Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladíci z Jindřichova Hradce drželi se Slávií krok jen v prvním poločase


Branky


0

Jako již tradičně tak i na Slávii přijeli jindřichohradečtí s velmi mladým a perspektivním týmem. V prvním poločase byli hosté svému protivníkovi vyrovnaným soupeřem, ale ve druhé půli Slávie potvrdila roli papírového favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle...

V prvním poločase se hra přelévala ze strany na stranu a herně byla obě dvě mužstva vyrovnaná. Mnozí možná očekávali, že hosté budou vycházet ze zabezpečené obrany a spoléhat se na rychlé protiútoky, tak tomu však nebylo. Hráči Jindřichova Hradce předváděli v první pětačtyřicetiminutovce pohlednou kombinační hru a velmi dobře se pohybovali. Domácí je však díky skvěle fungující obraně nepouštěli do žádných vážnějších šancí, které by mohli ohrozit jejich branku. To samé se dá říct i o hře Slávie, které v prvním poločase vázla koncovka. Domácí si vypracovali několik rohových kopů, ale zahrozili jen z jediného, kdy hlavičkoval těsně vedle Dvořák. Do slibné šance se po pěkné akci z levé strany hřiště ještě dostal Pauch, ale střela levou nohou mu nesedla a mezi tři tyče se nevešla. Několika průniky do šestnáctky se blýskl i domácí Hromádka, ale i jeho akce postrádaly finální zakončení nebo přihrávku. V prvním poločase se tedy skóre utkání neměnilo.

Slávia zatopila pod kotlem...

Ve druhém poločase převzali kompletně režii zápasu do svých rukou domácí a do té doby dobře hrající Jindřichův Hradec začal lovit míče ze své sítě. Zlomové byly nejspíše dva góly v rychlém sledu za sebou. První padl v 53. minutě, kdy se po Jordánově standardce prosadil umístěnou hlavičkou zády k bráně Petr Kindermann. O dvě minuty později se domácí radovali znovu zásluhou Kindermanna, který se opět trefil hlavou po kombinaci mezi Slípkou a centrujícím Jordánem, 2:0 pro domácí. Hosté byli rychlými dvěma góly zaskočeni a zdálo se, že na svého soupeře začínají ztrácet i po fyzické stránce. Domácí toho využili a vytvořili si další gólovou šanci, když ze strany postupoval sám na bránu Hromádka, ale gólman hostů stačil včas vyběhnout a celou akci zastavit. V 71. minutě se však již mohl Hromádka radovat. Po jeho centru z pravé strany tečoval smolně jeden z bránících hráčů míč, který nakonec skončil v síti, 3:0. Zanedlouho poté se do šance dostal Pauch, ale ani tentokrát nemířil přesně. Domácí provedli pár změn v sestavě a ukázalo se, že trenér měl při výběru hráčů opravdu šťastnou ruku. V 77. minutě se po Slípkově přihrávce trefil z hranice velkého vápna střídající Kantor a o deset minut později udělal definitivní tečku za zápasem svou brankou Korbel, který dorazil do brány střelu Wejskraba. Korbel mohl přidat v posledních minutách ještě jeden zásah, když mu míč předložil Wejskrab, ale jeho střela placírkou postrádala přesnost a skóre utkání se tak již neměnilo.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): V první půli nás Hradečtí kombinačně přehrávali, ale do žádné větší šance jsme je nepustili. Po změně stran se nám podařilo Petrem Kindermannem vstřelit dva rychlé góly, poté si hosté dali nešťastně vlastní branku a trošku rezignovali. V závěru se trefili střídající Kantor a Korbel, který se vrátil po zranění po více, než dvou letech.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - T. Dvořák [-] , O. Wegenkittl [-] (56. P. Kladenský [-] ) - M. Jordán [-] , F. Pauch [-] (87. J. Wagner [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , D. Vondroušek [-] - T. Wejskrab [-] , P. Kindermann [-] (81. J. Korbel [-] ) , L. Hromádka [-] (76. L. Kantor [-] )

FK Jindřichův Hradec 1910 B
L. Rešl [-] - J. Strejček [-] , J. Chyška [-] , L. Stejskal [-] , T. Šmíd [-] , M. Votava [-] - J. Kubinec [-] (52. L. Králíček [-] ) , D. Svoboda [-] (74. J. Sláma [-] ) , P. Völfel [-] , K. Voldán [-] - F. Grošek [-]

ŽK: 32. M. Jordán - 42. J. Strejček , 53. T. Šmíd , 70. D. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Korbel , L. Kantor , P. Kindermann , L. Hromádka .
Místo: Slavia ČB. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - Dvořák Petr, Dvořák Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.