2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předseda opět mířil přesně, to hosté se neprosadili


Branky


0

Trhové Sviny v duelu sousedů v tabulce přetlačily Kameňák a vstřelily po brance v každém z poločasů. A po týdnu se znovu prosadil Jan Gažák st.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gažák potrestal faul na svou osobu

Trhové Sviny už potřebovaly výhru a ta taky konečně přišla. Od začátku se chopily iniciativy a natlačily se před branku hostů. Na hrotu útoku opět nastoupil předseda oddílu Jan Gažák a ten byl také strůjcem první střely na branku. Ve 12.minutě stál na velkém vápně sice otočený zády k brance, ale z otočky jeho střela velkou práci golmanu Dudákovi nenadělala. Sviny se dál snažily k brance hostů dostat po stranách s centrovanými balony, ale ty povětšinou likvidoval pozorný golman Dudák. Na druhé straně i brankař Trhových Svinů Michal Vrábek, nejlepší hráč na hřišti, předváděl skvělé zákroky. Sládek pak svou šanci nevyřešil ideálně, kdy místo jednoduchého řešení střelou volil nepovedenou přihrávku. Stegbauerova střela z přímáku zamířila nad. Hra se tedy přelévala mezi velkými vápny, kdy více se hrálo před brankou hostů. Ve 37. minutě jeden ze svých útoků podnikl z levé strany opět Gažák, z boku vápna byl za ruku stažen hostujícím Štěpánkem. Sám Gažák se postavil k exekuci trestného kopu na rohu velkého vápna a přes zeď prostřelil vše co mu stálo v cestě před Dudákovou brankou a dostal Sviny do vedení 1:0. Tento stav platil i po odpískání konce prvního poločasu.

Vrábkem s Dudákem chytali na jedničku

Ve druhém poločase chtěli domácí své vedení potvrdit druhou brankou, ale moc se jim to nedařilo. Když už se dostali k brance hostů, stál na svém místě výborně chytající Dudák. Hosté, kteří oproti prvnímu dějství přidali, hrozili svými útoky, ale i oni vždy narazili na rovněž výborně chytajícího Vrábka a nebo stříleli hodně vysoko nad Vrábkovu branku. V 70. minutě šel sám na domácí branku útočník hostů a už to vypadalo, že se podaří srovnat skóre. To ale opět vytáhl jeden ze svých zákroků brankař Vrábek, využil toho, že hostující útočník místo kličky zvolil rychlou střelu a tu vytěsnil na roh. O chvíli později z levé strany opět na branku domácích unikal útočník hostů, míč si hodně předkopl a pod nohy se mu vrhnul Vrábek a i tento nájezd zlikvidoval. Na druhé straně si v 76. minutě za půlkou převzal míč domácí Horelica, z levé strany se prokličkoval ke středu vápna a parádní střelou do šibenice poslal Sviny do vedení 2:0. To už na hřišti nebyl Stegbauer, který odstoupil pro obnovené zranění. Další šance obou týmů buď končili mimo branky nebo je likvidovali golmani, a tak utkání skončilo výhrou domácích.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Zdeněk Bebčák (vedoucí T. Svinů): "Nebýt Honzy Gažáka (42) na hřišti, tak proti sobě hrály asi dva nejmladší oddíly soutěže. Kameňák má mladé a kvalitní hráče, ale jejich šance dneska likvidoval skvěle chytající Michal Vrábek. Michala musím opravdu pochválit, utkání mu vyšlo skvěle a vychytal nám první nulu. My jsme dvakrát recept na gólmana Dudáka našli, a to opět předsedou oddílu Gažákem a Horelicou. Jsem rád, že se Honza Gažák znovu zapojil mezi áčko a pomáhá mladším spoluhráčům. Radim Horelica si gólem po dlouhé době zvýšil sebevědomí a určitě mu to pomohlo k hernímu zlepšení. Dneska bereme tři body, hosté hráli taky dobře a body si vybojují jinde. Teď jedeme do Vyšáku, kdysi už jsme s nimi v soutěži hráli, ale teď to bude jiné. Budeme se snažit tohle vítězství potvrdit. Za dnešní výkon klukům děkuju."

TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (záložník K. Újezdu): "Ze začátku jsme opět zaspali a nedostávali se do hry. Soupeř byl první půli lepší a po standardní situaci nám zkušený Gažák dal první gól, smolná situace a chaos před Dudákovou brankou pro nás znamenal stav v poměru 1:0. Domácí byli po vstřelené brance na koni. Jen těžko jsme se dostávali do zakončení. Střed hřiště u nás v první půli nebyl. Byli jsme perfektně pokrytí se Stegbauerem. Do druhé půle jsme nastoupili v pozměněné sestavě a myslím si, že nám to přineslo převahu, kterou jsme nad soupeřem měli. Bohužel pro naší smůlu, se "životní střelou" zapsal další střelec Svinů a bylo to 2:0. Chyběl nám větší důraz a bojovnost, oproti minulému kolu. Bohužel..."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - D. Brůha [-] (75. J. Fabián [-] ) , J. Petr [-] , F. Štrachal [-] (90. K. Brůha [-] ) , J. Šafránek [-] - L. Ebenhöh [-] , O. Kolář [-] , R. Horelica [-] , D. Tomek [-] - J. Gažák st. [-] (77. M. Valut [-] ) , Z. Šafránek [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Průdek [-] , O. Kuta [-] , P. Petkov [-] (46. M. Samborský [-] ) , M. Beneš [-] - T. Chromý [-] , J. Stegbauer [-] (76. D. Frnka [-] ) , M. Sládek [-] , M. Štěpánek [-] (70. T. Vítů [-] ) - V. Kotalík [-] (46. M. Svobodný [-] ) , J. Váša [-]

ŽK: 36. M. Štěpánek , 83. O. Kuta , 85. M. Sládek , 90. M. Svobodný .
Hráči zápasu: M. Vrábek - J. Dudák .
Místo: T. Sviny. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Slepička Vít - Hnilička, Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.