0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Byli jsme lepší, tahle prohra mrzí, smutnil po zápase trenér Hodina. Planá jde na druhé místo


Branky


0

Zajímavý zápas třetího se čtvrtým celkem k sobě svedl celky Lhenic a Plané. Domácí z něj ale odešli s prázdnou, Planá byla v zakončení v první půli efektivní a vypracovala si potřebný náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtvrthodinka - gól. Čtvrthodinka - gól

Do utkání vstoupili aktivněji Lheničtí. Během patnácti minut si domácí vytvořili hned čtyři gólové šance, kdy dvakrát šli na bránu přímo středem, dvakrát ze strany. Ani jeden z těchto výpadů, které vedl třikrát Schön a jednou Pořádek, gólovou tečkou neskončil, Nováček spolu s celým týmem krizové chvíle ustál. Planá následně udeřila vlastně z první útočné akce. Petscher byl v 15. Minutě na vápně sám proti čtyřem protivníkům, takže nic nevymýšlel a střelou na zadní tyč se nemýlil – 1:0. Domácí další čtvrthodinku bušili do obrany, ale opět šance nedali a tak ve 30. Minutě po ztrátě míče po rohu z brejku Plánští díky Baloghovi navýšili svůj náskok – 0:2. Baloghovi míč do zakončení předkládal Petscher. Za Planou se tak prosadili oba útočníci a nejlepší střelci týmu.

Branka už nepadla

Lhenice i ve druhé půli nadále hrály ofenzivně a snažily se o snížení, ale plánská obrana působila neprostupně. Planá dvakrát zahrozila z rychlých protiútoků, kdy domácí celek musel podržet Dvořák. Domácí se nakonec dočkali branky až v samotném závěru. Pořádek zpracoval a Mahák doklepával míč do sítě. Rozhodčí Zabilka po chvíli váhání nakonec uznal protesty hostů, že Pořádek si při zpracování balónu pomohl rukou a branku neuznal. Nováček tak o čisté konto nepřišel, v zápase Planou výrazně podržel (zaskvěl se proti dobře zahraným přímým kopům) a hosté i díky němu přeskočili svého soka v tabulce. Oba zástupci týmů se po utkání shodli, že výborný zápas odehrál obránce Růžička, kdy od něj začínaly prakticky všechny nebezpečné akce Lhenic. Jenomže gólově žádný jeho spoluhráč zakončit nedokázal...

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Pavel Hodina (trenér): Odehráli jsme hodně podobné utkání, jako s Nemanicemi. První půli jsme byli herně jasně lepší. Bušili jsme do hostů, branky jsme nedali, zato hosté ze dvou návštěv v naší šestnáctce uspěli. Náš tlak pokračoval i ve druhé půli, ale už víceméně bez šancí, hráli jsme po vápno. Gól jsme dali až v závěru, ale pro údajnou ruku ji rozhodčí neuznal, samotný hráč říká, že rukou nezahrál, ale já to nemůžu posoudit. Ztráta bodů mě tentokrát hodně mrzí, protože jsme byli herně jasně lepší a upřímně, od Planá jsem čekal daleko víc. Už u nás hrály určitě lepší mančafty, než ona, třeba Nemanice byly o stupeň výše. Čekal jsem od nich kombinační fotbal, ale tentokrát měli herní styl založený spíše na tvrdosti a nakopávaných míčích, třeba to ale byla jejich taktika. Každopádně si myslím, že jsme porazili i silnější mančafty. Na pravém beku se dařilo Růžičkovi, který byl dle mého nejlepším hráčem na hřišti.

SK Planá
Jan Pintér (záložník): Hráli jsme s velice dobrým soupeřem. výkon Lhenic mě velmi překvapil. Soupeř na nás vlítl a kdybychom v 10. minutě prohrávali 0:3, nemohli bychom říct ani popel. Do utkání jsme nevstoupili dobře, ale naštěstí jsme se chytli gólem a trochu se zklidnili, nicméně hru stále kontroloval soupeř a my udeřili po spolupráci našich útočníků podruhé. Půli už jsme dohráli relativně v klidu. Druhá pak byla prakticky stejná jako závěr první. Lhenice hru kontrolovaly a my se snažili dát gól z brejků. Za soupeře bych chtěl vyzdvihnout Růžičku, ročník 1976, který hrál prostě skvěle! Od nás jednoznačně skvělý Nováček, který chytil tři tutové góly, z toho dva přímáky z dvaceti metrů přímo do víka. Dnes jsme odehráli šťastné utkání, výkon Lhenic byl velice fotbalový!



Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - J. Růžička [-] , V. Pilát [-] , L. Kopf [-] , K. Muška [-] (70. M. Mahák [-] ) - M. Bednár [-] , J. Beran [-] , J. Prenner [-] (65. J. Mrkvička [-] ) , T. Tůma [-] - J. Schön [-] , R. Pořádek [-]

SK Planá
J. Nováček [-] - M. Turek [-] (80. P. Vobořil [-] ) , R. Kubíček [-] , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] - F. Čertík [-] , T. Řehoř [-] , Z. Lexa [-] (67. M. Beran [-] ) , J. Pintér [-] - P. Petscher [-] , L. Balogh [-] (73. M. Sodomka [-] )

ŽK: 42. T. Tůma , 74. L. Kopf , 77. J. Beran , 88. R. Pořádek - 6. L. Balogh , 67. P. Petscher , 72. J. Pintér , 73. T. Řehoř .
Hráči zápasu: J. Růžička .
Místo: Lhenice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Zabilka Luboš - Syrovátka, Trněný.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.