2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva otočila brzké vedení domácích, ale tři body nevybojovala


Branky


0

Domácí se dostali do vedení již ve 3. minutě, ovšem radovali se z něho pouhých 6 minut, než vyrovnal hostující Kocar, který se trefil hned dvakrát a dostal hosty do poločasového vedení 1:2. Domácím se v druhém poločase podařilo vyrovnat a zápas tak vítěze nenašel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka domácí uspala…

 Úvod zápasu patřil domácím, kteří se už ve 3. minutě dostali do vedení 1:0, když se hlavou do šibenice trefil Vokurka, brance předcházel rohový kop v podání Hanouska. Odpověď hostů přišla hned za šest minut, když se opět hlavou trefil Kocar, kterému centroval Hostek – 1:1. Domácí polevili a Lokomotiva měla více ze hry. V 17. minutě mohl domácí dostat do vedení Hanousek, ale jeho ránu z 25m zastavilo břevno Dvořákovi brány. Ve 29.minutě nedokázali domácí hráči Babka s Vokurkou při závaru před brankou Loko dotlačit míč za brankovou čáru. Domácí za tyto neproměněné příležitosti zle zaplatili ve 40.minutě, když domácí brankář Sýkora pouze vyrazil svižnou střelu z 25m a Kocar dorazil do prázdné brány na 1:2. Těsně před půlí mohlo být vyrovnáno, ale Vokurkovo hlavičce chybělo pár centimetrů.

Bod vystřelil Hanousek z penalty…

Na domácích bylo znát, že by rádi co nejdříve vyrovnali. Bohužel pro domácí Lokomotiva působila kompaktně a bránila na jedničku. V 70.minutě přišel sporný moment. Po souboji ve vápně byl faulován Vokurka a sudí Linhart ukázal na značku pokutového kopu. Penaltu proměnil Hanousek. Zbytek zápasu se nedohrával v klidu. Oba týmy toužily po vítězství. Nejdříve po něm sahali hosté, ale Zajíček přestřelil. V závěru mohl domácím vystřelit další tři body Vokurka, ale jeho pokus hostující obránci vykopli z brankové čáry.



Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér Bavorovice): Zápas jsme začali dobře, a díky Vokurkově trefě jsme se dostali do vedení 1:0, která nám paradoxně ublížilo. Začali jsme hrát laxně a mysleli si, že se zápas vyhraje sám a soupeř do poločasu skóre otočil. Do druhé půle jsme šli nabuzený, s cílem zápas otočit. Lokomotiva odolávala. Šance jsme nedali. Nakonec po faulu na Vokurku vyrovnal Hanousek z penalty. V závěru jsme mohli dokonce vyhrát. Remíza je zasloužená. Loko hrála dobře.

TJ Lokomotiva ČB
Ondřej Zajíček (hráč Loko Č.B.): Z naší strany poctivě odběhaný a odbojovaný zápas s trochu hořkou tečkou. Dle mého názoru to byl výkon, na kterém lze stavět.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - R. Pospíšil [-] (46. T. Koranda [-] ) , P. Hadač [-] , D. Koláček [-] , J. Trnka [-] - L. Benedikt [-] , P. Boubal [-] , R. Hanousek [-] , J. Anton [-] - S. Vokurka [-] , P. Babka [-] (90. F. Šimek [-] )

TJ Lokomotiva ČB
L. Dvořák [-] - T. Choutka [-] , P. Křiváček [-] , T. Tauber [-] , Z. Gregor [-] - P. Kamiš [-] , D. Kocar [-] , J. Květoun [-] (71. O. Zajíček [-] ) , J. Hruška [-] - S. Nechuta [-] , D. Hostek [-]

ŽK: 56. P. Boubal - 56. T. Tauber .
Hráči zápasu: S. Vokurka - D. Kocar .
Místo: Bavorovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.