0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro sešívané!


Branky


0

Souboj Roudného a Slavie vždy patří ke šlágrům kola. Nebylo tomu jinak ani dnes. Hosté předvedli kompaktní soustředěný výkon podpořený povedeným představením svého brankáře Wolfa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla ...

Překvapením pro příchozí diváky byl fakt, že se zápas bude odehrávat na umělé trávě. Je nutno podotknout, že „umělka“ v Roudném je opravdu malá. Bylo tedy jasné, že zápas bude plný soubojů. Utkání začalo v poklidném tempu. V 9.mimutě kopal dva metry za vápnem přímý kop Vondroušek, ovšem s jeho pokusem neměl domácí brankář Konečný problém. V 11.minutě se domácí Bartoš snažil po odraženém míči prostřelit Wolfa, ten se překvapit nenechal a míč skryl  ve svých rukavicích.   Ve 13.minutě se na levé straně uvolnil hostující Hromádka a prudkým centrem hledal Kindermanna, kterému chyběl kousek k tomu, aby lépe tečoval.  V 15.minutě Vondroušek zahrával standardní situaci, po které se odrazil míč k tísněnému Kindermannovi, který bohužel pro hosty nedokázal zakončit. V 18.minutě domácí Řehák pošle dlouhý pas za obranu, který hlavou z první sklepává Vávra před prázdnou bránu nabíhajícímu roudenskému hráči. Naštěstí pro hosty akci přeruší dobrým čtením hry jejich brankář Wolf. Ve 23.minutě zahrozí domácí a opět po odraženém míči, kdy Silva střílí zpoza vápna vedle Wolfovi branky.  Za další dvě minuty po lajně opět prchá Silva a střílí z hranice vápna, Wolf opět kryje. Ve 32.minutě Vávra napřáhne ke střele, která je tečovaná a lehce změní směr, Wolf kryje. Ve 45.minutě zakombinuje Slípka s Hromádkou a prvně jmenovaný střílí z hranice vápna, ale bez nějakého výraznějšího efektu.

Kindermann vystřelil "Koháči" tři body ..

Druhý poločas začne Turkovo pokusem mimo. Hosté kontrují důrazným Vondrouškem, který se snaží probít s míčem do roudenské brány, míč se odrazí ke Kindermannovi, který střílí vedle. V 66.minutě Hromádka pošle ulici k lajně na Paucha, který prudkým centrem přes vápno najde Kindermanna, který přízemní ránou do protipohybu brankáře Konečného otevírá skóre utkání. Domácí branka nakopne a ihned se snaží o vyrovnání. Vrhnou se do útoku a odměnou jim je lehký uzemní tlak, ze kterého pramení celá řada rohových kopů a standardních situací. Po jednom rohu domácí nastřelí z boku tyč. Při dalším rohu na brankové čáře vykopává míč hostující Pauch. Hosté čekají na brejky, které samozřejmě přijdou. Po jednom z nich zahrává v 76.minutě přímý kop metr za vápnem Vondroušek, střela se mu povede, ale parádním zákrokem se předvede domácí brankář Konečný. O dvě minuty se přes Turkovi „párky“ uvolní hostující Pauch a proniká do vápna, kde z boku střílí ránu na vzdálenější tyč, bohužel pro sešívané se jeho střela nevejde mezi tři tyče. V 85.minutě domácí Vávra dostane namazáno na velkém vápně a střílí ránu směr slávistická branka, zde je připraven Wolf a parádně ránu vyráží, domácí jsou první i u dorážky, kterou opět kryje slávistický brankář.  Domácím se podařilo v 87.minutě vstřelit branku, kterou správně sudí Mráz neuznal (ofsajd). Domácí v závěru drželi míč na svých kopačkách, ale do šancí se už nedostávali, a tak derby dopadlo lépe pro sešívané. V závěru byl ještě správně oceněn domácí Rezek červenou kartou za svůj slovní útok směrem k jednomu ze slávistických hráčů.

 

Fota ze zápasu pořídil Jan Pirnos



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Karel Kladenský (trenér Slavia Č. Budějovice): Zvolili jsme futsalovou taktiku, dobré bránění a rychlé výpady. Tým přesně dodržel to, co hra na takovém hřišti vyžaduje a dokráčel k zaslouženému vítězství.




Sestavy


TJ Malše Roudné B
D. Konečný [-] - M. Lerch [-] , J. Vogl [-] , P. Turek [-] , F. Řehák [-] (80. D. Rottenborn [-] ) - L. Vávra [-] , F. Matoušek [-] , J. Rezek [-] , M. Bartizal [-] (76. J. Matoušek [-] ) - M. Bartoš [-] (46. A. Trejbal [-] ) , C. Silva [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Kindermann [-] , T. Dvořák [-] , O. Wegenkittl [-] , T. Vršitý [-] - P. Kladenský [-] (46. L. Kolárik [-] ) , M. Slípka [-] , D. Vondroušek [-] , F. Pauch [-] - L. Hromádka [-] , P. Kindermann [-]

ŽK: 73. A. Trejbal - 88. O. Wegenkittl , 90. O. Kindermann . ČK: 90. J. Rezek .
Hráči zápasu: G. Wolf , O. Kindermann .
Místo: Roudné.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.