Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák doplatil na neproměňování šancí


Branky


0

Na programu desátého kola byl zápas prvního se třetím, kdy Dobrá Voda na svém hřišti přivítala SK Čtyři Dvory. Necelé dvě stovky diváků viděly bojovný fotbal s několika šancemi na obou stranách. Škoda jen nekvalitního terénu, který zápasu určitě ubral na kvalitě. Utkání chvílemi připomínalo spíše bahenní zápasy než fotbal, ale to už k závěru podzimní části prostě patří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouhých 15 vteřin stačilo hostům ke vstřelení vedoucí branky...

Takovýto vstup do utkání si určitě domácí nepředstavovali ani v tom nejhorším snu. Ihned po rozehrávce posunul Staněk míč doleva na Klímu, tan svým učebnicovým pasem za obranu našel rozeběhnutého Příhodu, který postupoval ze strany sám na brankáře Pauera a ve skluzu mířil přesně k pravé tyči, 0:1 pro Čtyrák. Dobrá Voda byla zaskočena bleskovým gólem a hosté se dostali do další šance. Tentokrát svým rychlým autovým vhazováním vyslal Janeček po lajně Valtu, následoval pěkný centr do vápna na Weisse, ten se však prosadit nedokázal. V 9. minutě se domácí oklepali a také poprvé v zápase zahrozili, když se ve vyložené šanci sám před gólmanem Sobolíkem objevil Hanousek, s jehož zakončením si však dobře vyběhnutý brankář hostů poradil. O pár minut později prověřil opět Hanousek Sobolíka svou střelou zhruba ze vzdálenosti 20 metrů, jeho pokus však znovu skončil v Sobolíkovo rukavicích. Ve 13. minutě se domácí prezentovali pěknou kombinační akcí, následné zakončení Novotného ale postrádalo přesnost. O dvě minuty později mohli jít hosté do dvougólového vedení, když Staněk krásnou přihrávkou našel v náběhu Marhouna, ten postupoval sám na bránu, ale brankáře domácích prostřelit nedokázal a z následné dorážky orazítkoval Příhoda pouze břevno. V 19. minutě hosté zakombinovali před šestnáctkou domácích. Janeček posunul na Staňka, který pustil míč Příhodovi, ten patou přiklepl na Marhouna, jehož střelu však dokázali zablokovat obránci Dobré Vody. Ve 28. minutě se domácí dočkali vyrovnání. Novotný rozehrál rohový kop přesně na hlavu zcela osamoceného Šafránka, který se nemýlil a s klidem zavěsil, 1:1. Po rozehrání hosté zakombinovali ve středu hřiště, přišel pas po pravé straně na Valtu, ten se pokusil obejít bránícího hráče, ale byl faulován. Následoval povedený Staňkův centr do vápna, který si našel Janeček, bohužel pro něj mu míč uskočil na ruku a tím celá akce skončila. Další slibnou akci hostů zastavil ve 35. minutě zdvižený praporek pomezního sudího. Čtyrák nepolevoval a ve 37. minutě přišel s další pěknou akcí po ose Janeček - Staněk - Janeček, tomu však nevyšla poslední klička a domácí obránce stihl míč ukopnout na roh, ze kterého nebezpečně hlavičkoval Maruška, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel. 39. minuta a další gólovka hostů, tentokrát vyslal Příhoda krásnou ulicí do samostatného úniku Valtu, ten svou přihrávkou takřka do prázdné brány hledal nabíhajícího Weisse, ale poslední slovo měl nerovný terén, díky kterému míč odskočil mimo dosah kopaček Weisse. Závěr poločasu patřil Čtyráku. Ve 43. minutě se blýskl povedenou individuální akcí po levé straně hřiště Klíma, kdy z pozice obránce prošel až k pokutovému území hostů a jeho tvrdá střela mířila těsně nad. V poslední minutě chybělo pár centimetrů a hosté mohli jít znovu do vedení, když z přímého kopu Staněk chytře obstřelil zeď, jeho pokus však skončil těsně vedle pravé tyče.

Dobrá Voda šla do vedení gólem z přímého kopu...

