3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá nedala soupeři šanci a suverénně zvítězila


Branky


0

Souboj Plané a Svinů byl poměrně očekávaným - Plánští na svém webu připomínali událost z loňské sezóny, kdy Trhosvinenští upozornili na nezaplacený příspěvek FAČR plánského hráče a v důsledku toho SK Planá přišla o postup do I.A. Samotné utkání se ale odehrálo ve férové rovině, bez jediné karty. A jeho úroveň byla vynikající! Planá dokázala být efektivní a díky třem brankám z první půle si připsala tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři údery rozhodly, u všeho byl Balogh

Plánský rychlonožka Balogh se ocitl v šanci hned ve 3. minutě, kdy mu ale Brůha v zakončení dokázal dobře zmenšit střelecký úhel a střela skončila vedle. O tři minutky později už ale vzájemný souboj vyhrál plánský kanonýr - pasem za obranu ho vybídl Řehoř a Balogh nádherně zamířil do vzdálenějšího horního rohu branky, míč se otřel o tyč a zapadl do sítě - 1:0. Vyrovnat mohl ve 13. minutě po rohu Petr, který zůstal zcela nepokrytý na malém vápně na středu brány, ale z naprosto ideální hlavičkářské pozice letěl míč jen nad horní tyč. Sviny se osmělily a Perfollův přímák pořádně vystrašil Nováčka. A po následném rohu opět hlavičkoval stoper Petr, a opět vedle. A tak udeřilo na druhé straně. Balogh předběhl své strážce, naslepo napálil míč do vápna, kde ho jeden z beků odvrátil nešťastně jen proti noze Jana Pintéra a ten už dokázal trefit opuštěnou bránu - 2:0. Planá byla při chuti, výborné utkání hrál Řehoř. Ten jen minutu po druhé brance vymotal soupeře ve vápně a naservíroval míč do tutové pozice Petscherovi, ten ale hlavou minul. Útočné manévry pokračovaly a Nováček likvidoval Horelicův průnik. Brůha pak potřetí kapituloval. A byla u toho dvojice Řehoř - Balogh. Prvně jmenovaný poslal míč do běhu Baloghovi a ten nadvakrát brankáře překonal - 3:0.

Hosté nestačili plánské zkušenosti

Sviny mohly litovat, že je ve 46. minutě nedostal zpět do hry Horelica, který v dobré pozici mířil jen do boční sítě. A to byla vlastně poslední vážná situace v plánském pokutovém území za druhý poločas. Domácí hráli bez chyb, byli u všeho dříve a dokázali držet míč daleko od svého brankáře, naopak mohli přidat další branky - přáno nebylo Petscherovi, který bez přípravy o vlásek minul po Řehořem rychle rozehraném přímáku. V 62. minutě pak Petscher pláchl obraně soupeře a předložil balón Baloghovi, který ale tentokrát zaváhal a nechal vyniknout skvělým zákrokem Brůhu.  Slabé zakončení Zdeňka Šafránka už na výsledku nic nezměnilo. Utkání rozhodovali tři krajští rozhodčí, na vše dohlížel delegát, svaz měl obavu, aby vše proběhlo v klidu. A proběhlo - nebyla udělená jediná žlutá karta, sudí Krauskopf nechal sice při posuzování volnější metr, ale to jen přispělo výborné kvalitě zápasu. Planá vyhrála zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Josef Cimburek (trenér SK Planá): "Hrál se na poměry I.B myslím nadstandardní fotbal, mělo to parametry I.A, na první utkání vynikající. Sviny byly kvalitní soupeřem, ale my jsme jen přece jen převyšovali, byla na nás vidět větší zkušenost, vůle po výhře. Ještě v nás události z jara trochu byly, tak jsme to chtěli odčinit, jsem rád, že zápas proběhl v pohodě a vážím si toho, že oba celky to zvládly v klidu. Chtěl bych poděkovat všem klukům, protože dnes to byla taková pravá fotbalová pohoda, celý mančaft hrál nádherně, nikdo se neflákal, kombinovali jsme, výborně hned zapadli všichni střídající. Pak je nádhera se na to dívat a jen si můžeme přát, aby nám to vydrželo. Nepřeceňuji výhru, v úterý jdeme do práce znovu na tréninku, když takhle budeme pokračovat, tak myslím, že se bude v Plané na co dívat."

TJ Spartak Trhové Sviny
Martin Písko (Trhové Sviny): "Hráli jsme hodně nervózně a tak jak se kluci na zápas těšili, tak na hřišti to znát nebylo. Planá má asi nejzkušenější tým v soutěži a každý by si přál mít v týmu kluky Pintérů a Tomáše Řehoře. Jinak jsem rád, že se celé utkání odehrálo bez nějakého incidentu a my se musíme ponaučit z chyb které jsme dělali v obranné fázi. Jen bych vyzdvihnul výkon 17ti letého Jana Gažáka ,který byl oporou naší obrany a proti takovému týmu zvládnul zápas na jedničku! Plané gratuluji ke třem bodům."



Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - R. Kubíček [-] , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] (62. F. Čertík [-] ) , M. Turek [-] - M. Beran [-] , J. Pintér [-] , T. Řehoř [-] , J. Zedek [-] - L. Balogh [-] (89. P. Vobořil [-] ) , P. Petscher [-] (74. Z. Lexa [-] )

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - A. Perfoll [-] , J. Gažák ml. [-] , J. Šafránek [-] (87. D. Brůha [-] ) , J. Petr [-] - F. Štrachal [-] , O. Kolář [-] , M. Švepeš [-] (77. J. Novák [-] ) , R. Horelica [-] - M. Valut [-] (57. L. Ebenhöh [-] ) , Z. Šafránek [-]

Hráči zápasu: T. Řehoř , L. Balogh - J. Gažák ml. .
Místo: Planá. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.