1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín loupil v Jindřichově Hradci


Branky


0

Nováček ze Ševětína zachránil čest týmu postupujících z 1.B, když jako jediný vyhrál. Jeho výhru dirigoval dvougólový střelec Petr Novotný, který vstřelil vítěznou braniu v 86. minutě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

J. Hradec B se loni díky lepšímu jaru nakonec s přehledem zachránil. Ševětín naopak v postupového stíhačce přetlačil Ledenice. Čekal se tedy urputný boj. První poločas patřil domácím, kteří byli aktivnějším týmem a míč drželi častěji na svých kopáčkách. Postupem času si začali vytvářet i šance. Hned  jednu z prvních využil domácí Voldán a otevřel skóre zápasu. Další tutovky domácí nedokázali proměnit. Od 30. minuty hostující tým hru vyrovnal, hosté výrazně přitvrdili, což domácím dělalo problémy.

Druhá půle začala šokem pro domácí. Ve 48. minutě hostující Petr Novotný dokázal vyrovnat. V tu chvíli se karta obrátila a hostující celek začal být aktivnějším a pomalu začínal přebírat otěže zápasu do svých rukou. Další šance na sebe nenechali dlouho čekat. Oba týmy měli problémy se zakončením, jinak by skóre mohlo být daleko vyšší. Domácím vázla přechodová fáze a moc šancí si už do zbytku zápasu nevytvořili. Naopak hosté se čím dál tím víc tlačili dopředu a odměnou jim byla vítězná branka, kterou opět vstřelil Petr Novotný. Domácím nevyšel ani závěrečný tlak, a tak si hosté odvezli možná trochu překvapivě všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910 B
Pavel Völfel (záložník domácí): Prvních 25 minut jsme byli lepším týmem a měli jsme více míč na svých kopačkách. Po vyrovnávací brance se hra otočila a hosté začali ostřelovat naší branku. Nakonec se hostům podařilo dokonat obrat v posledních minutách.

SK Ševětín
Lukáš Kupec (záloha Ševětín): V prvním poločase Jsme měli problémy s přesností finálních přihrávek a střel na bránu. Hned po přestávce se nám podařilo vyrovnat a začali jsme mít více ze hry. Nakonec se nám podařilo vstřelit i vítězný gól.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910 B
L. Rešl [-] - O. Blažek [-] , J. Rejthar [-] , P. Šuba [-] , M. Votava [-] - K. Voldán [-] , M. Völfel [-] , P. Völfel [-] , D. Cettl [-] - J. Beneš [-] , F. Grošek [-]

SK Ševětín
L. Novotný [-] - A. Matoušek [-] , P. Mohamed [-] , R. Ludvík [-] , M. Hanousek [-] - T. Hindy [-] , L. Kupec [-] , P. Novotný [-] , D. Klapuš [-] - R. Novotný [-] , J. Havlíček [-]

ŽK: 86. J. Beneš - 33. P. Novotný , 77. P. Mohamed .
Hráči zápasu: K. Voldán - P. Novotný .
Místo: Tyršův st..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.