3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tradičně vypjatý duel dvou bojovných týmů pro sebe urval Frymburk


Branky


18. L. Matúš (p.) , 65. Z. Vrátil , 73. Z. Vrátil - 37. M. Chromý , 89. J. Pavlíček
0

Červená karta, kterou pro tento zápas předvídal expert kola, se nakonec nekonala. Ale daleko k ní nebylo - hned devět fotbalistů vidělo kartu žlutou. O vítězství domácího celku rozhodl dvěma brankami osvědčený střelec z lavičky - Zdeněk Vrátil!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zatímco minule se Sedlec poprvé radoval doma za tři body, tentokrát venku poprvé padl. Ale po velmi těsném zápase. V chladném počasí začali lépe domácí, vypracovávali si šance, čemuž přispěl i zmatený rozhodčí Brych, který za prvních dvacet minut neodpískal domácím snad jediný faul a navrch přidal penaltu, která podle hostů zapadala do jediné kategorie: Vymyšlená. Frymburský Matúš ji v 18. minutě proti Hanzalovi proměnil. Hosté začali hrát až po jejich první velké šanci obránce Bláhy, jehož hlavičku však bravurním zákrokem vychytal brankář Vítek. Pak rozhodčímu náhle přeskočilo a zase pískal zuřivě všechny možné i nemožné přestupky domácích hráčů, z čehož rezultoval i přímý kop, který parádně zakroutil přes postavenou zeď do branky Chromý, jenž vyrovnával na 1:1. Následovat mohlo a podle Sedleckých mělo vyloučení domácího obránce, který s již dříve obdrženou žlutou kartou zastavil sedlecký brejk rukou, ale Brych byl hodně milosrdný.

Druhá půle přece jen přinesla kvalitnější podívanou. A tak o vítězi zápasu rozhodly dvě chyby Sedlce ve druhém poločase. Spáchala je hostující obrana a využil je střídající Vrátil, který se po nasazení do hry odměňuje trenéru Mertlovi zásadně brankami, tentokrát uspěl v 63. a 75. minutě - 3:1. Během první půle zápasu dorazil Vrátil z práce, ve druhé už rozhodoval o výhře. Sedlec se nevzdával, ale žádnou ze standardek včas proměnit nedokázal. Snížení přinesla až individuální akce nemocného Pavlíčka, který obětavě odehrál celé utkání, přestože byl indisponován, ale to už bylo na vyrovnání pro Sedlec pozdě. Z nijak kvalitního zápasu tak brali body šťastnější a efektivnější domácí fotbalisté.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér Frymburku): "Věděl jsem, že k nám přijede kvalitní soupeř, který ještě venku neprohrál a tak jsem měl ze zápasu trochu obavy. Do zápasu jsme ale vstoupili velmi dobře a měli jsme velkou převahu. To vše bylo marné, protože jsme neproměňovali šance, které jsme si vypracovali. Do vedení jsme šli po penaltě, která hostům sice nevoněla, ale faul ve vápně tam byl tak dle mého byla. Od šance Bláhy se hra Sedlce zlepšila a my jsme jakoby vypadli z role a na koni byli Sedlečtí. K vyrovnávacímu gólu se ani nechci vyjadřovat, protože pokud něco rozhodčí pískne tak se většinou jedna strana rozčiluje a druhá je přesvědčena o správném rozhodnutí. Tady však nevěřili jak domácí, tak hosté, a všichni na sebe koukali, co vlastně pískl. Nakonec se z toho vyklubal trestný kop na velkém vápně, který Chromý krásně přes zeď proměnil. Těmito spornými výroky rozhodčího panovala na hřišti velká nervozita a byl to spíš boj než hra. Do druhé půle jsme opět vstoupili aktivně, ale i hosté cítili, že by u nás mohli něco uhrát a tak se konečně zase hrál fotbal. Vedení o dva góly jsme po gólech žolíka Vrátila již dokázali udržet, i když hosté to určitě nevzdali a tlačili se do vyrovnání. Několik příležitostí k tomu měli především ze standardních situací, které jim nepřesný rozhodčí stabilně a nepochopitelně nabízel. Výhra je pro nás s kvalitním soupeřem cenná, ale naprosto zasloužená, protože jsme celkově byli lepším týmem a hosté zřejmě nepodali svůj optimální výkon."

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník SK Sedlec): "Jak jsem zatím hodnotil všechny, i prohrané, zápasy jako kvalitní, tak tentokrát to nebyla žádná hitparáda. Podprůměrně hrály oba týmy a snad ještě horší byl rozhodčí. První gól domácích byl z vymyšlené penalty, první náš gól z vymyšleného přímého kopu. Následně zastavil domácí obránce náš brejk rukou, rozhodčí přestupek odpískal, ale druhou žlutou kartu domácímu bekovi nedal, takže místo, abychom hráli hodinu proti deseti, projevily se naše staré bolesti. Dvě velké chyby v obraně znamenaly dva góly, my už jsme stačili jen snížit, přestože já sám jsem měl tři dobré příležitosti, které jsem ale zakončil špatně. Je to škoda, kdybychom předvedli náš standardní výkon, tak bychom určitě bodovali."



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - D. Račák [-] , R. Mertl [-] , J. Ribár [-] , J. Grohman [-] - J. Rillich [-] (63. Z. Vrátil [-] ) , T. Kaňa [-] (84. K. Malák [-] ) , B. Vágner [-] (89. F. Malina [-] ) , J. Šisler [-] - M. Račák [-] , L. Matúš [-] (32. S. Budík [-] )

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Bláha [-] , M. Pešek [-] , V. Kozel [-] , J. Koch [-] - P. Borovka [-] , M. Chromý [-] (76. L. Hovorka [-] ) , J. Pavlíček [-] , K. Pekař [-] (46. J. Růžička [-] ) - M. Peterka [-] , T. Kučera [-]

ŽK: 35. D. Račák , 40. R. Mertl , 60. J. Ribár , 68. J. Šisler , 70. Z. Vrátil , 87. K. Malák - 9. M. Chromý , 17. V. Kozel , 45. J. Pavlíček .
Hráči zápasu: Z. Vrátil , M. Račák .
Místo: Frymburk. Rozhodčí: Brych Jiří - Marek V., Marek J..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.