1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 12:30

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězství Ledenic rozhodl Hrubý v 55. minutě


Branky


0

Dalo by se říci, že v tomto zápase se hrálo o 6 bodů, jelikož spolu oba celky sousedí v tabulce. Na konci utkání byly nakonec šťastnější domácí, kteří si tak na své konto připsaly druhé letošní vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný úvod...

Na první vážnější šanci si museli diváci počkat zhruba až do 13 minuty zápasu, kdy dostali hosté možnost zahrávat přímý kop z pravé strany hřiště. Na dobrý centr Smolena si naskočil Hejna, ale braku domácích těsně minul. Domácí nezůstali pozadu a v 17. minutě zahrozili také, když se k míči ve vápně dostal Hrubý a svou skrytou střelou orazítkoval tyč. V 21. minutě vyslal tvrdý projektil ze své kopačky domácí středopolař Kadlec, jeho pokus však gólman Ottenschläger dobrým zákrokem vyrazil. Akci jako přes kopírák předvedli na druhé straně i hosté, když našel Šálek svou zpětnou přihrávkou za hranící velkého vápna Kebla, jehož utaženou střelu k levé tyči vyrazil pozorný brankář domácích Mičan. V následujících minutách začali hru více kontrolovat hosté a vytvořili si několik slibných příležitostí. V 28. minutě našel Smolen svou kolmicí nabíhajícího Šálka, který však mířil nepřesně. Ve 30. minutě se parádní individuální akcí předvedl Kuchař, který z postu levého obránce obešel několik protihráčů a ocitl se až před brankářem Mičanem, který zvládl jeho zakončení vyrazit na roh. O pár minut později našel Kouba dobrou přihrávkou Hajnu, ale tomu se zakončení nepovedlo a gólman Mičan byl opět úspěšný. První poločas tedy žádnou branku nepřinesl.

Hosté polevili v koncentraci...

Zdálo se, že poločasová přestávka hostům spíše uškodila, ve druhém poločase začali více kazit a postrádali větší klid na svých kopačkách. Iniciativu do svých rukou převzali domácí. Ve 49. minutě se ocitl v dobré střelecké pozici Hrubý, ale netrefil přesně. O dvě minuty později zahrozili domácí znovu, tentokrát po dobře zahraném rohu hlavičkoval Bez, s jeho pokusem si však poradil gólman Ottenschläger. Následovala další akce Ledenic, kdy Behnák uvolnil na pravé straně Hrubého, jehož střelu vyrazil pozorný Ottenschläger na roh, který nakonec přinesl domácím gólovou radost. Behnák rozehrál roh po zemi do šestnáctky, kde se pokusil o střelu Volf, do jeho nepřesné střely vložil pohotově nohu Hrubý a na změnu směru míče byl již hostující gólman krátký. Další zlomový okamžik zápasu přišel v 64. minutě zápasu, kdy musel po druhé žluté kartě předčasně do sprch kapitán Kaplice Janura. V zápětí mohl vedení domácích navýšit Hrubý, ale svou střelou brankáře Ottenschlägera překonat nedokázal. V 70. minutě se k míči ve vápně dostal zcela nepokrytý Bez, ale branku přestřelil. Hosté se snažili bojovat i oslabení, výsledkem bylo několik rohových kopů, bohužel pro ně bez výsledku. Pět minut před koncem mohl udělat definitivní tečku za zápasem Behnák, svou šancí však pohrdl. V závěrečných minutách již žádná branka nepadla a domácí se tak mohli radovat z těsného vítězství. 



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Kaplice
Libor Granec: K dalšímu střetnutí se Kapličtí vydali do Ledenic. Už v sestavě s útočníkem Františkem Koubou, ale výčet absentujících fotbalistů zůstal stále velice početný. Tentokráte se jednalo o zhruba sedm hráčů. V základní sestavě se tak objevili i dorostenci, kteří v žádném případě herně nepropadli. Poté, co uběhla závěrečná minuta řádné hrací doby, hlavní arbitr zápas ihned ukončil, a tak se mohli domácí radovat z nejtěsnějšího vítězství. Kapličtí se stále trápí v koncovce, což bohužel prokázali i v tomto střetnutí.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - M. Hladík [-] (80. P. Krofika [-] ) , M. Kopáček [-] , J. Pavlík [-] - M. Volf [-] (78. L. Herda [-] ) , J. Fencl [-] , T. Hrubý [-] (86. K. Havelka [-] ) - F. Benhák [-] , J. Kaňka [-] , M. Kadlec [-] , M. Bez [-]

TJ Spartak Kaplice
V. Ottenschläger [-] - T. Kebl [-] , F. Hejna [-] , P. Janura [-] - D. Smolen [-] , F. Marek [-] , M. Hami [-] , R. Daniel [-] (78. T. Urban [-] ) , V. Kuchař [-] - F. Kouba [-] , S. Šálek [-]

ŽK: 85. M. Kopáček , 90. F. Benhák - 16. P. Janura , 59. R. Daniel . ČK: 64. P. Janura .
Hráči zápasu: T. Hrubý .
Místo: Ledenice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Reisner Jiří - Lovětínský Daniel, Havlík Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.