1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv zabrala a z derby bere bod. A plusové body po utkání sbírají i rozhodčí duelu!


Branky


0

Remíza se dá označit jako překvapení kola. Obě branky zápasu padly v rozmezí pár sekund. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Peterka zazářil, ale Kubeš našel rychlou odpověď

Zliv začala dobře a v 8. minutě si vytvořila gólovou šanci, ta ale kvůli nedůrazu Šimka brankou neskončila, když se nedokázal natlačit k míči a zavěsit. Tak trochu z nouze v 27. minutě Peterka odcentroval z pozice krajního záložníka míč. Žádného ze spoluhráčů sice nenašel, ale zato se nádherně trefil pod břevno přes celou šířku brány. Byla z toho parádní trefa - 0:1. Zliv ale vmžiku vyrovanala. Po centru Šimka si zaběhl do zakončení Kubeš, mezi penaltou a malým vápnem se dostal k míči a vyrovnal na 1:1. Ve 38. minutě mohl Šimek zařídit domácímu celku vedení, když se řítil sám na Hanzala, ale neuspěl.

Na branku se čekalo marně

Sedlec v druhé půli měl herní převahu, měl i šanci, ale neprosadil se. V 86. minutě mohla Zliv dokonat překvapení kola vítěznou trefou. Bican vystřelil, Hanzal míč vyrazil a u míče byl jako první Šimek. Ten ale s dorážkou neuspěl, brankáře nastřelil do nohou a Hanzal tak zařídil svému týmu alespoň bodový zisk. Hosté v utkání nedokázali ani z četných standardních situací a oba týmy se po utkání shodly, že dělba bodů byla spravedlivým vyústěním.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Pavel Cepák (trenér): Začali jsme dobře, ale gól jsme dostali jako první, já myslím, že střelec už podobnou branku v životě nedá (úsměv). Bylo to bojovné utkání, první poločas to bylo vyrovnanější, ale ve druhém byl Sedlec lepší a tlačil nás. Jenomže šancí jsme měli více my, takže nakonec remíza asi spravedlivá. Velice kladně hodnotím rozhodčí. Jak jsem se dozvěděl v týdnu, jelikož jsem ve Zlivi krátkou dobu, tak místní derby bývá dost vyhecované, ale tentokrát všichni tři rozhodčí odpískali zápas úplně perfektně. Bylo to bojovné utkání, ale bez zákeřných faulů. Soupeři musím poděkovat, že se k tomu postavili dobře. A celkově děkuji celému mančaftu za předvedený výkon, velice slušně na stoperu uhrál zápas Szabó, dobře hráli i Maňhal s Kubešem. Mančaft celkově máknul. Byl jsem rád za předvedený výkon rozhodčích, po událostech z utkání Nemanic s Planou, které se mě dotkly, ukázali, jak by to mělo vypadat. Stav rozhodčích, ve kterém přijeli na utkání Nemanic s Planou, překousnout nemůžu, vůči výchově mladých hráčů, dětí, které jdou na fotbal kouknout, se tohle nesmí stávat. Plánské v tomto plně podporuji. Je třeba podporovat fotbal, aby se vychovávali hráči, a ne aby ho někdo kazil. Takže ještě jednou dnešním rozhodčím: super.

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): Říká se, že derby nemá favorita a platilo to i tentokrát, přestože Zlivi se hodně nedaří. Kdyby ale hrála tak, jako tentokrát proti nám, musela by být v tabulce úplně jinde. My jsme měli jakýsi tlak, spoustu standardek, ale kromě jednoho šťastného gólu, po němž okamžitě následovala chyba v obraně a vyrovnání, jsme do branky nic neprotlačili. Ale remíza odpovídá průběhu, Zliv měla taky solidní šance. Příště musíme předvést lepší výkon, po minulém zápase jsme si asi mysleli, že to půjde samo. Nejlepší hráč za nás Hanzal, skvěle vyrazil nebezpečný přímý kop, byl naprosto spolehlivý, za gól nemohl.



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - M. Trávníček [-] , T. Trávníček [-] , J. Szabó [-] , M. Maňhal [-] - V. Šílený [-] (33. R. Nečas [-] ) , J. Zrun [-] , J. Prček [-] (67. J. Vondrka [-] ) , R. Bican [-] - M. Šimek [-] , J. Kubeš [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - L. Hovorka [-] , M. Pešek [-] , M. Bláha [-] , J. Koch [-] - M. Chromý [-] , M. Peterka [-] (70. K. Pekař [-] ) , J. Pavlíček [-] , J. Zíka [-] - T. Kučera [-] , P. Holba [-] (63. )

ŽK: 32. J. Zrun , 52. J. Szabó , 90. T. Trávníček , 90. R. Bican - 40. J. Zíka , 55. M. Chromý .
Hráči zápasu: M. Maňhal , J. Szabó , J. Kubeš - F. Hanzal .
Místo: Zliv. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Formánek Luboš - Novák, Stach.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.