L. Kupec 1. (p.)
2:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:15

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín dotahoval dvougólové manko


Branky


1. L. Kupec (p.) - 10. P. Novotný (vl.) , 24. F. Zimek , 40. J. Grznárik
0

Duel dvou nováčků v 1.A třídě byl na programu tuto sobotu v Ševětíně, kde se střetl místní celek s jedenáctkou Velešína. Všechny čtyři góly zápasu padly už v prvním poločase a oba týmy si nakonec body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta v 1. minutě…

Domácí nechtěli ponechat nic náhodě a na svého soupeře doslova vlétli hned v úvodu zápasu. Svou aktivitu dokázali proměnit ve výhodu pokutového kopu již v 1. minutě prvního poločasu. Po faulu na Havlíčka si míč na značku pokutového kopu postavil zkušený exekutor domácích Kupec a s přehledem proměnil. Sotva si hosté stihli uvědomit, že prohrávají, museli lovit míč ze sítě podruhé, když v 10. minutě našel Klapuš svým centrem Novotného, který navýšil vedení svého týmu na 2:0. Hned dvě minuty na to postupoval tentýž hráč ze strany sám na bránu, gólman hostů Kothánek však dobrým zákrokem vyrazil jeho střelu na roh. Zhruba kolem 20 minuty Velešín ožil a konečně se dostal do zápasu. Naději do žil vlil spoluhráčům svým gólem ve 24. minutě František Zimek. Hosté vycítili, že zápas ještě není ztracený a nepolevovali ve své zvýšené aktivitě. Nakonec se ještě do poločasu dočkali vyrovnání, o které se postaral ve 40. minutě Grznárik. Ševětín tedy své dvougólové vedení neuhlídal a do šaten se šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas už další góly nepřinesl…

Ve druhém poločase navázal Velešín na svůj výkon z konce první půle. Byl i nadále lepším mužstvem, měl více ze hry a domácím zle zatápěl. Ani jedna z šancí, které si hosté vypracovali, však gólem neskončila. Zhruba v 70. minutě zápasu převzali otěže zpět do svých rukou domácí a i oni několikrát zahrozili. Bohužel pro ně, se také ani jedna z jejich šancí neujala. Výsledek z prvního poločasu 2:2 nakonec tedy vydržel až do závěrečného hvizdu a každý z týmů bral po bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Jiří Orlíček (trenér): Do zápasu jsme vstoupili výborně. Hned v první minutě byl faulován ve vápně J. Havlíček a Kupec proměnil penaltu. V 10. minutě nacentroval Klapuš a Radim Novotný zvýšil na 2:0. Za další dvě minuty běžel ze strany sám na brankáře Radim Novotný, ale brankář hostů jeho střelu vyrazil na roh. Od 20 minuty začali hrát hosté a do poločasu nám vyrovnali. Ve druhém poločase byli hosté lepším mužstvem a měli i šance vstřelit branku. Od 70 minuty jsme začali hrát my, ale ani naše šance nebyly proměněny. Remíza tomuto zápasu sluší. Po nemoci zahrál výborný zápas na pravé záloze Drahoslav Klapuš. Velešín byl kvalitní soupeř.

FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér): V Ševětíně nás nečekal lehký zápas. Ambiciózní domácí tým plný zkušených hráčů zvučných jmen. My naopak oslabeni, těžko pochopitelným výrokem disciplinární komise, o dva klíčové hráče. Vlastní zápas začal hrůzostrašně. První minuta a penalta, 1:0, za chvilku hrubka v rozehrávce a v 10. minutě prohráváme 2:0. Na druhé straně penaltový zákrok domácího brankáře rozhodčí vytáhl z vápna a kopal se pouze trestný kop. To hráče zdravě naštvalo a rychle srovnali skóre po rychlých akcích a gólech Zimka a Grznárika. Ve stejném tempu jsme začali i druhý poločas. Ovšem své šance jsme nevyužili. Postupem času domácí hru vyrovnali a sérií rohů si vytvořili chvilkovou převahu a několik slibných příležitostí. A když Grznárik přestřelil z malého vápna a Fišer promarnil svou šanci sám před brankařem, body se dělily. Výsledná dělba bodů je spravedlivá, domácí mají zkušený fotbalový tým s několika výraznými osobnostmi. Hráč zápasu stoper a kapitán Zatloukal, který s domácími útočníky vyhrál čistě množství soubojů.



Sestavy


SK Ševětín
J. Černý [-] - R. Ludvík [-] , M. Hanousek [-] , P. Mohamed [-] , A. Matoušek [-] (61. Z. Sváta [-] ) - L. Kupec [-] , T. Hindy [-] , P. Novotný [-] , D. Klapuš [-] - J. Havlíček [-] (89. J. Švejda [-] ) , R. Novotný [-]

FC Velešín
J. Kothánek [-] - F. Zimek [-] , T. Jirský [-] , J. Severa [-] , M. Opekar [-] , J. Šváb [-] (20. F. Jaroš [-] ) , J. Zatloukal [-] - J. Falc [-] , P. Fišer [-] - J. Grznárik [-] , D. Petr [-]

ŽK: 32. J. Černý - 55. J. Zatloukal , 87. P. Fišer .
Místo: Ševětín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Karel - Lovětínský Daniel, Reisner Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.