2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice vítězně, Hradec odjíždí bez bodu


Branky


0

Po bezbrankovém prvním poločase, se v druhé půlce střelecky osmělili pouze domácí a mohou slavit další vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu nebyl vůbec opatrný. V 6. minutě se blýskl domácí brankář Sýkora, když skvěle vychytal hostujícího Stejskala. V 11. minutě se karta obrátila a do šance se dostal domácí Boubal, který ovšem nepřekonal hradeckého strážce svatyně Rešla. Hra byla místy hodně nepřesná a celkem dost rozkouskovaná. Další moment, který stojí za zmínku přišel až ve 30.minutě, když hostující Stejskal svou střelou z rohu malého vápna škrtl o tyč domácí branky. Domácí se svou odpovědí přispěchali hned za pár minut, když si hadač naběhl na Korandův centr a hlavičkoval o kousek vedle.

 

Začátek druhé půle se domácím povedl na jedničku. Ve 48.minutě zahrával Koranda přímý kop, po kterém v brankovišti zaúřadoval důrazný Kučera a dostal domácí do vedení. V 60.minutě Koranda opět zahrával standardní situaci, která byla velice nebezpečná, bohužel pro domácí si s tímto pokusem hostující brankář Rešl poradil. Do konce zápasu toho už moc k vidění nebylo. Definitivní pojistku přinesl domácím v 84.minutě Granov, když si naběhl na pas a „jesličkama“ zvýšil na konečných 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér Bavorovice): Přijel k nám mladý houževnatý tým, který mě svou hrou překvapil. Hosté dobře bránili a čekali na brejky. Branku nám naštěstí nevstřelili. Na začátku druhé půle jsme hosty přetlačili ve vápně a Kučera nás dostal do vedení. Na konci zápasu vítězství z brejku potvrdil Granov. Soupeř hrál dobře. Pozastavuji se nad tím, že mají tak málo bodů.

FK Jindřichův Hradec 1910 B
Lukáš Rešl (brankář hostů): Je škoda, že obětujeme čas a cestu, když je předem dané, jak zápas dopadne. O dost smutnější je, že po skončení zápasu se nám domácí hráči omlouvají. Domácí tábor fanoušků to komentuje slovy: „To byla zase komedie.“ Jediné z čeho mám radost je to, že jsme dohráli zápas bez vyloučení.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - D. Granov [-] , D. Koláček [-] , J. Trnka [-] , P. Hadač [-] - D. Eliáš [-] , R. Hanousek [-] , T. Koranda [-] , T. Kučera [-] , P. Boubal [-] (62. F. Šimek [-] ) - P. Babka [-]

FK Jindřichův Hradec 1910 B
L. Rešl [-] - J. Rejthar [-] (70. J. Rejthar [-] ) , D. Cettl [-] , F. Grošek [-] , M. Völfel [-] - M. Fiža [-] , P. Völfel [-] , M. Votava [-] , K. Voldán [-] - L. Stejskal [-] , J. Chyška [-]

ŽK: 54. P. Babka - 39. L. Rešl , 58. M. Völfel , 68. P. Völfel .
Hráči zápasu: T. Kučera .
Místo: Bavorovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.