Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

D. Voda opět nezaváhala


Branky


0

Hosté ještě neztratili ani bod. Prožívájí velice povedený vstup do soutěže. Ctibor Novotný vstřelil dva góly během dvou minut a rozhodl o výhře D. Vody, domácí v závěru pouze kosmeticky upravili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Arnold vystřelil hostům poločasové vedení…

První branka utkání padla již v 10. Minutě, když se trefil hostující Arnold, který využil ztráty domácích a poctivé práce celého dobrovodského týmu k tomu, aby tečovanou střelou překonal domácího brankáře Korandu. Hostující tým měl územní převahu a do konce první půle si vypracoval ještě dvě slibné příležitosti. Brankář Koranda musel likvidovat únik Nedvěda a střelu Novotného. Domácí kontrovali nastřelením tyče Pauerovi branky po rohovém kopu. Z poločasového vedení se tedy mohli radovat hosté.

Matouškovo červená a Novotného dvouminutovka snů…

Druhá půle odstartovala tuhým bojem. Padalo celkem dost karet a v 72. minutě rozhodčí Nedvěd poslal do sprch domácího Matouška, který vyfasoval druhou žlutou a jistě tak nepotěšil domácího trenéra Šolce, který jistě spřádal plán na závěrečný roudenský tlak. Rozhodnutí na sebe vzal Novotný, který vstřelil dva góly v rozmezí dvou minut (82. a 84.min). Nutno podotknout, že oba byly jako přes kopírák, protože oba padly po střele zpoza vápna ke stejné tyči. Domácí se v závěru dočkali pouze kosmetické úpravy, když po několika závarech dopravil míč do brány Rottenborn.



Ohlasy k zápasu



SK Dobrá Voda
Jaroslav Rambousek (trenér D. Voda): Zasloužená výhra. Předvedli jsme dobrý kolektivní výkon. Kluci odmakali zápas. Říkali jsme si, že bod by byl zlatý, ale tři jsou super. Soupeř byl běhavý a dokázali jsme se s tím vyrovnat. V první půli jsme měli štěstí, když soupeř nastřelil tyč a v druhé jsme ustáli tlak a v závěru rozhodli.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - F. Matoušek [-] , M. Lerch [-] , J. Vogl [-] , F. Vávra [-] - F. Řehák [-] , P. Turek [-] , F. Král [-] , A. Trejbal [-] (52. D. Rottenborn [-] ) - M. Bartizal [-]

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - J. Baštář [-] , A. Arnold [-] , T. Bartoš [-] , J. Peleška [-] - J. Dráb [-] , F. Šafránek [-] , J. Hanousek [-] , C. Novotný [-] - R. Hanzal [-] , M. Nedvěd [-]

ŽK: 81. D. Rottenborn - 18. A. Arnold , 62. F. Šafránek , 79. J. Peleška , 79. J. Hanousek . ČK: 72. F. Matoušek .
Hráči zápasu: A. Arnold , C. Novotný .
Místo: Roudné.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.