1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:15

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva doma nestačila na rezervu Roudného


Branky


63. J. Květoun - 2. M. Lerch , 23. C. Silva , 65. M. Bartoš , 78. M. Vlk
0

Domácím zápas hrubě nevyšel. Hostek neproměnil penaltu a hosté nemilosrdně trestali. Lokomotiva přišla o čtyřzápasovou bilanci bez porážky. Roudné si naopak zlepšilo náladu po prohře z minulého týdne, kdy doma v derby nestačilo na Slavii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se letos na domácí půdě dařilo na jedničku, protože oba své dosavadní soupeře porazili (shodně 3:0 Velešín a Větřní). Hosté měli bilanci z venku vyrovnanou, prohráli v prvním kole v Kaplice 1:0 a druhý venkovní zápas vyhráli v Nové Vsi 3:4. Čekal se tedy vyrovnaný souboj. Pro domácí začal zápas katastrofálně, protože již ve 2. minutě se dostal hostující celek do vedení díky přesné trefě Lercha - 0:1. Domácí tým nesložil zbraně a snažil se ihned odpovědět, ovšem narážel na pozornou roudenskou obranu. Na domácích byla vidět křeč. Vše umocnila 23.minuta, kdy po chybě v domácích a ztrátě míče se dostal do zakončení Silva a zvýšil vedení hostujícího celku na 0:2. Do konce prvního poločasu se domácí snažili o vstřelní kontaktní branky, ale to se jim nepovedlo. Naopak mohli být rádi, že hosté z Roudného nedotáhly některou ze svých slibně se rozvíjejících akcí do gólového zakončení.

 

Druhý poločas v jeho úvodu nepřinesl mnoho vzruchu. Obraz hry se i nadále neměnil, domácí se snažili marně dostat k roudenské brance. V 63. minutě se konečně prosadili i domácí fotbalisté, když Hostek prostrčil Květounovi a ten na zadní tyč prostřelil brankáře Korandu. Domácí se z kontaktní branky neradovali moc dlouho, protože hned za dvě minuty hostům vystřelil dvoubrankové vedení zpět Bartoš - 1:3. Domácí se mohli do zápasu dostat hned za dalších pár minut, když měli výhodu pokutového kopu, ten bohužel pro ně Hostek neproměnil. Jednalo se nejspíše o zlomový bod duelu, protože domácím od té chvíle nevycházelo skoro nic. Na konečných 1:4 upravil v 78. minutě střídající Vlk.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Tomáš Tauber (hráč Lokomotiva Č.B.): Nejdříve jsme si dali vlastňáka. Další branky jsme dostali po chybách v obraně. K tomu jsme nedali za stavu 1:3 penaltu, což nás položilo úplně. Jestli takto budeme hrát i za týden proti D. Vodě, tak těch branek dostaneme pět.

TJ Malše Roudné B
Jakub Vopelka (hráč Roudné): Na více než solidním terénu se nám sice nedařilo domácí tým kombinačně kdovíjak přehrávat a opticky se jednalo o vyrovnaný zápas, ale o našem úspěchu rozhodla především dobrá produktivita v útoku a kvalitní obranná práce, kdy se nám v drtivé většině dařilo likvidovat ofenzívu Lokomotivy pozorným presingem už u jejího zrodu. Poločasové vedení 2:0 bylo zasloužené, a přestože v druhé půli domácí snížili a následně za stavu 3:1 neproměnili penaltu, stále nelze pochybovat o tom, že tři body si odnáší to správné a tentokrát kvalitnější mužstvo.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - P. Křiváček [-] , P. Kamiš [-] , M. Pleskač [-] , Z. Gregor [-] (52. D. Malý [-] ) - D. Kocar [-] , J. Květoun [-] , S. Nechuta [-] , J. Hruška [-] - D. Hostek [-] (73. V. Mareš [-] ) , T. Tauber [-]

TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - M. Lerch [-] , J. Vogl [-] , F. Řehák [-] , M. Bartizal [-] - D. Rottenborn [-] , A. Trejbal [-] , C. Silva [-] , M. Bartoš [-] - J. Vopelka [-] , E. Lázár [-] (46. E. Lázár [-] )

ŽK: 75. M. Pleskač - 53. M. Vlk , 70. M. Lerch .
Místo: Loko ČB.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.