I úvod druhého poločasu by v režii hostů, když se ve 47. minutě skvěle uvolnil Marhoun, ale jeho razantní střelu z úhlu brankář domácích Pauer zlikvidoval. Ve 49. minutě zaváhala obranu Čtyráku, čehož se snažil využít domácí útočník svým lobem, který však skončil vedle brány. V 54. minutě zahrozili opět hosté, když Staněk přihrál na pravou stranu nabíhajícímu Valtovi, ten vybojoval rohový kop, po kterém se díky Maruškově hlavičce opět otřáslo břevno domácí branky. Opět se potvrdilo staré známé, nedáš, dostaneš. V 68. minutě dostali domácí možnost zahrávat přímý kop na hranici šestnáctky hostů. K míči se postavil Novotný a svou technickou střelou poslal míč k pravé tyči. Sobolík si na míč sáhl, ale ani to nestačilo a domácí otočili skóre v jejich prospěch. Následující minuty zápasu už byly plné osobních soubojů a bojovalo se o každý centimetr hřiště. V 83. minutě zahrávali přímý kop hosté, ale s přízemní střelou Staňka si domácí brankář v klidu poradil. V 86. minutě byli hosté přeci jen ještě blízko vyrovnání, když po sraženém přímém kopu poslal pěkný centr do vápna Valenta, ten si našel v oblasti penalty Příhoda, zakončení mu však nesedlo a míč poslal vysoko nad. Ve zbývajících pár minutách už se ani jeden z týmů do žádného zakončení nedostal. Čtyrák mohl litovat zahozených šancí. Naproti tomu domácí byli v zakončení efektivní a celkem zaslouženě si tedy připsali tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek (kapitán): Hráli jsme zápas s kvalitním soupeřem na hodně těžkém terénu. Ještě jsme se ani nestačili rozkoukat a už jsme prohrávali v první minutě 0:1. Naštěstí pro nás Čtyrák další své šance nevyužil a nám se do poločasu podařilo vyrovnat hlavičkou od nejlepšího muže na hřišti Filipa Šafránka. Druhý poločas byl plný osobních soubojů a stál oba týmy určitě mnoho sil. Více přímých kopů měli v tomto utkání hosté, avšak konečnou podobu výsledku dal právě z lišácky kopnutého přímého kopu Ctibor Novotný. Podruhé za sebou se nám podařilo otočit zápas, což ukazuje naší sílu. Chtěl bych celému týmu poděkovat za bojovnost a trenérovi za kvalitní přípravu na soupeře.

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Rober Čepička (trenér): Myslím, že rozhodl první poločas, kdy jsme po bleskovém prvním gólu šli do vedení, ale následně jsme nevyužili několik gólových příležitostí a vyrovnávací brankou pustili soupeře zpátky do hry. Druhý poločas už byl spíše plný soubojů ve středu hřiště. I přesto jsme si ještě pár slibných šancí vytvořili, ale vždy jsme pohořeli v zakončení.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - A. Arnold [-] , J. Peleška [-] - C. Novotný [-] , F. Šafránek [-] , J. Hanousek [-] , O. Zavřel [-] (86. T. Bartoš [-] ) , I. Neubauer [-] , J. Dráb [-] - R. Hanzal [-] (89. P. Choboda [-] ) , P. Šteyer [-] (65. M. Nedvěd [-] )

SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Havelec [-] , M. Valenta [-] - M. Staněk [-] , T. Valta [-] , M. Klíma [-] , O. Marhoun [-] - J. Příhoda [-] , D. Maruška [-] (79. J. Dědina [-] ) , P. Janeček [-] , L. Weiss [-] (65. P. Váňa [-] )

ŽK: 59. R. Hanzal , 61. A. Arnold , 80. M. Nedvěd - 23. J. Příhoda , 46. M. Staněk , 50. O. Marhoun , 72. M. Havelec .
Hráči zápasu: C. Novotný , F. Šafránek - J. Příhoda .
Místo: D.Voda. Počet diváků: 170. Rozhodčí: Hanes Tomáš - Valeš Radek, Svoboda Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.