1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecká forma Hromady přisoudila tři body Dřítni


Branky


0

Vyrovnaný zápas nakonec favorizovaní hosté dotáhli k vítěznému konci, když dokázali otočit skóre díky střelecky produktivnímu Hromadovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Hodně otevřený úvod zajistil oběma stranám po gólové šanci. Hosté mohli do vedení hned v 1. minutě, kdy Klimeš postupoval sám na Mayra, ale branku minul. Domácí odpověděli příležitostí Gondeka, ale ani ten nemířil přesně. Domácí pak měli viditelnou převahu a dostávali se k příležitostným ohrožením branky, ale Bäuml, Jirkal ani Krauskopf neuspěli. Nakonec to přece jen byl Vyšší Brod, kdo zapsal první čárku do brankového účtu. Po pěkné akci se prosadil ve 25. minutě útočník Gondek, Lébl v bráně neměl šanci - 1:0. Gondek skóroval ve skluzu po přihrávce od Krauskopfa, kterého chvíli předtím vyslal dopředu uličkou Jirkal. Vyšák si ale vedení dlouho neužil. Po šesti minutách totiž zaúřadovala opět dříteňské „Cé-erko“ Hromada, který se tak trefil ve třetím zápase v řadě. Klimeš vyslal parádní ze strany, Hromada si míč hrudí připravil k palbě a tvrdou ránou přibližně z úrovně penalty samostatný únik zakončil nechytatelně. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Kovařík centroval, Hromada rozhodl

I druhý poločas nabídl optickou převahu domácích, ale Dříteň si počínala v obraně jistě a výsledek byl zcela otevřený. Pak si ovšem vzal slovo znovu Hromada. Marek Kovařík ho z bejku hledal v 64. minutě centrem a Hromada tentokrát uplatnil svůj důraz a také aktuální střelecké štěstí – míč se odrazil ze souboje s obráncem za Mayrova záda - 2:1. Poté už gól i přes další šance nepadl a Dříteň tak pokračuje v bodovém sběru, kdy dýchá za záda vedoucím Nemanicím.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (vedoucí mužstva Vyššího Brodu): "Utkání jsme mohli mít jasně pod kontrolou, ale bez vstřelených branek se prostě nevyhrává. Kdybychom ve 30. minutě vedli 3:0, nikdo by se nemohl divit a mohlo být po zápase. Hráči u obou obdržených branek reklamovali ofsajd, resp. hraní hostujícího hráče rukou, ale k tomu se nechci vůbec nijak vyjadřovat. Oběma brankám předcházely situace, které kdybychom vyřešili správně, vůbec k tomu nemuselo dojít. Že jsme ovládali hru, je sice hezké, ale bez efektu. Teď nesmíme házet flintu do žita a příští týden zabojovat v Krumlově, kde nás samozřejmě nic lehkého nečeká. "

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (Dříteň): "Vyšák nehrál špatně. Hra nebyla z naší strany nic moc, takže neřeknu ani, že to bylo zasloužené vítězství, ale tři body jsou tři body. My už si z gólových úspěchů Hromady děláme srandu, ale prostě je tam, kde má být, dnes dal hned dva góly a tím nás táhne k bodům."



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
L. Mayr [-] - M. Sosna [-] , V. Pomije [-] , F. Klíma [-] , L. Rapčan [-] - R. Bäuml [-] (76. J. Rohlík [-] ) , K. Krauskopf [-] , A. Jirkal [-] , T. Dibďák [-] - F. Kročák [-] , J. Gondek [-] (70. V. Marek [-] )

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - L. Hošek [-] , T. Slepička [-] , M. Werner [-] - R. Vo Son [-] , M. Kovařík [-] , M. Tupý [-] , V. Pečenka [-] - L. Pfeffer [-] , J. Klimeš [-] (86. R. Klimeš [-] ) , J. Hromada [-] (66. J. Pícha [-] )

ŽK: 30. F. Klíma , 42. M. Sosna , 44. F. Kročák .
Hráči zápasu: J. Hromada .
Místo: Vyšší Brod. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Klíma Petr - Hladík, Hybner.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.