M. Staněk 34. (p.)
J. Příhoda 49.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:15

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvanáct bodů z posledních čtyř zápasů, taková je bilance Čtyráku!


Branky


34. M. Staněk (p.) , 49. J. Příhoda
0

V sobotním dopoledni přivítaly Čtyři Dvory na svém hřišti roudenskou rezervu. Hrálo se divácky atraktivní utkání plné kombinačních akcí na obou stranách hřiště. Produktivnějším celkem byli nakonec domácí, kteří si na své konto připsali další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyrák poslal do vedení z penalty Staněk …

Poměrně vyrovnaný vstup do utkání od obou týmů, které se od úvodních minut prezentovali celkem pohlednou kombinační hrou. První ohrožení hostujícího gólmana měl na svědomí Staněk, jehož přímý volný kop vytáhl Bartizal na roh. O pár minut později dostali výhodu přímého kopu i hosté, když se domácí dopustili faulu v blízkosti jejich šestnáctky. Střelecký pokus roudenských však skončil na neprostupné domácí zdi, jmenovitě na hlavě Havelce. O dvě minuty později další standardní situace na druhé straně, tradičního exekutora domácích Staňka však znovu vychytal brankář hostů. Ve 20. minutě vybídl jeden z domácích obránců svou špatnou přihrávkou k akci roudenské, ti svého přečíslení nakonec využít nedokázali a nebezpečí pro Čtyrák bylo tedy zažehnáno. Pět minut poté zahrávali hosté další přímý kop, ale opět bez gólového efektu. Ve 30. minutě zaváhal Klíma, avšak hostující hráč toho využít nedokázal a svou šanci do zdárného zakončení nedotáhl. Z následného protiútoku zahrozili opět domácí, když Staněk našel svou přihrávkou v náběhu na pravé straně Valtu, ten přenesl centrem hru na Příhodu, který dalším centrem vracel míč do šestnáctky, před nabíhajícím Valtou však stihl skluzem pohotově zasáhnout hostující záložník. Ve 33. minutě se dokázal ve vápně hostů dobře uvolnit Weiss, kterého obránce hostí poněkud nešikovně podrazil, a pískala se penalta. Míč si na značku pokutového kopu postavil Staněk a nekompromisně zavěsil. 1:0 pro Čtyrák. Ve zbývajících minutách se již ani jeden z týmů, do žádné vážnější šance nedostal a domácí si tak do kabin odnášeli těsné vedení.

Domácí šli rychle do dvougólového trháku…

Čtyrák nechtěl ponechat nic náhodě a hned ve třetí minutě druhého poločasu se znovu rozvlnila síť za zády gólmana Bartizala. Staněk zahrál výborně přímý kop, který zvládl brankář hostů vyrazit pouze k nohám dobíhajícího Příhody, který se již z bezprostřední blízkosti nemýlil. Po rozehrávce zaútočilo Roudné, ale celá jejich akce skončila v rukavicích jistoty v brance domácích Sobolíka. Ten okamžitě výhozem rozehrál do pravé strany na Valtu, který dosprintoval s míčem až k soupeřově šestnáctce, kde prostrčil míč do středu hřiště na Weissee, následoval dobrý centr do prostoru penalty, ale hostující obránci byli připraveni. V těsném sledu za sebou následovali další dva nebezpečné centry z pravé strany. První po kombinaci Valenta – Tlachač – Valta a druhý po ose Havelec – Staněk – Valta. Ani jeden z nich však v síti Roudného neskončil. V 60. minutě se prezentoval povedenou střelou roudenský útočník, proti jeho pokusu však Sobolík zasahovat nemusel, mezi tři tyče se nevešel. 65 minuta přinesla další přímý kop ve prospěch domácích, Staňkovu technickou střelu vyrazil Bartizal znovu na roh. V 70. minutě odpískal sudí faul domácího Klímy na hranici vápna, následný pokus Matouška zlikvidoval dobře chytající Sobolík. V 73. minutě přišla další standardní situace ve prospěch domácího celku zhruba z 25 metrů. Přetažený Havelcův centr do šestnáctky zvládl vybojovat a udržet na hrací ploše Valta, následovala přihrávka na Weissee, ten se pěknou kličkou zbavil bránícího soupeře a posunul míč před vápno na Staňka, který vymíchal dalšího beka hostů a pálil těsně vedle pravé tyče. V 76. minutě vyslal na Bartizala nebezpečnou tvrdou střelu Marhoun, gólman hostů jí zvládl vyrazit, domácí však znovu zapresovali, získali balón a nebezpečné střela střídajícího Janečka jen těsně minula levou šibenici. O pár minut později zahrozili i hosté, ale i jejich zakončení postrádalo přesnost. V 87. minutě svou dobrou přihrávkou vyslal Janeček do útoku Příhodu, který ještě míč vracel pod sebe a nakonec byl z celé akce pouze rohový kop. V 89. minutě si narazil Janeček s Tlachačem, ten se efektní patičkou zbavil dotírajícího protihráče, vrátil míč zpět Janečkovi, jehož dobré střele chybělo znovu jen pár centimetrů, aby zapadla za tyč. V poslední minutě ještě ohrozili Sobolíka hosté centrem z prvé strany, následnou hlavičku však zalepil Sobolík ve svých rukavicích a následoval už jen závěrečný hvizd sudího.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Hrálo se celkem koukatelné utkání s několika šancemi na obou stranách. Myslím, že v prvním poločase a i na začátku toho druhého jsme měli mírnou herní převahu, z čehož jsme také dokázali vytěžit naše dva góly. Oproti předchozím zápasům jsme hráli více disciplinovaně a vedení si dokázali pohlídat až do konce utkání. Tím pádem jsme celkem zaslouženě zvítězili.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Havelec [-] , M. Valenta [-] , V. Tlachač [-] - O. Marhoun [-] , M. Klíma [-] , T. Valta [-] (86. D. Mentlík [-] ) , M. Staněk [-] - L. Weiss [-] (80. P. Váňa [-] ) , D. Maruška [-] (59. P. Janeček [-] ) , J. Příhoda [-]

TJ Malše Roudné B
M. Bartizal [-] - J. Vogl [-] , J. Vopelka [-] (31. C. Silva [-] ) , M. Lerch [-] , F. Vávra [-] , J. Rezek [-] , F. Matoušek [-] (83. L. Koranda [-] ) - M. Bartoš [-] , P. Florek [-] (46. M. Vlk [-] ) , F. Král [-] - F. Řehák [-] (63. D. Samek [-] )

ŽK: 71. M. Havelec , 85. P. Váňa - 45. F. Matoušek , 49. F. Řehák , 82. J. Rezek .
Hráči zápasu: L. Weiss , M. Havelec , J. Příhoda , M. Staněk .
Místo: Čt.Dvory. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Přibyl Jan - Pípal Pavel, Křížovský Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.