vlítnout a Netolice měly vzadu docela velká vrátka, čehož se nám podařilo hned dvakrát využít. Pak už to bylo přelévání z jedné strany na druhou až do konce poločasu. Netolice pak chtěly s výsledkem něco udělat a útočily ve více lidech, takže mezer v obraně bylo ještě více. Hosté byli jedním z mála soupeřů, který se snažil hrát fotbal. "

1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér Netolic): "Nemanice byly lepší a zaslouženě vyhrály. Nic dalšího k tomu povídat nechci, stačí takhle stručně. Nehráli jsme vůbec dobře a domácím jsme toho spoustu dovolili, ti spoustu šancí nevyužili, jinak by to byl debakl."



Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - J. Křiváček [-] , A. Motl [-] , K. Zatloukal [-] , S. Dubský ml. [-] (88. P. Čech [-] ) - M. Novotný [-] , R. Kochlöfl [-] , M. Zach [-] (84. P. Böhm [-] ) , J. Nevosad [-] - P. Schönkypl [-] , S. Dubský [-]

1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - M. Pešek [-] (88. P. Kvapil [-] ) , J. Urban [-] , J. Pivoňka [-] , J. Lukáš [-] - M. Pešek [-] (88. P. Kvapil [-] ) , S. Šulc [-] , F. Rokůsek [-] (64. T. Nárovec [-] ) , V. Vlášek [-] - P. Reindl [-] (74. I. Cibuzar [-] ) , L. Kisvetr [-]

ŽK: 29. J. Nevosad , 31. S. Dubský ml. - 12. T. Plojhar , 38. S. Šulc .
Hráči zápasu: A. Motl , R. Kochlöfl .
Místo: Nemanice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Zabilka Luboš - Klíma, Stach.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.