4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia smetla D. Vodu a jde do čela


Branky


0

Jednalo se o jednoznačný šlágr kola, kdy se potkal první tým s druhým. Čekal se vyrovnaný zápas. Papírové předpoklady vzaly za své po úvodních patnácti minutách, kdy domácí tým vstřelil dvě branky. Zbytek zápasu se hrál většinou před brankou Dobré Vody. Hosty od vyššího přídělu zachránila jen střelecká nemohoucnost domácích. Pod výhrou je zlatým písmem podepsán domácí Slípka, který z pozice středního záložníka vstřelil hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si šli pro tři body rázným krokem ...

 Dle postavení v tabulce ěl být zápas vyrovnaný. Realita vypadala "trošku" jinak. V prvních patnácti minutách Slavie vozila D. Vodu na kolotoči. Hned ve 4.minutě zahodil tutovou šanci domácí ostrostřelec Slípka, když nedokázal využít zpětné nahrávky Paucha na malé vápno. Domácí měli územní převahu, ale chyběla jim lepší finální přihrávka. Hosté v 9. minutě zahrávali Novotným přímý kop z dvaceti metrů, který Wolf vyrazil. V 15.minutě se domácí dočkali, když Hromádka zpětnou nahrávkou našel Slípku, který z prostoru velkého vápna vymetl šibenici Růnovi brány. Za další dvě minuty málem zvýšil z otočky Kladenský, ale jeho střela miřila těsně vedle šibenice. Za další minutu mohl po rohu vstřelit gól domácí Dvořák, ale nedokázal prostrčit míč za brankovou čáru. Ve 20.minutě se domácí dočkali, když Hromádka utekl po levé straně a bombou na přední tyč nedal Růnovi šanci - 2:0. Slavie do konce poločasu neustále hrozila a hosté nevěděli kam dříve skočit. Na 3:0 mohli postupně zvýsčit Slípka (nastřelil soupeře), Hromádka (prováhal střelbu) a Pauch (branku přestřelil). 

 

 

Vzadu opět s nulou ...

 Hosté do druhého poločasu nastoupili lépe než do prvního, ale na rozjeté domácí to nestačilo. Domácí nechali dobrovodské hrát a čekali na brejky. V nich si libovala dvojice Kindermann/Hromádka, ale bohužel pro domácí své nadějné pozice brankou nezakončili. V 59.minutě Slípka definitivně uhasil veškeré naděje hostujícího celku na bodový zisk, když si parádně přehodil míč na levou nohu a křižnou střelou z rohu vápna zvýšil na 3:0. V 67.minutě se na 4:0 trefil opět Slípka a zkompletoval hattrick. Branka padla z penalty, které předcházel brejk domácích, kdy byl faulován Kindermann Petr. Hosté se i za tohoto stavu snažili vstřelit čestnou branku, ale to se jim nepovedlo. Všechny body zůstaly po zásluze na "Koháči".

 

Fota ze zápasu pořídil Jan Pirnos

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér Slavia Č. Budějovice): Zápas nám vyšel herně nad očekávání, základem byla důrazná hra od začátku do konce podpořená týmovým pojetím, kdy hráči zaskakovali jeden za druhého a byla vidět jasná snaha předvést co nejlepší výkon a vyhrát, což se nám zaslouženě podařilo. Přes všechna pozitiva musíme zůstat jako mužstvo na zemi a makat poctivě dál, vždyť jde jen o začátek soutěže.

SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek (hráč Dobrá Voda): Domácí byli jednoznačně lepším týmem, a to jak v bojovnosti, tak v nasazení, o fotbalovosti nemluvě. Domácí vyhráli zaslouženě. Čtvrtý gól byl sice z vymyšlené penalty, ale to už nehrálo zásadní roli. My jsme dělali v záloze a obraně školácké chyby. V útoku jsme nedokázali udržet míč. Na tento kolektivně špatný výkon musíme rychle zapomenout a vzít si z něho ponaučení. Teď se musíme pořádně připravit na Lokomotivu.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Kindermann [-] , D. Vondroušek [-] , T. Dvořák [-] (80. L. Kolárik [-] ) , T. Vršitý [-] - F. Pauch [-] , M. Slípka [-] , O. Wegenkittl [-] , P. Kladenský [-] (68. J. Hejna [-] ) - L. Hromádka [-] , P. Kindermann [-]

SK Dobrá Voda
T. Růna [-] - T. Bartoš [-] (58. P. Choboda [-] ) , J. Baštář [-] , A. Arnold [-] , V. Hanousek [-] - F. Šafránek [-] , O. Zavřel [-] (68. P. Zayml [-] ) , C. Novotný [-] , J. Dráb [-] - P. Šteyer [-] (70. M. Nedvěd [-] ) , R. Hanzal [-]

ŽK: 47. F. Šafránek .
Hráči zápasu: D. Vondroušek , L. Hromádka , M. Slípka .
Místo: Slavia ČB.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.