1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový zápas ve Větřní


Branky


0

Větřní na svém hřišti přivítalo nováčka soutěže Ledenice. Ačkoliv domácí vedli, tak se oba týmy nakonec rozešly smírně a o body se rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas...

Domácí tým se ujal vedení už v 11. minutě zápasu, když míč za záda gólmana hostů dostal Jiří Sudkolák. Ani po vstřelení první branky Větřní nepolevilo a vytvářelo si jednu šanci za druhou, naštěstí pro Ledenice se jednalo o festival neproměněných gólovek a skóre utkání tak stále zůstávalo 1:0. Hosté tedy tlak domácího týmu přečkali bez další pohromy v jejich síti a o poločasové přestávce šli domácí do šaten s nejtěsnějším možným vedením.

Hosté trestali v posledních minutách zápasu...

Hráči Ledenic moc dobře věděli, že zápas ani zdaleka není ztracený a s tím také nastoupili do druhého poločasu, zlepšili a především také zjednodušili svou hru. Výsledkem toho byla mírná převaha ve sředu hřiště, ale i přesto domácí stále odolávali a hlídali si své vedení 1:0. Když už vše nasvědčovalo tomu, že tímto výsledkem zápas i skončí, přišel pro domácí trest v podobě vyrovnávací branky, a to když se v 84. minutě trefil František Benhák. Dá se říci, že měl při svém gólu i notnou dávku štěstí, ale to na věci nic nemění. Ve zbývajících minutách se již ani jeden z týmů prosadit nedokázal a zápas tedy skončil remízou 1:1. Domácí mohli pouze litovat nevyužitých šancí z prvního poločasu, kterými se nejspíše připravili o vítězství a tudíž i o tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard: Jak se říká, hrálo se takzvaně o 6 bodů, navíc jsme hráli doma, takže jsme před zápasem nebrali nic jiného než tři body. Tomu také nasvědčoval vstup do utkání, kdy jsme se rychle ujali vedení a svého soupeře zatlačili. Poté jsme však začali zahazovat jednu vyloženou šanci za druhou a bylo až s podivem, co všechno se dá neproměnit. Ve druhém poločase soupeř svou hru zlepšil, ale i přesto jsme si šli za vítězství. V 84. minutě však soupeř dokázal se štěstím vyrovnat. Místo toho abychom zvítězili 3:0, skončil zápas remízou. V následujícím kole nás čeká hodně těžký zápas se Čtyrákem, který je především doma velmi silný. Asi budeme muset před naší šestnáctkou zaparkovat autobus a děj se vůle boží. Doufám, že z toho nebude další debakl. Musíme bojovat a soustředit se celých 90 minut nejen na útok, ale i na obranu.




Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - J. Sukdolák [-] , R. Soukup [-] , O. Dvořáček [-] , J. Dušek [-] , Z. Ginzel [-] - M. Kotlár I. [-] , J. Cifreund [-] (77. R. Radykhovskyy [-] ) , P. Sikuta [-] , R. Weinhard [-] - M. Homer [-]

TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - M. Kopáček [-] - J. Princl [-] (81. M. Hladík [-] ) , J. Fencl [-] , T. Hrubý [-] - K. Havelka [-] (62. M. Volf [-] ) , L. Herda [-] (74. J. Mařík [-] ) , M. Kadlec [-] , J. Kaňka [-] , M. Bez [-] , F. Benhák [-]

ŽK: 33. O. Dvořáček , 58. M. Kotlár I. , 59. J. Dušek - 12. J. Princl , 25. K. Havelka , 44. M. Bez , 58. M. Kadlec , 78. F. Benhák , 88. T. Hrubý , 90. F. Mičan .
Hráči zápasu: J. Sukdolák - F. Benhák .
Místo: Větřní. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - Kříž Karel, Reisner Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.