2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:15

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po domácí výhře si odvezla Nová Ves bod ze Čtyráku


Branky


0

Nová Ves povzbuzená domácí výhrou nad Ledenicemi zavítala v tomto kole do Českých Budějovic, a to na hřiště týmu SK Čtyři Dvory. Domácí v minulém kole těsně podlehli Dobré Vodě a s posledním týmem tabulky si tak jistě chtěli spravit chuť. Nová Ves však byla nepříjemným soupeřem a zápas nakonec skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nedokázali navýšit své vedení...

Do první šance zápasu se v 7. minutě dostali domácí, když obránce Klíma našel svým krásným křížným pasem nabíhajícího Marušku, ten však zamířil nad břevno branky hostů. Uběhla sotva jedna minuta a Čtyrák šel do vedení. Staněk s míčem u nohy zamotal hlavu hned třem protihráčům, připravil palebnou pozici pro Marhouna a ten zhruba ze vzdálenosti 20 metrů rozvlnil síť za zády hostujícího gólmana. Domácí nepolevovali ve svém tlaku. Hned v 11. minutě přispěchal s další akcí znovu Marhoun, který tentokrát poslal přihrávku do vápna, tu pustil Váňa za sebe na volného Staňka, jehož střela šla těsně vedle. V minutě šestnácté mohli jít domácí do dvougólového trháku, když se míč po odraženém rohu Staňka dostal ke kopačkám Tlachače, ten ho usměrnil do brány, ale bohužel pro Čtyrák do střely ještě zasáhl Příhoda, který stál v ofsajdovém postavení a branka tak uznána nebyla. V 19. minutě přišlo vyrovnání. Hostující Švarc se kličkou zbavil bránícího Váni a pěknou střelou z rohu šestnáctky na vzdálenější tyč srovnal na 1:1. Minutu na to pálil znovu Marhoun, ale s jeho střelou si tentokrát brankář dokázal poradit. O šest minut později se další střelou prezentoval Staněk, ale opět neměl přesně seštelovaná mířidla. Ve 36. minutě zahrávali domácí po faulu na Staňka přímý kop v blízkosti velkého vápna, ale i tentokrát bylo jejich zakončení nepřesné a mířilo vysoko nad. 39 minuta a další střelecký pokus Marhouna, se kterým si gólman hostů poradil. Ve 40. minutě musel vykopávat míč z brankové čáry domácí obránce Valenta. Poslední minuta prvního poločasu opět patřila domácímu celku. Staněk poslal povedený centr na Váňu, ale ani on nemířil hlavou přesně. Do šaten se tak odcházelo za vyrovnaného stavu.

Hosté i podruhé dokázali odpovědět...

Hned v úvodu druhého poločasu šli domácí opět do vedení. Ve 49. minutě Havelec oslovil svým dlouhým pasem střídajícího Weisse, ten vyhrál souboj s bránícím hráčem, předal míč Příhodovi, jehož zblokovaná střela se dostala zpět k nohám Weisse, který míč uklidil do sítě. V následujících minutách zápasu probíhala hra především mezi vápny, k vidění bylo množství nákopů, takže náročný divák si na své nejspíše nepřišel. V 72. minutě se k míči na hranici pokutového území dostal jeden z útočníků Nové Vsi, ale jeho střelu směřující mimo tři tyče gólman Sobolík v poklidu kontroloval. O tři minuty později se dostali hosté k další střele, tentokrát už Sobolík zasahovat musel a míč vytěsnil na rohový kop. Zmar na tvářích domácích hráčů se objevil v 86. minutě. K odraženému míči se na hranici vápna dostal Švarc a svou druhou brankou v utkání znovu vyrovnal. Ve zbývajících minutách už domácí znovu strhnout vedení na svou stranu nezvládli a hosté si tedy domů odvezli pro ně určitě velmi cenný bod za remízu 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Miroslav Klíma (obránce): Do zápasu jsme vstoupili dobře a brzy jsme se ujali vedení. Poté jsme ale začali hrát hrozně profesorsky a zahodili několik dobrých příležitostí ke vstřelení druhé branky. Celkově naše hra postrádala pohyb a touhu po vítězství, vše bylo příliš statické. Pokud chceme vítězit, tak takhle to určitě nepůjde.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Havelec [-] , M. Valenta [-] , V. Tlachač [-] - O. Marhoun [-] (76. D. Mentlík [-] ) , M. Klíma [-] , M. Staněk [-] , P. Váňa [-] (46. V. Slepička [-] ) - J. Příhoda [-] , D. Maruška [-] (69. Z. Kuna [-] ) , P. Janeček [-] (46. L. Weiss [-] )

FK Nová Ves - Brloh
E. Poula [-] - R. Chmelař [-] , M. Fober [-] , O. Švarc [-] , J. Brych [-] , J. Anderle ml. [-] - J. Anderle st. [-] , J. Vlček [-] , M. Sekera [-] , J. Postl [-] (85. M. Tejko [-] ) , T. Hüttner [-] (72. J. Vejvoda [-] )

ŽK: 90. M. Havelec - 59. J. Vlček , 59. M. Fober .
Hráči zápasu: L. Weiss , O. Marhoun - O. Švarc .
Místo: Čt.Dvory. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Linhart Vladislav - Mráz Roman, Šťastný Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.