J. Fabián 64.
A. Perfoll 77. (p.)
D. Tomek 90.
3:3
(0:1)
39. J. Szabó (p.)
53. J. Kubeš
61. J. Kubeš
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv vedla o tři branky, ale Sviny předvedly famózní finiš. Vyrovnaly v 93. minutě!


Branky


64. J. Fabián , 77. A. Perfoll (p.) , 90. D. Tomek - 39. J. Szabó (p.) , 53. J. Kubeš , 61. J. Kubeš
0

Takový průběh čekal málokdo. Aktivní Zliv si vypracovala na půdě favorizovaných Svinů hned tříbrankový náskok a půlhodinku před koncem tak měla nakročena k výhře. Pak ale domácí zabrali a nakonec se body dělily...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta proměněna

Postavení bou týmů neodpovídá loňské realitě a nyní oba týmy okupují spodní část tabulky. Očekávalo se, že půjde spíše o defenzivní zápas, ale Zliv se po výměně trenéra představila ve Svinech asi v jiné kvalitě a jiné náladě.  Ze začátku se hrálo více před hostující brankou, ale hosté hrozili svými rychlými protiútoky. Domácí promarnili více jak 100% šanci  v 15. minutě, kdy kapitán Kolář z chumlu sice vystřelil pěkně na hostující bránu, ale smolně trefil svého spoluhráče. Chvíli na to stoper Petr podnikl samostatný únik, ale v rozhodující chvíli sice prudce vystřelil, ale jen do brankaře Zlivi. Pak se domácím zranil výborně hrající Švepeš, musel být střídán  a odvezen do nemocnice na ošetření. Pět minut před poločasem po pravé straně unikal hostující útočník. Ira totiž předtím úspěšně atakoval beky, vybojoval míč a pláchnul svým strážcům, kteří ho zastavili až ve vápně a jen za cenu faulu. Tu Szabó proměnil a hosté vedli 1:0.

Bláznivý druhý poločas a mocný finiš domácího celku

 V druhém poločase se děly věci, které domácí fanoušci vůbec neočekávali. V 53. minutě Kubeš zvýšil na 0:2. Po rozehrávce do vápna hostů pronikl Valut mezi dvěma hráči, byl sražen, ale penalta se k údivu všech nepískala.  V 61. minutě domácí obránci neodkopli z malého vápna míč, který tam tak dlouho poskakoval až jej trefil opět Kubeš a domácí ochozy utišil zvýšením již na 0:3! Domácí trenér Písko musel sáhnout do sestavy, stáhnutím Ebenhöha za útočníka Fabiána. Ten se prosadil po centru hlavou a snížil v 64.minutě na 1:3, když Remta neodhadl správně centr ze strany a útočník už měl lehkou práci. I když na zápas nepřišlo moc diváků, přesto se začali z tribuny ozývat a hnát své hráče do útoku. Přeskupením obrany trenér domácích poslal vytáhlého Petra do útoku a vsadil vše už jen na ofenzívu. V 77. minutě nechtěně hostující obránce srazil míč ve vápně rukou a kopala se penalta i proti Zlivi. Tu proměnil Perfoll a domácí se snížením na 2:3 dostali opět do hry. Posledních dvacet minut se totiž hrálo spíše před hostující brankou a čekalo se na chybu hostů nebo na přesnou střelu domácích. Až v nastaveném čase po dlouhém centru udělal chybu do té doby výborně chytající gólman Remta, míč mu po dlouhém nákopu propadl za záda a domácí Tomek do prázdné brány z úhlu srovnal na konečných 3:3. Po tomto srovnání samozřejmě zavládly jak na hřišti, tak na lavičkách emoce, protože vést venku 0:3 a nakonec si odvézt jen bod, to na náladě moc nepřidá. Ovšem vedení hostujícího oddílu, narozdíl od některých mladých, již vystřídaných hráčů na lavičce, je zřejmě natolik zkušené, že se vše uklidnilo a zápas se v poklidu dohrál.

     SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Zdeněk Bebčák (vedoucí mužstva Trh. Svinů): "Protože první poločasy domácích zápasů trávím u vstupu, tak jsem zápas viděl z druhé strany. Až na druhý poločas se přidávám na k trenérovi Martinu Pískovi. Naše nemohoucnost v útoku se v prvním poločase projevila a Zliv ucítila, že by mohla ve Svinech něco urvat. Po našich několika výborných šancích jsme dali spíše vyniknout golmanu Remtovi, místo abychom vedli 2:0. Soupeř šel po penaltě do vedení, po poločase dokonce do trojnásobného vedení. Ale za posledních dvacet minut musím svoje kluky fakt pochválit, takhle jsem je bojovat ještě asi neviděl. Semkli se, řvali na sebe, hnali se společně. Co taky můžete dělat, když prohráváte 3:0. Martin přeskupil sestavu, podařilo se nám srovnat, a myslím, že kdyby srovnání přišlo dřív, měli bychom doma body všechny, protože ztráta trojnásobného vedení většinou soupeře dostane do kolen. Ale hráči Zlivi bojovali, jejich výkon byl velice sympatický, řekl bych, že jim spíš došel dech, jediná jejich chyba při poslední brance je stála dva body. Snad se jim i nám bude dařit líp. Bod beru, i když jsem čekal víc. V domácí sestavě se prosadil výborně hrající dorostenec David Brůha. Ve středu zálohy ho bylo plné hřiště, rozdával přesné přihrávky svým spoluhráčům, svým výkonem se zasadil o srovnání nepříznivého stavu 0:3 na 3:3. Jak naši diváci tak i hráči ocenili výkon výborně chytajícího gólmana Zlivi Jiřího Remty. Sice na konci zápasu udělal chybu, ale do té doby byl pro domácí hráče těžko překonatelný."

SK Zliv
Pavel Cepák (trenér Zlivi): "Jeli jsme do Svinů po vysoké porážce z minulého týdne, kdy jsme nezvládli druhý poločas a dostali v něm čtyři branky. Tentokrát jsme jeli pro bod, ten jsme přivezli, ale ve finále jsme zklamaní, protože jsme v zápase vedli 3:0 a nedotáhli to do konce, navíc jsme vyrovnávací branku dostali ve třetí minutě nastavení. Domácí chtěli vyhrát, my jsme jim hru dobrým napadáním znepříjemnili. Remta chytil v prvním poločase dvě tutové šance domácích. Kdybychom po prvních pětačtyřiceti minutách prohrávali 1:3, nikdo by nemohl říct ani píp. Do druhé půle jsem hráče nabádal, ať hrajeme aktivně a neuspokojíme se s vedením 1:0. Což jsme splnili a zvýšili na 3:0 a utkání de facto mohli mít pod kontrolou. Jenomže se to nepovedlo. Remta si vybral dvě slabší chvilky, ale nijak ho neviním, v první půli nás zachránil a jinak chytal a chytá výborně. Vítězství bylo na dosah, měli jsme to zvládnout, ale bod se počítá a domácí si ho také zasloužili, hráli aktivně a dostali se do šancí. Maňhal podal dobrý výkon, stejně tak Szabó a Bican. Mančaft ale celkově makal."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - A. Perfoll [-] , J. Petr [-] , J. Šafránek [-] , L. Ebenhöh [-] (56. J. Fabián [-] ) - O. Kolář [-] , D. Brůha [-] , M. Švepeš [-] (24. M. Valut [-] ) , R. Horelica [-] (68. J. Novák [-] ) - Z. Šafránek [-] , D. Tomek [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - M. Šimek [-] (73. F. Hamáček [-] ) , T. Trávníček [-] , M. Maňhal [-] , J. Zrun [-] - J. Szabó [-] , J. Prček [-] (65. R. Nečas [-] ) , J. Kubeš [-] , D. Egner [-] (90. J. Čejka [-] ) - J. Ira [-] , R. Bican [-]

ŽK: 72. A. Perfoll , 80. M. Valut - 50. M. Maňhal , 54. R. Bican , 81. F. Hamáček , 90. J. Remta .
Hráči zápasu: D. Brůha - M. Maňhal , J. Szabó , R. Bican .
Místo: T. Sviny. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novák Roman - Kocina, Studený.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.