Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:15

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Velešín


Branky


0

Domácí sice dokázali dvakrát ve druhém poločase utkání vyrovnat, ale na trefu Kukačky ze samotného závěru utkání již odpovědět nedokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si poločasové vedení neodnesli ...

Úvod zápasu nepatřil k těm opatrným. Ve Čtyřech Dvorech se servíroval hezký útočný fotbal. Ve 2.minutě Mentlík vystřelí z 30 metrů tak, že míč padá pod břevno, Kothánek stačí míč z pod břevna vytáhnout před domácího Příhodu, který ránou z první trefí opět rychle se přemisťujícího Kothánka.  V 6.minutě hosté po centru Zimka a zakončení Grznárika nastřelí pouze břevno Sobolíkovo branky. V 9.minutě domácí zahrávají rohový kop, který na přední tyči přizvedne Salva a na zadní z první střílí opět Příhoda, za Kothánkem zazvonilo pouze břevno. V 18.minutě se z přímého kopu nejprve Marhoun pouze zastřeloval. Ve 20.minutě uteče po levé lajně domácí Klíma a servíruje na přední tyč, kde z malého vápna mine Maruška. Ve 21.minutě Havelec trefí z přímého kopu pouze zeď, naštěstí pro domácí se míč odrazí k Marhounovi, který střelou z druhého dotyku levou nohou prostřelí vše co je před ním a dostane domácí do vedení. Ve 23.minutě domácí zazdí další šanci, když se na levé straně parádně uvolní Valta a na roh vápna nahraje Marhounovi a ten střílí vedle. Ve 30.minutě zahrozí hosté, když Zatloukal pošle ulicí Zimka na brankáře Sobolíka, střela je z úhlu a Sobolík ji stačí vyrazit. Ve 33.minutě se na hranici vápna uvolní Klíma a jeho projektil míří těsně vedle. Na druhé straně kontruje střelou mimo Jírský. Ve 43.minutě se hostům podaří vyrovnat, když se hlavou trefí Grznárik.

Domácí dvakrát dokázali vyrovnat, ale na body to nestačilo ...

Ve 47.minutě Příhoda střílí nad břevno. V 51.minutě přijde z pravé strany přetažený centr do čtyráckého vápna, který zpracuje jeden z hostujících hráčů a nikým neatakován vybízí ke střele z malého vápna Zimka -1:2. V 57.minutě střílí Mentlík zpoza vápna do náruče brankáře Kothánka. V 62.minutě vybídne pěkným centrem Kollár Rozkošného, který trefí břevno. V 60.minutě se do další šance dostane Příhoda, ale ze dvou metrů trefí brankáře Kothánka. V 70.minutě se domácím podaří vyrovnat, když Snížek najde stříleným centrem po zemi nabíhajícího Slepičku, který nemá problém uklidit míč do prázdné branky – 2:2. V 73.minutě zazmatkují domácí v obraně, kdy Valenta při odkopu nastřelí Havelce, od kterého se míč odrazí na kopačku Grznárika, který zachová chladnou hlavou a kličkou do strany a střelou do prázdné dostane opět hosty do vedení.  V 76.minutě má na hlavě vyrovnání Klíma, který po skvostném Slepičkově centru netrefí prostor mezi třemi tyčemi. V 78.minutě se domácí dočkají, když Klíma trefí ve zdi stojícího Valtu, který se rychle vzpamatuje a uklidí míč do velešínské branky a opět vyrovná. V tuto chvíli oba týmy bezhlavě útočí a snaží se vstřelit vítěznou branku. Domácí další svou nepřesností ztratí míč a pošlou hosty do smrtícího brejku, který po centru Kollára uklidí Kukačka do čtyrácké branky. Domácí se již na odpověď nezmůžou a po dlouhé době doma neuhrají ani bod.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér SK Čtyři Dvory): Pro diváky jsme dnes odehráli pěkný zápas. Bohužel pro nás to byl smutný zápas, dvakrát dokážeme vyrovnat a zvednout se. Srazily nás vlastní chyby a neproměňování šancí.

FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér Velešína): Ve Čtyráku se podávala pořádně hustá fotbalová polévka. Šance střídala šanci na obou stranách, pořád se bylo na co dívat. V první půlce o malinko lepší domácí, ve druhé zase my. O nějakou tu šanci jsme měli víc a i o ten gól. Domácí Čtyrák výborný a rozhodčí zrovna tak. Díky všem za kvalitní kopanou.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - P. Salva [-] , M. Havelec [-] , M. Valenta [-] - T. Valta [-] , O. Marhoun [-] , D. Mentlík [-] (59. V. Slepička [-] ) , M. Klíma [-] , P. Váňa [-] (64. P. Snížek [-] ) - J. Příhoda [-] , D. Maruška [-]

FC Velešín
J. Kothánek [-] - F. Zimek [-] , J. Šváb [-] (72. J. Severa [-] ) , J. Zatloukal [-] , M. Opekar [-] - P. Fišer [-] , M. Kollár [-] , F. Kukačka [-] , F. Rozkošný [-] - J. Grznárik [-] (90. F. Jaroš [-] ) , T. Jirský [-]

ŽK: 26. D. Mentlík , 90. D. Maruška , 90. P. Sobolík - 21. J. Šváb , 79. J. Zatloukal , 84. J. Severa .
Hráči zápasu: T. Valta - J. Grznárik .
Místo: Čt.Dvory. Rozhodčí: Reisner Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.