1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia porazila Kaplici nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Domácím se konečně podařilo doma vyhrát a potěšit domácí diváky na "Koháč"!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastná branka Strobla ...

Úvod zápasu patřil domácímu týmu, který si vypracoval řadu příležitostí. V 5. minutě selhal Strobl, kterého vybídl po dlouhém sprintu Kindermann. V 10. minutě si hostující brankář Ottenschläger oddechl po rohovém kopu, protože domácí Hejna hlavičkoval nad bránu. Za dalších pár minut měl první branku na kopačce Kindermann, ale i on narazail na skvěle chytajícího brankáře hostí. V následujících minutách se odehrával spíše boj mezi vápny a obě mužstva se dostávala do zakončení minimálně. Ve 38. minutě poprvé zahrozili hosté, když z přímého kopu střilel nad Hami. Na druhé straně nepřesným pokusem odpověděl Kindermann. Ve 43. minutě zahrával Vondroušek přímák, trefil zeď, od které se míč vznesl do vzduchu a v hlavičkovém souboji byl silnější Strobl a se štěstím otevřel skóre. 

 

 

 

Domácí zápas zkušeně dohráli ...

Druhý poločas začal podobně jako ten první. V 54. minutě Slípka z voleje postrašil Ottenschlägera, který jeho střelu vyrazil na roh. V 62. minutě střílel Strobl, ale s jeho pokusem neměl hostující brankář potíže. Zdálo se, že Slavie má zápas pod kontrolou. V závěru hosté vrhli vše do útoku a domácí hrozuli z brejků. V 77. Hromádka nesešteloval svou střelu mezi tři tyče. V 82. minutě se osmělila Kaplice, ale Šálek svou šanci prováhal. Domácí zvládli koncovku zkušeně, když ubránili všechny kaplické pokusy a mohli slavit zisk tří bodů. 

Fota ze zápasu pořídil Libor Granec

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér Slavia Č. Budějovice): Tři čtvrtě zápasu jsme měli výraznou převahu. Jediný gól vstřelil kuriózním způsobem hlavou zády k bráně Strobl. V závěrečné čtvrtině zápasu nás hosté zmáčkli, ale vyrovnat se jim nepodařilo.

TJ Spartak Kaplice
Michal Rybák (trenér Kaplice): Před tímto zápasem jsme měli problémy se sestavou. Oproti minulému týdnu nám ze základu chyběli 3 hráči, dorostenci dali přednost jiným aktivitám. Jeli jsem na Slavii s tím, že bychom si rádi odvezli bod. Tomu odpovídalo i to, že jsme celý první poločas byli zalezlí na svojí polovině a pouze se bránili. Což se nám podařilo, až na jeden moment ke konci poločasu, kdy jsme obdrželi zbytečnou branku. Ve druhém poločase už jsme se více dostali do hry a měli i nějaké náznaky šancí, ale branku domácích jsme v podstatě neohrozili. Body z venku se nám asi budou vozit těžko, ale pokud je budeme uhrávat v domácích zápasech, tak bychom mohli být relativně v klidu.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - T. Vršitý [-] , J. Hejna [-] , D. Vondroušek [-] , O. Kindermann [-] - F. Pauch [-] , M. Slípka [-] , L. Kolárik [-] (63. T. Dvořák [-] ) , D. Strobl [-] - L. Hromádka [-] (78. O. Wegenkittl [-] ) , P. Kindermann [-]

TJ Spartak Kaplice
V. Ottenschläger [-] - P. Janura [-] , M. Románek [-] , M. Zifčák [-] , F. Hejna [-] - D. Smolen [-] , T. Urban [-] (60. R. Křemeský [-] ) , M. Hami [-] , J. Doubrava [-] - A. Preusler [-] , S. Šálek [-]

ŽK: 58. M. Slípka , 66. D. Strobl - 45. D. Smolen , 67. R. Křemeský .
Hráči zápasu: O. Kindermann .
Místo: Slavia ČB.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.