Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 14:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí rozstříleli Větřní


Branky


0

Domácí fotbalisté měli lehký problém s koncovkou, to ovšem v tomto zápase vzalo za své. Domácí předvedli nadstandardní výkon a svého soupeře jasně přehráli. Výsledek mohl být i vyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec vstřelil tři branky za 18 minut ...

 

Domácí tým začal velice aktivně a snažil se co nejrychleji vstřelit branku. Domácí dlouho obléhali hostující branku než se ve 20. minutě trefil Šuba, jeho střela byla lehce tečována, ale to neměnilo nic na tom, že J. Hradec vedl 1:0. Hned za deset minut se domácí radovali po druhé, když se trefil Völfel Pavel, který využil pobídky Voldána. Hostující brankář Pavelka opět lovil balón ze své sítě. Ještě do poločasu bylo pro hosty hůře. Ve 35.minutě se trefil po pěkné kombinační akci Beneš a vystřelil domácím poločasové vedení 3:0. Na konci poločasu se zranil hostující mozek hry Weinhard a do druhého poločasu již nezasáhl.

 

 

 

Přestřelka v druhém poločase ...

Hosté šli do druhého poločasu s vědomím, že již nemají co ztratit a možná domácí tým lehce zaskočili. Hned v 50.minutě se hostům díky trefě Kotlára podařilo snížit na 1:3. Nastala pasáž, kdy šance střídala šanci. Gólově se prosadil až v 68. minutě Stejskal, který opět po hezké souhře zvýšoval na 4:1 pro domácí tým. Další šance zůstaly nevyužity. Když už se zdálo, že si domácí dojdou pro poklidné vítězství, tak inkasovali. Jiskřičku naděje pro hosty vykřesal v 79.minutě Sukdolák brankou na 4:2! Domácí ihned přispěchali s odpovědí, a to hned dvojnásobnou. V 82.minutě se trefil úočně laděný obránce Völfel Michal - 5:2. Na konečných 6:2 upravil v 85. minutě domácí Stejskal, který tak vstřelil svou druhou branku v utkání a korunoval tím svůj kvalitní výkon. 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910 B
Lukáš Rešl (brankář J. Hradce "B"): Hosté přijeli pouze s jedním hráčem na střídání, navíc se jim v prvním poločase zranil jejich nejzkušenější hráč Weinhard. Celý první poločas byl v naší režii a krom první branky, která padla po teči bránícího hráče, padly naše branky po pěkných kombinačních akcích. Druhý poločas jsme polevili a nechali hosty snížit. Nicméně jsme vždy zapli a po dalších krásných kombinačních akcích jsme vstřelili na domácí půdě 6 branek.

SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč Větřní): Zápas byl jasně v režii domácích: Náš výkon byl špatný. Byli jsme mimo hru jak směrem dopředu tak dozadu. Valilo se to na naší obranu snad v 7 lidech. Měli jsme jen jednoho hráče na střídání. Za nás hrají staří chlapi a zranění hráči, kteří už by se na to mohli v klidu vykašlat, ale neudělají to, protože mají tenhle sport rádi, klobouk dolu před nima. Našim mladším hráčům bych chtěl vzkázat: „Buď fotbal nedělejte vůbec, a nebo začněte makat a nebuďte mistři světa a holky, že vás furt něco bolí, se*ete na to. Zamyslete se nad sebou, doufám, že nás bude zase patnáct a na domácí zápas a ven pojedeme sotva s jedním na střídání!!!“ Hradec zaslouženě vyhrál, díky bohu, že jsme tam nedostali ještě o tři buchty víc.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910 B
L. Rešl [-] - M. Völfel [-] , V. Lorenc [-] (89. L. Králíček [-] ) , P. Šuba [-] , M. Votava [-] - L. Stejskal [-] , P. Völfel [-] , D. Cettl [-] (69. F. Votava [-] ) , K. Voldán [-] (66. M. Fiža [-] ) - J. Beneš [-] , D. Svoboda [-]

SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Radykhovskyy [-] , P. Sikuta [-] , J. Sukdolák [-] , M. Kotlár I. [-] - Z. Ginzel ml. [-] , O. Dvořáček [-] , M. Přibyl [-] , J. Dušek [-] - R. Weinhard [-] (46. M. Votýpka [-] ) , R. Soukup [-]

ŽK: 65. K. Voldán - 15. J. Dušek , 50. M. Kotlár I. .
Hráči zápasu: L. Stejskal , M. Völfel .
Místo: Tyršův st..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.