V. Marek 86.
1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 15:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec si bez potíží připsal tři body, ale přišel o Reindla


Branky


86. V. Marek - 16. T. Kučera , 44. D. Reindl , 54. T. Kučera , 69. K. Pekař
0

Vyšší Brod si na rozdíl od kolegů z Černé jako nováček na první body musí počkat. Hostující Sedlec totiž od prvních minut šel za výhrou a činil se hlavně Kučera - dva góly dal, na dva přihrál. Domácí doplatili na své zaváhání v obraně a neproměněné tutovky, které je mohly dostat zpět do zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

Kučera potvrdil střelecké schopnosti

Úvodní zápas sezony se Sedleckým vydařil, ve Vyšším Brodě měli hosté po celý zápas navrch. Sedlec začal velmi dobře, nejdřív využil Kučera chyby obrany, která mu doslovala namazala míč do úniku a bylo to 0:1. Domácí mohli odpovědět obrovskou šancí Krauskopfa, ale ten při zakončení zaváhal. A chvíli před poločasem to bylo o dvě branky, po Kučerově přiťuknutí vyšachoval obranu Reindl.

To měla být červená, zlobili se hosté

Kaňkou utkání je ošklivé zranění ramena sedleckého navrátilce z Netolic Davida Reindla, který byl sražen v samostatném úniku zkraje druhého poločasu Kročákem. Ten za svůj zákrok viděl žlutou kartu, na Reindla čeká operace. Sedlec ale i po této nepříjemnosti pokračoval v dobrém výkonu, náhradník Pekař se hned činil, když nabil Kučerovi na pěkný třetí gól a nakonec sám zakončil Kučerův únik čtvrtou trefou - 4:0. Domácí trenér se ve druhém poločase ještě jednou mohl chytit za hlavu, když velkou možnost ke zdramatizování zápasu prováhal Jirkal. Domácí tak jen v závěru snížili střídajícím Markem, na zvrat ale tentokrát neměli.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (vedoucí mužstva Vyššího Brodu): "Utkání se mi nehodnotí vůbec dobře, udělali jsme spoustu individuálních chyb. A to jak v obraně, tak v útočné fázi, kdy pokud nedáme tak vyložené šance, tak těžko můžeme někdy bodovat. Soupeř naše chyby potrestal, my jeho vůbec."

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník SK Sedlec): "Zápas se nám povedl. Naše sestava posílená o kapitána Křemže Chromého a navrátilce Davida Reindla ukazovala od začátku svou sílu a domácí měli v obraně pěkný vítr. Sami hrozili hlavně ze standardek, ale nic extra vážného nevymysleli. Po poločase se stala hodně nepříjemná věc, Davida Reindla sestřelil obránce a David si při pádu vyhodil rameno, musela pro něj přijet záchranka a na delší dobu bude ze hry, to mě z celého zápasu nejvíc mrzí, čert vem, že rozhodčí ani dotyčného nevyloučil. Ale i druhý poločas jsme zvládli s přehledem a zaslouženě vezeme první body. Už se těšíme na domácí derby s Netolicemi."



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
M. Čadek [-] - P. Prochaska [-] , V. Pomije [-] , M. Sosna [-] - J. Rohlík [-] (53. R. Bäuml [-] ) , A. Jirkal [-] , L. Rapčan [-] , K. Krauskopf [-] , T. Dibďák [-] - J. Gondek [-] , F. Kročák [-] (78. V. Marek [-] )

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - V. Kozel [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , J. Vojtěšek [-] (74. J. Růžička [-] ) - P. Borovka [-] , M. Chromý [-] , J. Pavlíček [-] , M. Peterka [-] - D. Reindl [-] (49. K. Pekař [-] ) , T. Kučera [-]

ŽK: 48. F. Kročák , 68. P. Prochaska - 34. T. Kučera , 38. M. Pešek , 77. J. Pavlíček .
Hráči zápasu: A. Jirkal - V. Kozel , T. Kučera .
Místo: Vyšší Brod. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.