0:1
(0:1)
14. M. Zach
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice se jen tak zastavit nenechají. Sviny je ale dokázaly potrápit


Branky


14. M. Zach
0

Lídr tabulky si připsal poměrně šťastné vítězství, když Sviny ve druhé půli měly optický tlak. Nakonec ale hostům díky výborně pracující obraně stačila trefa ostrostřelce Zacha ze 14. minuty. Nemanický kapitán Nevosad tak odešel neporažen už podvacáté v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zach se dostal lehce k vedoucí brance

Nemanice nezačaly utkání vůbec špatně, ale první velkou šanci měli domácí, když po standardce musel proti střele z malého vápna zasáhnout skvěle Polomčák. A už ve 14. minutě přišel čas pro nejdůležitější okamžik zápasu. Nevosad kousek za vlastním velký vápnem nakopl míč dopředu, dlouhý nákop domácí obrana nezachytila, když zaváhal jeden ze stoperů a Zach tak rázem postupoval sám na brankáře a jistě proměnil na 0:1, když povedeným lobem potvrdil pozici nejlepšího kanonýra soutěže. Další šanci hostů měl na svědomí Kochlöfl, jenž ze středu vyslal kolmici a Novotný běžel sám na bránu, ale Vrábek na poslední chvíli stačil další pokus o lob vyškrábnout mimo tři tyče. Dále dával Čech centr před bránu a obrana Svinů musela na poslední chvíli zachraňovat. Svinům patřila poslední čtvrthodinka první půle, kdy svého soupeře dokázaly zatlačit, ale pořádnou šanci si nevypracovaly.

Sviny gólovou akci nevymyslely

Zápas suverénním způsobem odpískala paní rozhodčí. V 48. minutě domácí zahrozili po rohu, ale balón letěl těsně vedle tyče. Nemanice pečlivě bránily a čekaly na brejky, hráli hlavně Trhosvinenští. Definitivně mohl rozhodnout hostující Tomáš Kapri, kterému Novotný předložil po úprku po lajně míč na velké vápno, ale Kapri se ukvapil a nepovedeně střílel z první. Kapri neuspěl ani po rohu, kdy se vyšponoval nejvýše a hlavičkoval metr vedle tyče. A protože domácí se branky nedočkali branky ani z přímého kopu v 88. minutě (kdy už na hřišti chyběl obvyklý exekutor Perfoll), mohly se Nemanice radovat z vydřeného a o to cennějšího vítězství.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Zdeněk Bebčák (vedoucí mužstva): "Opět jsme do zápasu nasadili uzdraveného předsedu Honzu Gažáka, ale bylo vidět, že se na něj i na kapitána Koláře Nemaničtí dobře připravili a dvě naše opory dobře pokryli, naopak zase Horelica s Brůhou opět pořádně větrali nemanické hráče. Zápas ani není třeba víc komentovat, protože o všem rozhodla naše chyba ze 14.minuty, kdy se prosadil Zach. Pak měly Nemanice ještě jednu šanci, a tu bravurně zlikvidoval gólman Vrábek. Po zbytek zápasu jsme bušili do zahuštěné obrany, ale bohužel vyrovnat se nám nepodařilo, i když tomuhle zápasu by slušela remíza. Hrály tu lepší týmy, například Lhenice mají výborný kádr, ty byly fakt lepším týmem. Čekal jsem od Nemanic, že vzhledem k předešlým výsledkům dostanem 3-4 branky a bude po zápase. Ale ve druhém poločase jsme měli štěstí, že na listopad bylo teplé počasí, protože Vrábkovi v bráně už byla zima, hra se převážně odehrávala před bránou hostů. Dneska nevyhrál ten lepší, ale ten šťastnější, a proto soupeři gratuluju k výhře. Nedá se nic dělat, jedeme dál, v Dřítni to taky jednoduché nebude."

SK Nemanice
Petr Böhm (hráč): Prvních pětadvacet minut se nám dařilo hrát naši nátlakovou hru, vše v pořádku, souhra, náběhy, vše, co se od kluků standardně vyžaduje. Ze šancí padl i gól. Ke konci poločasu to ale trochu polevilo. Do druhé půle jsme ale vstoupili opět dobře, běhali jsme, jen ke konci domácí přidali útočné hráče a zatlačili nás na půlku, i před vápno, kde nás Sviny občas trochu mačkaly. Ale šance si nevytvářely, jejich akce končily většinou na vápně. Musím pochválit obranu, jak super fungovala. Vypíchl bych Dubského s Motlem a k tomu dobře zahrál v záloze Kochlöfl.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - D. Brůha [-] , A. Perfoll [-] (74. L. Ebenhöh [-] ) , J. Petr [-] (79. J. Fabián [-] ) , J. Šafránek [-] - D. Tomek [-] (34. M. Valut [-] ) , D. Brůha [-] , R. Horelica [-] , O. Kolář [-] - J. Gažák st. [-] , Z. Šafránek [-]

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - K. Zatloukal [-] , A. Motl [-] , P. Schönkypl [-] , S. Dubský ml. [-] - J. Křiváček [-] , R. Kochlöfl [-] , M. Novotný [-] , P. Čech [-] (85. M. Strnad [-] ) , J. Nevosad [-] - M. Zach [-] (64. T. Kapri [-] )

Hráči zápasu: A. Motl , S. Dubský ml. , R. Kochlöfl .
Místo: T. Sviny. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - Fiala, Kuchař.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.