0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:30

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia potvrdila roli favorita


Branky


0

Na svém domácím hřišti nedarují Ledenice nikomu nic zadarmo. V tomto kole přivítali celek českobudějovické Slávie, která si toho byla dobře vědoma a svou aktivní hrou dokázala získat další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali velmi aktivně...

Vstup do utkání se Slávii rozhodně povedl a hned od úvodních dostali hosté svého soupeře pod tlak. Po rohovém kopu si na hlavičku naskočil Dvořák, jeho pokus zlikvidoval ledenický gólman a stejně tak si dokázal poradit i s následnou dorážkou Kladenského. Zanedlouho přišli hosté s další pěknou akcí, kdy vykombinovali míč po pravé straně hřiště, následoval křížný pas do vápna a vše zakončil Jordán svým volejem těsně nad. V 11. minutě šli hosté do vedení. Dobře hrající Vršitý obral o míč svého soupeře, pronikl středem hřiště a lobem přes obránce vyslal do samostatného úniku Hromádku, který překonal vybíhajícího brankáře a otevřel tak skóre utkání. Slavia nepolevila ani po vedoucí brance. Po pěkném uvolnění Slípky, postupoval znovu sám na gólmana Hromádka, tentokrát však na Mičana vyzrát nedokázal. O pár minut později mohl vedení svého týmu navýšit po finální přihrávce od Paucha Dvořák, ale v rozhodujícím momentu podklouzl. Následně Slípka znovu vyslal do úniku Hromádku, ale Mičan byl opět proti. Ve 32. minutě však nakonec domácí brankář musel lovit míč ze své sítě. Fošum svým odkopem trefil Hromádku a od něj míč doputoval až za brankovou čáru, 0:2 pro hosty. Po tomto gólu jakoby hosté polevili a měli štěstí, že je za to domácí do konce poločasu nedokázali potrestat.

Hromádka završil hattrick...

Hosté si nejspíše v šatně ujasnili pár věcí a ve druhém poločase to byli opět oni, kdo kontroloval hru. Domácí se však ocitli blízko vyrovnání, když po dlouhém nákopu dokázali zacentrovat na vzdálenější tyč, kde byl v dobré pozici jeden z jejich útočníků, ale bohužel pro ně, nemířil přesně. V 57. minutě přidali hosté pojistku v podobě třetí branky. Nejdříve dobře zapresoval Kladenský, zablokoval tak Benháka, míče se zmocnil Slípka, posunul ho na Hromádku, který i díky podklouznutí stopera znovu postupoval sám na brankáře a završil hattrick. I po třetí brance se hráči Slávie prezentovali pěknou hrou. Povedené kombinační akce zakončoval nejprve Slípka střelou do břevna a poté Jordán, jehož pokus z vápna stihl zlikvidovat pozorný Mičan. Domácí mohli korigovat, když dostali výhodu nepřímého kopu uvnitř šestnáctky hostů, ale Bez nemířil přesně. Konec zápasu poznamenala velmi nepříjemná událost, když hráč domácích Hrubý, utrpěl ve vzdušném souboji s Kolárikem vážné zranění v oblasti hlavy. 



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Zápas rozhodly naše povedené vstupy do obou poločasů, kdy se nám podařilo vždy vstřelit branku. Hattrickem se blýskl Hromádka, ale nejpodstatnější je, aby byl co nejdříve v pořádku hráč soupeře Hrubý, který se nepříjemně zranil po hlavičkovém souboji.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - M. Hladík [-] , M. Michner [-] - J. Fošum [-] (54. L. Herda [-] ) , J. Fencl [-] , T. Hrubý [-] , J. Princl [-] (46. M. Volf [-] ) - F. Benhák [-] , M. Kadlec [-] , J. Kaňka [-] (77. K. Havelka [-] ) , M. Bez [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] , T. Dvořák [-] (70. L. Kolárik [-] ) - D. Vondroušek [-] , M. Jordán [-] (66. L. Kantor [-] ) , P. Kladenský [-] (63. D. Strobl [-] ) , F. Pauch [-] (55. J. Hejna [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] - L. Hromádka [-] , T. Wejskrab [-] (78. O. Kindermann [-] )

ŽK: 54. F. Benhák - 43. L. Hromádka , 80. J. Hejna .
Hráči zápasu: L. Hromádka , T. Vršitý .
Místo: Ledenice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šimšík Jan - Benedikt Ladislav, Hnilička Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.