Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá nezaváhala a dál je součástí silné čtyřky


Branky


0

Netolice nedokázaly své nadějné příležitosti dotáhnout do konce a tak uspěla hostující Planá, která si připsala jasné vítězství 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubíček nasměroval hosty za třemi body

Do utkání vstoupili Plánští s chutí, snažili se hrát aktivně a držet balón na svých kopačkách. Netolice ale v některých situacích nedokázaly zužitkovat brejky, kterými hrozily zejména po jejich pravé straně. Po 23 minutách se ujali vedení hosté, kdy netolický hráč zaváhal při rozehrávce, kterou Plánští dokázali využít. Balogh unikl s Petscherem, první jmenovaný chtěl nahrávat, ale míč zbrzdil stoper a vše tak dokonal rozběhnutý bek Kubíček , který se zmocnil míče a svůj únik přesně zakončil – 0:1. Poté hosté přežili kritický okamžik, když Netolice během pěti vteřin dvakrát trefily brankovou konstrukci. Na což Planá dokázala zareagovat brankou Balogha, který se prosadil tři minuty před přestávkou - 0:2. Ke skórování ho pěknou přihrávkou vybídl Řehoř a útočník uspěl proti Plojharovi svou slabší pravou nohou. Poločas už se pak dohrál v poklidu.

Netolice se snažily, ale finální fáze je zklamala

Do druhé půle Netolice doslova vletěly a snažily se s vývojem utkáním něco udělat, což se jim ovšem nedařilo. Tím, jak otevřely hru, se navíc Plánští dostávali do častých brejkových situací, které ale Balogh s Petscherem nedokázali přeměnit ani při vyložených šancích v branky. Planá se ale naštěstí pro ni třetí branky dočkala hned v 53. minutě. Petscher při seběhu z přední na zadní tyč při zahrávaném rohu asi ani neočekával, že by k němu mohl míč propadnout. Stalo se a skóre bylo 0:3. Nováček přišel o čisté konto až v 86. minutě, a to po školácké chybě T. Pintéra v rozehrávce. Ten si  dovolil příliš na velkém vápně, přišel o míč a Vlášek už si věděl rady - 1:3. V předposlední minutě padla poslední branka zápasu. Řehoř unikl sám po levé straně, jeho střela se odrazila od tyče přímo k Vobořilovi a ten už měl jednoduchou pozici – 1:4.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér Netolic): "Z mého pohledu jsme sehráli vyrovnaný zápas a mohli jsme uhrát daleko lepší výsledek, jenže... Po úvodní dvacetiminutovce jsme udělali chybu v rozehrávce a nabídli hostům vedení. Za pár minut jsme při více než stoprocentní šanci nastřelili tyč a z dorážky břevno. No a zhruba tři minuty před koncem poločasu jsme neuhlídali Balogha a ten z brejku zvýšil na 0:2. O přestávce jsme si řekli, že ještě zkusíme se zápasem něco udělat. Zvýšili jsme aktivitu, přidali na tempu, ale soupeře jsme bohužel nechali po rohu přidat třetí gól. Potom jsme hru zcela otevřeli a měli štěstí, že soupeř své šance neproměnil. My jsme se sice v té době dostali do tlaku, ale trápí nás přesná finální přihrávka a jednodušší řešení gólových situací.Konkurs na střelce tak pokračuje... Na naše snížení pět minut před koncem Planá rychle odpověděla čtvrtým gólem a bylo po zápase. Konečný výsledek je pro nás až moc krutý, ale fotbal se hraje na góly. Planá nám dala čtyři a proto si odvezla zasloužené vítězství. Nás teď čeká další těžké utkání v Dřítni, tak se musíme dobře připravit."

SK Planá
Jan Pintér (záložník Plané): "Náš dnešní soupeř byl pro nás velkou neznámou a nevěděli jsme, co od Netolic čekat. Nakonec to byl docela nebezpečný protivník a několikrát zahrozil, ale z křídelních prostorů domácím chyběla kvalitní finální přihrávka, když Nováček jich snad deset na první tyči zlikvidoval. Od nás předvedli všichni kluci slušný výkon, vyzdvihnout bych chtěl Nováčka v bráně, který nás několikrát podržel."



Sestavy


1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - P. Beneš [-] , J. Pivoňka [-] , J. Urban [-] (72. L. Kisvetr [-] ) , J. Lukáš [-] - M. Řehoř [-] (60. F. Rokůsek [-] ) , S. Šulc [-] , D. Andres [-] , M. Pešek [-] - V. Vlášek [-] , P. Reindl [-]

SK Planá
J. Nováček [-] - M. Turek [-] , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] , R. Kubíček [-] - Z. Lexa [-] (58. J. Zedek [-] ) , T. Řehoř [-] , M. Beran [-] , F. Čertík [-] - P. Petscher [-] (74. P. Vobořil [-] ) , L. Balogh [-] (81. M. Sodomka [-] )

ŽK: 47. M. Řehoř - 19. T. Řehoř , 55. M. Turek , 82. L. Balogh , 88. M. Beran .
Hráči zápasu: T. Řehoř , J. Nováček .
Místo: Netolice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Plaček Tomáš - Trčka, Zloch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.