Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:15

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák doma potvrdil tři body z venku


0

V sobotním dopolední přivítal tým SK Čtyři Dvory na svém hřišti Větřní. Domácí chtěli potvrdit tři body, které si v minulém kole přivezli z Bavorovic, a to se jim nakonec podařilo i přesto, že jim Větřní nedalo nic zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se povedl vstup do zápasu...

Čtyrák vstoupil do utkání velmi aktivně a hned v úvodních minutách svého soupeře dostal pod tlak. Výsledkem dobrého napadání soupeře, který tak neměl čas ani klid na rozehrávku, bylo několik slibných šancí. Nejprve pálil v 5. minutě Valenta nad břevno Pavelkovy brány. O pár minut později využil chyby v rozehrávce hostů Příhoda, ale jeho pokus zlikvidoval gólman hostů. Svou třetí šanci však již domácí využili, když v 9. minutě našel krásnou ulici mezi hostujícími beky Valenta, následovala přihrávka Marušky do šestnáctky, se kterou si již věděl rady Příhoda a otevřel tak skóre zápasu. Netrvalo dlouho a domácí se radovali znovu. Ve 12. minutě se uvolnil u pravé postranní čáry opět Maruška, kterého museli hosté zastavit za cenu faulu. Z následné standardky poslal Staněk střílený centr do vápna, k tečovanému míči se jako první dostal znovu Příhoda a zvyšoval na 2:0. Domácí nepolevovali ani po vstřelení druhé branky. V 18. minutě oslovil Klíma svou přihrávkou za obranu Valtu, ten přesprintoval hostujícího obránce, pronikl do pokutového území, ale jeho pokus na bližší tyč zvládl brankář Pavelka vyrazit na roh. Ve 20. minutě se dostal do další, tentokrát vyložené šance, opět Valta, když po parádní Staňkovo přihrávce postupoval sám na gólmana, ale i tentokrát z toho byl pouze roh. O minutu později se po přihrávce Havelce octil sám před hostujícím gólmanem Příhoda, ale ani jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Ve 35. minutě předvedli domácí na levé straně hřiště ukázkovou akci na jeden dotek, na jejímž konci se pokoušel patou zakončit Maruška, ale nepřesně. Ve zbývajících minutách prvního poločasu Čtyři Dvory poněkud polevili a pustili tak Větřní do hry. Ve 38. minutě se domácí dopustili chyby v obraně, čehož pohotově využil kapitán hostů Weihard a sám tváří v tvář brankáři Sobolíkovi zachoval chladnou hlavu a zkušeně zakončil. Nechybělo mnoho a Větřní mohlo ještě do poločasu vyrovnat. Ve 40. minutě vybojovali hosté míč u rohového praporku, následoval průnik do vápna a střela na vzdálenější tyč, kterou však skvělým zákrokem zlikvidoval Sobolík a udržel tak pro domácí poločasové vedení 2:1.

Naděje Větřní stále žila...

Hned v první minutě druhého poločasu se pokusil Havelec svou chytrou střelou zhruba z 60 metrů překvapit brankáře Pavelku, jeho pokus však odkrytou bránu přelétl. V 50. minutě oslovil Staněk svou přihrávkou do ulice nabíhajícího Janečka, ale nakonec byl z celé akce pouze roh. V 60. minutě se probil mezi hostujícími beky Váňa, na hranici velkého vápna našel svou přihrávkou Janečka, jeho technická střela však postrádala razanci a gólman Větřní s ní neměl problémy. V 63. minutě zahrávali na druhé straně hosté přímý volný kop, Weinhardova dobrá střela si ale cestu do brány nenašla. V 70. minutě poslal Staněk přihrávku do pravé strany na nabíhajícího Lašáka, který našel svou dobrou přihrávkou ve vápně volného Marušku, ten však míč netrefil ideálně a hosté si mohli ulevit. O 3. minuty později se povedenou přízemní střelou prezentoval Ginzel, naštěstí pro domácí opět pohotově zasáhl brankář Sobolík a konečky prstů vytáhl tento nebezpečný pokus na tyč. Z protiútoku opět zahrozili domácí, a to po ose Salva, Klíma, Valenta, Klíma a Staněk, kdy poslední jmenovaný zakončoval střelou z první těsně vedle. V 86. minutě střídající Weiss vystihl chybnou rozehrávku hostí a svou přihrávkou vybídl ke skórování Příhodu, který tak zkompletoval hattrick. V 88. minutě zahrozili domácí ještě jednou, opět u toho byl Weiss, který předal míč Staňkovi, ale ten nemířil přesně. V poslední minutě mohli domácí své vedení ještě pojistit, ale Staňkův přímák skončil těsně vedle tyče. Po výborném úvodu a poněkud rozpačitém závěru prvního a průběhu druhého poločasu tedy domácí dokázali zvítězit a připsali si tak další důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Po dobrém vstupu a úvodních dvou brankách jsme začali hrát profesorský fotbal a soupeře tak pustili zbytečně do hry, místo toho abychom své vedení ještě navýšili. Druhý poločas jsme odbojovali a nakonec se nám podařilo přidat třetí branku, která rozhodla o zisku tří bodů.

SK Větřní
Rudolf Weinhard: Zápas jsme nezačali vůbec dobře, domácí na nás vlétli a na naší obranu se valil jeden útok za druhým. Ve 20. minutě jsme prohrávali 2:0, a kdyby to bylo třeba 4:0, tak bychom se nemohli divit. Ve 25. minutě jsme provedli změny v rozestavení, přidali jsme na pohybu, soupeř už neměl takový tlak a nám se podařilo snížit na 2:1. Druhý poločas byl plný nepřesností, ale při troše štěstí jsme mohli pomýšlet na vyrovnání. Domácí ke konci zápasu rozhodli a přidali třetí branku. Co mě však mrzí daleko víc než prohra, je způsob jakým se jako tým prezentujeme. To jak se na hřišti chvílemi chováme, je pro mě naprosto nepochopitelné. Místo toho abychom se soustředili na hru, tak jsme posledních 15. minut neustále diskutovali s rozhodčím a hádali se mezi sebou.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Klíma [-] , M. Valenta [-] , M. Havelec [-] - V. Tlachač [-] , D. Maruška [-] (80. L. Weiss [-] ) , M. Staněk [-] , T. Valta [-] , P. Váňa [-] (59. P. Salva [-] ) - P. Janeček [-] (63. J. Lašák [-] ) , J. Příhoda [-] (83. D. Mentlík [-] )

SK Větřní
K. Pavelka [-] - J. Sukdolák [-] , R. Soukup [-] , O. Dvořáček [-] (85. M. Přibyl [-] ) , Z. Ginzel [-] , Z. Ginzel ml. [-] - M. Kotlár I. [-] , R. Weinhard [-] , P. Sikuta [-] , R. Radykhovskyy [-] (62. J. Cifreund [-] ) - M. Homer [-]

Hráči zápasu: M. Havelec , J. Příhoda - M. Kotlár I. .
Místo: Čt.Dvory. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Novotný Jiří - Tauber Lukáš, Komzák Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.