0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:00

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák si z Bavorovic odvezl tři body!


Branky


0

Oba týmy v minulém kole utrpěly porážku, a proto měly co napravovat. Více touhy po vítězství ukázaly Čtyři Dvory a po rychlých gólech v úvodu obou poločasů celkem zaslouženě zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíma vymetl pavouky v šibenici...

Úvod zápasu patřil jednoznačně hostujícímu týmu, který držel míč na svých kopačkách více než domácí a výsledkem toho bylo hned několik pohledných kombinačních akcí, které však většinou postrádaly zakončení. Když už se hráči SK Čtyři Dvory dostali na dostřel Sýkorovy brány, volili místo centru do vápna nebo střely další přihrávku navíc a tím jejich akce končily. Jak by to mělo vypadat, předvedl v 8. minutě svým spoluhráčům obránce Miroslav Klíma, který převzal přihrávku a zhruba ze vzdálenosti 35 metrů napřáhl ke střele, která skončila až v šibenici. Tlak hostujícího týmu nepolevoval ani po vstřelené brance. Domácí se z něj snažili vymanit dlouhými nákopy za obranu. Většina těchto pokusů však končila na hlavách nebo kopačkách obránců Čtyráku. Bavorovice zahrozily až zhruba v 35. minutě, kdy hlavou prodlužoval dobře zahranou standardku Anton, jeho pokus však zlikvidoval gólman Sobolík. Do konce první půle se již skóre neměnilo a hosté šli do šaten s těsným vedením 1:0.

Rychlý gól rohodl...

Domácí se z úvodu prvního poločasu nejspíše nepoučili a začátek druhé půle patřil opět hostům. Ve 47. minutě vybojoval míč ve středu hřiště velmi dobře hrající Tlachač, posunul na Příhodu, ten učebnicovou přihrávkou vybídl Janečka, který se nemýlil a s přehledem poslal balón za záda brankáře Sýkory. Zhruba v 58. minutě byl nevybíravým způsobem zastaven při svém průniku kapitán hostů Jiránek a musel střídat. K překvapení čtyrácké lavičky se vše obešlo bez karetního trestu. Rozhodčí musel chvíli krotit emoce na obou stranách a hra stála. Od tohoto okamžiku už byla hra poněkud neurovnaná a často se faulovalo. Domácí ještě zabrali a odměnou jim byl přímý kop za hranicí šestnáctky hostů. Bohužel pro bavorovické střela Hanouska skončila pouze na břevně a následný pokus Babky o dorážku hlavou zalepil Sobolík ve svých rukavicích. Nechybělo mnoho a v 75. minutě se mohli hosté radovat po třetí, a to když svou dobrou střelou Pavel Janeček orazítkoval tyč. V 80. minutě zakombinovali hosté na levé lajně, Valta oslovil přihrávkou mezi obránce nabíhajícího Klímu, jehož centr vnějším nártem neskončil v síti jen díky dobrému zákroku domácího gólmana. Bavorovice mohly v závěrečných minutách ještě alespoň snížit, když se po sraženém centru do vápna dostal míč až ke kopačkám jejich útočníka, který však místo zakončení volil ještě zpracování a o míč tak přišel. Posledních pár minut zápasu hosté už jen kontrolovali své vedení a to jim nakonec vydrželo až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér Bavorovic): Hosté začali aktivněji, dobře kombinovali, měli více pohybu a rychlejší start na balón. Nám se dařilo jejich tlaku odolávat, ale Čtyrák šel nakonec do vedení po překvapivé střele Klímy z nějakých zhruba 35 metrů a vedení jim vydrželo až do poločasu. O přestávce jsme si řekli, že druhý poločas musíme zabrat a vyrovnat. Bohužel pro nás hosté vstřelili další rychlý gól, který padl hned ve 3. minutě druhé půle a nejspíše o zápase rozhodl. Myslím, že Čtyrák tentokrát zvítězil zaslouženě.

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér SK Čtyři Dvory): Do prvního poločasu jsme nastoupili aktivně a předváděli dobrou kombinační hru, ze které jsme vytěžili úvodní gól. Vstup do druhé půle se nám také vydařil, když jsme hned ve 3. minutě zvýšili na 2:0. Po faulu musel střídat kapitán Jiránek a od té doby už naše hra nebyla tolik kvalitní, nicméně jsme v klidu kontrolovali naše vedení a nakonec jsme ho udrželi až do konce zápasu.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Trnka [-] , D. Koláček [-] , J. Anton [-] - R. Hanousek [-] , P. Boubal [-] (88. J. Chalupský [-] ) , D. Eliáš [-] , T. Kučera [-] , T. Koranda [-] - J. Vaněček [-] , P. Babka [-] (80. F. Šimek [-] )

SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Havelec [-] , M. Valenta [-] , M. Klíma [-] - D. Maruška [-] (75. J. Lašák [-] ) , O. Marhoun [-] , V. Tlachač [-] , T. Valta [-] (89. V. Slepička [-] ) - P. Janeček [-] (82. P. Salva [-] ) , J. Příhoda [-] , J. Jiránek [-] (60. P. Váňa [-] )

ŽK: 22. P. Boubal , 53. R. Hanousek , 73. J. Trnka , 75. J. Anton - 22. P. Janeček , 60. J. Jiránek , 64. T. Valta , 70. M. Havelec .
Hráči zápasu: P. Janeček , V. Tlachač , M. Klíma .
Místo: Bavorovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nedvěd Petr - Kříž Karel, Valeš Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.