2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné udolalo Ševětín


Branky


67. T. Novák , 87. L. Šolc
0

O vítězství domácího celku rozhodli dva střídající hráči. Vítězství se nerodilo lehce, protože hosté ze Ševětína byli více než vyrovnaným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním kole Ševětín překvapivě vyloupil Hradec, což pro domácí znamenalo jediné, že tento tým nelze podceňovat. První poločas se nesl v duchu tuhého boje mezi vápny, z kterého vybočovaly pouze střely okolo obou branek, které neměly gólové parametry. Možná trošku překvapivě byli aktivnějším týmem hosté, ale co naplat diváci na úvodní branku v prvním poločase čekali marně. 

Do druhé půle nastoupilo aktivnější Roudné. Změna nastala především v dostupování ševětínských hráčů. Domácí byli i agresivnějším týmem, což dělalo hostům ze Ševětína značné problémy. Nakonec se diváci branky dočkali, když se v 67. minutě trefil Novák. Jeho střela zpoza vápna byla lehce tečována. Hosté se vrhli do útoků a přišla druhá branka, ale bohužel pro hosty do opačné branky než by si přáli. Na 2:0 zvyšoval Šolc a rozhodl tak o vítězství domácích. 



Ohlasy k zápasu



SK Ševětín
Lukáš Kupec (záloha Ševětín): Dnes se zase projevila nepřesnost v koncovce a malý důraz před brankou, díky tomu jsme přišli o tři body. Domácí vytěžili z minima šancí dva góly.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - F. Král [-] , M. Lerch [-] , A. Trejbal [-] , F. Vávra [-] - J. Vogl [-] , F. Matoušek [-] (46. T. Novák [-] ) , S. Kubeš [-] (79. L. Šolc [-] ) , V. Vacek [-] - P. Turek [-] , F. Řehák [-]

SK Ševětín
J. Černý [-] - A. Matoušek [-] , P. Mohamed [-] , R. Ludvík [-] , M. Hanousek [-] - T. Hindy [-] , L. Kupec [-] , D. Klapuš [-] , P. Novotný [-] - J. Havlíček [-] , R. Novotný [-]

ŽK: 51. S. Kubeš - 66. A. Matoušek .
Místo: Roudné.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.