0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak doma podlehl Lokomotivě


Branky


0

Kaplice do tohoto kola doma neztratila ani bod. Hosté z Loko mají pořádnou formu, protože od úvodního kola, kdy prohráli na hřišti Čtyř Dvorů, v každém zápase bodovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový start Lokomotivy ...

Začátek zápasu vyšel hostům na jedničku s hvězdičkou. Již ve 2. minutě se trefil Tauber, který tvrdou střelou na vzdálenější tyč otevřel skóre utkání. V 10.minutě mohl vyrovnat domácí Doubrava, ale nepovedla se mu klička na brankáře Kuruce. Ve 12.minutě opět skvěle zasáhl Kuruc, když vytěsnil Janurův technický pokus z rohu velkého vápna. Z následného rohu hlavičkoval nepřesně Doubrava. Hosté evidentně spoléhali na zajištěnou obranu a měli v plánu podnikat smrtící brejky, obojí plnili na jedničku. Hostující Květoun ve 20.minutě nedotáhl brejk do úspěšného konce. Z následného rohu mířil mimo Pleskač. Ve 29. minutě se domácí tým dožadoval pokutového kopu po zákroku na Preuslera, bohužel pro domácí sudí Třeštík do píšťalky nepískl. Ve 32. minutě hostující Tauber z hranice velkého vápna rozezvučel břevno nad hlavou brankáře Říhy, odražený míč nedokázal dorazit kapitán Hostek. Ve 40.minutě zkoušel štěstí nebor, ale jeho pokus vyrazil Říha na rohový kop. Z následného rohového kopu přišla branka na 0:2, když Tauber napálil tvrdou střelou odražený míč na branku Říhy, který míč pouze vyrazil před Květouna, který neměl s dorážkou problém. Těsně před poločasem mohl snížit Janura, ale jeho pokus po individuální akci skončil pouze na břevně. 

 

Kuruc nedovolil Kaplici ani branku ...

Začátek druhého poločasu patřil domácímu celku, který se hnal za snížením. Ve 46. minutě vybídl Kebl Křemeského, který z lévé strany nedokázal překonat Kuruce. V 50.minutě předvedl další dobrý zákrok Kuruc, když vytáhl hlavičku Janury na rohový kop. V 57. minutě přestřelil Doubrava a z následného protiútoku vstřelil třetí branku Loko Nebor, když využil dobré práce Květouna a prostřelil Říhu. Po zbytek zápasu diváci sledovali marnou snahu Kaplice o to vstřelit alespoň jednu čestnou branku. Hosté ovšem hrozili z brejků, jako v 77. minutě, kdy trefil Tauber po jednom ze svých úniků tyčku domácí branky. V 80. minutě Janura nedokázal přehodit Kuruce. Chvilku na to ze zajímavé pozice přestřelil Šálek. Domácím branka nebyla přáná a Lokomotiva si tak po zásluze odvezla všechny tři body domů do Českých Budějovic.

 

Foto ze zápasu pořídil Libor Granec

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kaplice
Michal Rybák (trenér Spartak Kaplice): "Naše klasika. Od 1. minuty prohráváme, do šatny dostaneme druhou branku. K neproměňování šancí a hrubým chybám se tentokrát přidala i absolutní nebojovnost. Prostě jsme si v neděli po obědě přišli zakopat. Takhle se doma o body nehraje."

TJ Lokomotiva ČB
Tomáš Tauber (hráč Loko Č.B.): Povedl se nám úvod zápasu, kdy jsme soupeře zaskočili rychlou brankou. Soupeř nás pak zatlačil, ale nám skvěle zachytal brankář Kuruc. Do konce první půle jsme dali druhou branku, která nás uklidnila. V druhém poločase se nám podařilo přidat z brejku třetí branku. Jsme rádi, že jsme dnešní zápas zvládli a dokázali jsme vyhrát. Zásluhu na výhře má celý tým.



Sestavy


TJ Spartak Kaplice
F. Říha ml. [-] - P. Janura [-] , M. Románek [-] , T. Kebl [-] , T. Sedláček [-] (81. V. Kuchař [-] ) - M. Zifčák [-] (46. R. Křemeský [-] ) , M. Hami [-] (46. J. Štrbačka [-] ) , J. Doubrava [-] , S. Šálek [-] - A. Preusler [-] (74. F. Marek [-] ) , D. Smolen [-]

TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - Z. Gregor [-] , M. Pleskač [-] , P. Kamiš [-] , L. Nebor [-] (65. R. Kadlec [-] ) - T. Tauber [-] , J. Květoun [-] (61. D. Malý [-] ) , J. Hruška [-] , P. Křiváček [-] - D. Hostek [-] (80. V. Mareš [-] ) , S. Nechuta [-]

ŽK: 83. T. Kebl - 43. L. Nebor , 85. Z. Gregor .
Hráči zápasu: J. Květoun , T. Tauber , L. Kuruc .
Místo: Kaplice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.