Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice po poločase vedly. Pak ale přišel dříteňský uragán!


Branky


0

Domácí ve druhém poločase předvedli bezchybný výkon a Netoličtí museli rychle oželet naděje na bodový zisk... "Nejlepší fotbal, který jsme za dvanáct let, co jsem v Dřítni, hráli," komentoval stoper Dřítně Slepička vzepětí domácího celku. "Proč jsme zahráli dva tak rozdílné poločasy je asi práce pro psychology," kroutil zase hlavou hostující kouč Nárovec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Netolice zažily nadějný úvod

Na Dřítni bylo obhájit výborné výsledky z posledních týdnů. Už na alespoň na lavičce se objevil útočník Koudelka, jehož střeleckou formu z úvodu ročníku zastoupil Hromada. První půle ale domácím nesedla. Netolice svého soupeře převýšily v nasazení, domácí nestíhali protihráče pokrývat a Netolice šly po zásluze do vedení, když na Hoška zbyla hned dvojice protivníků a Rokůsek hlavičkou po centru zamířil přesně – 0:1. Domácí v prvním poločase pořádnou šanci neměli a mohli být hodně vděční za pouze jednogólovou ztrátu, když Netoličtí nastřelili břevno, Rokůsek po centru pálil též do brankové kontrukce. A hosté měli i čadu dalších střeleckých příležitostí, standardek...

... domácí spustili koncert

Druhá půle, to už byla ze strany Dřítně trochu jiná písnička. 47. minuta a bylo srovnáno – domácí uplatnili nacvičený signál z tréninku, kdy zahrál Slepička překvapivě místo přímé střely zahrál míč na zadní tyč, kam si došel pro branku obránce Hošek, když uklízel centr do sítě hlavičkou – 1:1. Dříteňských ve druhém poločase bylo plné hřiště a Netolice zvládly s Plojharem v bráně odolávat do 68. minuty. To domácí, oživeni povedenými střídáními, upravili skóre na 2:1. A byl to právě střídající Pícha, kdo se prosadil po krásné akci hned ve svém prvním zápase sezóny. O čtyři minuty už to bylo o dvě branky – další povedená akce a Marek Kovařík překonal brankáře – 3:1. A zkáza netolických barev nekončila- Klimeš se prosadil parádní ránou a v 80. minutě stejný hráč upravil už na 5:1! Konečnou podobu pak výsledku dodal Milan Kovařík6:1. Dříteň zaznamenala šestou výhru v řadě a už více než hlasitě se přihlásila o pozici favorita soutěže.

 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Slepička (stoper Dřítně): První půlka nestála za nic, zaslouženě jsme prohrávali. A druhá půle? To nejlepší za dvanáct let, co v Dřítni jsem. Úplně super výkon ode všech. Nastoupili jsme do ní s tím, že naše šance přijdou, ony přišly a druhá půle byla jasně v naší režii, zcela zaslouženě jsme vyhráli. Smekám před tím, co kluci hráli. Takový fotbal chceme hrát. Maximální spokojenost.

1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér Netolic): Utrpěli jsme debakl. První půli jsme přitom sehráli dobře, bohužel, měli jsme vést aspoň 3:0, řadu šancí jsme neproměnili. Domácí jsme možná zaskočili, ale v každém případě jsme je přehráli. Ale do druhé půle jsme snad ani neměli nastoupit. Protože tu jsme vůbec nezvládli, nezachytili jsme nástup domácích, zdaleka jsme nehráli to, co přineslo předtím úspěch. Po trochu šťastném vyrovnávacím gólu jsme vypadli ze hry a Dříteň pustili skoro do exhibice. Z naší strany zápas zcela rozdílných poločasů, nedokážu si to vysvětlit, proč jsme ve druhém hráli tak špatně, ale to je práce tak možná pro psychology.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - L. Hošek [-] , T. Slepička [-] , M. Werner [-] (66. M. Kovařík [-] ) - V. Pečenka [-] , M. Kovařík [-] (83. L. Koudelka [-] ) , M. Tupý [-] , O. Šíma [-] (80. D. Kříž [-] ) - J. Hromada [-] (64. A. Pícha [-] ) , J. Klimeš [-] (88. P. Kolafa [-] ) , L. Pfeffer [-]

1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - J. Pivoňka [-] , P. Beneš [-] , J. Lukáš [-] , M. Pešek [-] - F. Rokůsek [-] (65. M. Bálek [-] ) , D. Andres [-] (75. M. Baloušek [-] ) , J. Urban [-] , V. Vlášek [-] (85. P. Kvapil [-] ) - L. Kisvetr [-] , P. Reindl [-]

ŽK: 32. M. Kovařík - 18. J. Lukáš , 83. P. Reindl .
Hráči zápasu: J. Klimeš , L. Hošek .
Místo: Dříteň. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bumba František - Ernst, Knotek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.