2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slávistům zůstaly oči pro pláč. Bavorovice berou tři body!


Branky


0

Dle papírových předpokladů byli favoritem utkání domácí. V zápase to ovšem vypadalo jinak. Vše odstartoval ve 2. minutě Babka, který dostal hosty do vedení, které udrželi až do konce zápasu. Závěrečný tlak Slavie se nedostavil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

v 11. minutě 0:2...

Pokud si domácí mysleli, že se hosté z Bavorovic porazí sami, tak se krutě spletli. Místo očekávaného tlaku domácích to byli hosté, kteří byli aktivnější v úvodu utkání. Ve 2. minutě otevřel skóre Babka, který utekl po lajně a udělal kličku na střed a ránou zpoza vápna nedal Wolfovi šanci. V 10. minutě bylo domácím ještě hůře, a to když opět po té samé straně unikl Boubal a naservíroval míč před brázdnou branku, kde již nebyl problém pro Granova dorazit na 0:2. Nutno uznat, že domáci nesložili zbraně a snažili se o korekci skóre, a to se povedlo hned v 18. minutě, když Kindermann vyslal Hromádku a ten ze strany dal před práznou Stroblovi, který míč zkušeně uklidil za brankovou čáru - 1:2. Ve 21. minutě mohlo být vyrovnáno, ale to by musel Hromádka buďto přesněji zakončit, a nebo přihrát lépe postavenému spoluhráči, který by střílel do prázdné. Ve 25. minutě Hromádka vybídne Vršitého, který postupuje ze strany sám na brankáře Sýkoru a místo zakončení volí přihrávku, která postráda přesnost. Ve 30. minutě zkusí štěstí z dálky domácí Vondroušek, ale branka mu byla malá. Do konce poločasu jsou domáci v křeči a hosté čekají na brejk. 

Marná snaha o vyrovnání...

Domácí se v úvodu druhé půle snaží hosty zatlačit. Výsledkem je akce, kdy Hejna podrží míč, nahraje do druhé vlny Hromádkovi, který vypráší rukavice brankáře Sýkory. V 54. minutě se domácí dočkali vyrovnání. Slípka ulicí vybídne Hromádku, který naservíruje před prázdnou Hejnovi, který si s tímto dárkem poradí a vyrovná na 2:2! Hned po rozehrávce hosté kopou penaltu po ruce Slípky, který se nešťastne dotkne míče při skluzu. Penaltu promění Pospíšil. Domácí jsou viditelně otřeseni a nedokáží si poradit s bavorovickým "autobusem" před vápnem. V 74. minutě se sice Kolárik dostane do zakončení, ale brankář Sýkora i tuto šanci pokryje. v 81. minutě Strobl po rohu slabě hlavičkuje do rukavic Sýkory. V 85. minutě projde Hromádka od lajny až před brankáře, ale jeho obstřel na zadní tyč branku mine. Ve zbytku zápasu je k vidění marná snaha sešívaných o vyrovnání a hrdinský boj hostující jedenáctky, kterou před sezónou většina "chytráků" odepisovala.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér Slavia Č. Budějovice): Bavorovice daly do 10.min. dva parádní góly, do poločasu jsme stačili pouze snížit. V druhé půli jsme brzy vyrovnali, ale do kolen jsme šli po chybné rozehrávce, následné nešťastné ruce a proměněné penaltě. Gólovou odpověď jsme už nenašli.

TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér Bavorovice): Vstup do utkání se nám povedl náramně a dostali jsme se do vedení 0:2. Domácí nás potom přitlačili a dokázali snížit a na začátku druhé půle dokonce vyrovnat. Kluci ovšem bojovali a po proměněné penaltě Pospíšilem jsme opět šli do vedení. Domácí se snažili vyrovnat, měli tam nějaké příležitosti. Zbytek zápasu jsme dohráli a slavili šťastnou výhru.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - M. Bohůnek [-] , T. Dvořák [-] , D. Vondroušek [-] , O. Kindermann [-] - M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , D. Strobl [-] , P. Kladenský [-] - O. Wegenkittl [-] , L. Hromádka [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Zevl [-] , J. Trnka [-] , D. Koláček [-] , D. Granov [-] - J. Anton [-] , R. Hanousek [-] , P. Boubal [-] , R. Pospíšil [-] - P. Babka [-] , S. Vokurka [-] (67. P. Rajzl [-] )

ŽK: 74. P. Kladenský - 60. P. Boubal , 74. D. Granov , 89. R. Hanousek , 90. V. Sýkora .
Místo: Slavia ČB.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.