1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda stále v čele


Branky


0

Další těžký soupeř čekal o tomto víkendu na vedoucí tým 1. A třídy Dobrou Vodu. V Hrdějovicích se nevyhrává snadno, ale hosté nakonec o svém vítězství rozhodli už v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3 góly rozhodly...

První branka zápasu padla už v 6. minutě po pohledné kombinační akci hostů, kdy Novotný přihrál do vápna Hanouskovi, ten posunul míč do strany na Hanzla, který přesným centrem našel hlavu zcela osamoceného Zaymla a ten se nemýlil. Následovala delší pasáž bez gólu, kdy byla hra poměrně vyrovnaná. Až v 36. minutě zaúřadoval opět Zayml a znovu to bylo hlavou, když si našel centr ze standardky Novotného. Ještě do konce poločasu stihli hosté přidat pojistku v podobě třetího gólu. Tentokrát po svém úniku překonal domácího brankáře střelou Hanzal a navýšil tak vedení Dobré Vody na poločasových 0:3.

Dobrý Voda své vítězství uhlídala...

Do druhého poločasu nastupovali hosté s pohodlným tříbrankovým vedením a možná i díky tomu mírně polevili v koncentraci. Domácí z toho vytěžili snížení na 1:3. V 57. minutě se pěkně trefil střídající Bohatý, když zužitkoval povedený Jordánův centr ze standardky. Hrdějovice byly ve druhém poločase aktivnějším týmem a měly častěji míč na svých kopačkách, bohužel pro ně bez dalšího gólového efektu. Naopak v 73. minutě pojistil vedení Dobré Vody střídající žolík Nedvěd, když nejprve orazítkoval tyč a následnou dorážkou již rozvlnil síť za zády gólmana Spěváka. Touto trefou uzavřel gólový účet zápasu a Dobrá Voda tak mohla slavit další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Jakub Novák: Po takovém zápase se slova hledají těžko a tak bych to shrnul větou - Hrdějovice hrály, Dobrá Voda dávala góly. Kluci se určitě snažili a bojovali, ale svoji roli v zápase sehrála smůla, kterou měli dnes na kopačkách. Výsledek je až příliš krutý.

SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek: V prvním poločase jsme se dostali do pohodlného vedení 3:0. Druhý poločas jsme spíše dohrávali a nechali si dát zbytečný gól. Konečný stav zápasu pečetil střídající žolík Nedvěd, který si nejprve narazil o tyč a poté doklepl míč do odkryté branky.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - M. Sloup [-] , M. Kudrle [-] (46. L. Bohatý [-] ) , M. Severa [-] - P. Kukačka [-] , M. Netočný [-] , J. Koutský [-] , L. Kučera [-] - A. Pražský [-] (67. P. Pimienta [-] ) , J. Jordán [-] , T. Balík [-] (54. J. Turek [-] )

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - J. Peleška [-] - T. Bartoš [-] (87. P. Choboda [-] ) , C. Novotný [-] , J. Dráb [-] , F. Šafránek [-] (76. I. Neubauer [-] ) , J. Hanousek [-] - P. Zayml [-] , R. Hanzal [-] , A. Arnold [-] , P. Šteyer [-] (61. M. Nedvěd [-] )

ŽK: 15. M. Sloup , 65. L. Kučera , 73. R. Spěvák - 30. C. Novotný , 66. F. Šafránek , 77. I. Neubauer .
Hráči zápasu: L. Bohatý - P. Zayml , M. Nedvěd , R. Hanzal .
Místo: Hrdějovice. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Rinth Jan - Ťupa Michal, Petričák Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.